Кой кога и къде е бил в казарма?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Re: Кой кога и къде е бил в казарма?

Мнениеот petrof » 06 фев 2012 19:18

32-ри мотострелкови полк - Дупница в Зенитна батарея през средата на 90-те години - 1 година и 6 месеца. В никакъв случай не съжалявам, че съм служил. Остават само добрите спомени. Ех хубави години....
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 06 фев 2012 19:20

petrof написа:32-ри мотострелкови полк - Дупница в Зенитна батарея през средата на 90-те години - 1 година и 6 месеца. В никакъв случай не съжалявам, че съм служил. Остават само добрите спомени. Ех хубави години....

На какъв разчет беше разпределен?На какво оръжие?
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 06 фев 2012 19:23

Враца 6м Д.Камарци 3м 9-та танкова бригада Г.Баня- мотострелковак- 9м.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 06 фев 2012 19:24

obi4am_pirin написа:
petrof написа:32-ри мотострелкови полк - Дупница в Зенитна батарея през средата на 90-те години - 1 година и 6 месеца. В никакъв случай не съжалявам, че съм служил. Остават само добрите спомени. Ех хубави години....

Преносим зенитно ракетен комплекс "Стрела 2М". Това е аналог на американския "Стингър". Ходихме 2 лета под ред на стрелби на Шабла. Което всъщност беше супер, защото хем си на стрелби, хем можеш да се изкъпеш в морето :)
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

ico_pld_80
Контакти:

Мнениеот ico_pld_80 » 06 фев 2012 19:26

До клетвата-Узунджово,след това в Безмер една прекрасна година :) :) :)

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 06 фев 2012 19:30

donpacko написа:Аз бях във Белене новобрански център.После във село Светлен,много простотия имаше но имаше и хубави неща,а най-важното е,че ти набиват малко навици.Сега се сещам ако някое сегашно пишлеме влезне във казармата и както нас ни посрещнаха във Светлен ще се разплаче,най-вероятно.

Село Светлен ,търговищко :?:

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 06 фев 2012 19:32

flo написа:
donpacko написа:Аз бях във Белене новобрански център.После във село Светлен,много простотия имаше но имаше и хубави неща,а най-важното е,че ти набиват малко навици.Сега се сещам ако някое сегашно пишлеме влезне във казармата и както нас ни посрещнаха във Светлен ще се разплаче,най-вероятно.

Да,но е на 5 километра от Попово.Аз иначе съм от Разград.Светлен са две поделения със един ЩАБ,другото поделение е във село Голямо Ново,което е много по близо до Търговище.Но иначе за една година служба освен полагаемата отпуска имах 6 единичи гарнизона( от наряд до наряд),и един двоен всичко останало вътре.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 06 фев 2012 19:42

donpacko написа:
flo написа:

Да,но е на 5 километра от Попово.Аз иначе съм от Разград.Светлен са две поделения със един ЩАБ,другото поделение е във село Голямо Ново,което е много по близо до Търговище.Но иначе за една година служба освен полагаемата отпуска имах 6 единичи гарнизона( от наряд до наряд),и един двоен всичко останало вътре.

В Гоце Делчев бяхме охрана на едва военна вила в която се събираха на релакс висши военни!Там ни пуска доста често!През седмица ГСП!Старшината разписваше в петък следобяда ГСП за събота и неделя и си тръгваше!От там веднага навличах цивилките и на последния рейс за Блград!После вместо в неделя се прибирах с първия рейс в понеделник сутринта!
хахахахах

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 06 фев 2012 19:44

petrof написа:
obi4am_pirin написа:

Преносим зенитно ракетен комплекс "Стрела 2М". Това е аналог на американския "Стингър". Ходихме 2 лета под ред на стрелби на Шабла. Което всъщност беше супер, защото хем си на стрелби, хем можеш да се изкъпеш в морето :)

Стрелби правехме в Бетоловото до Банско!Сега до него направиха всичко с хотели!Имаше и стрелби на Сливница!
хахахахах

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 06 фев 2012 19:46

В Банско 3 месеца новобрански център и след това в Благоевград,първо в школа за радисти и след това в ПВО (взвода на преебаните връзкари) в полка.Общо 1 година и 3 месеца.Влезнах октомври 1996 година.Като влезнах службата беше 1 година и 6 месеца.Трябваше да се уволня март 98 година,но ме хвана намалението и се уволних януари 98г.
По принцип по-тъп период в живота си не съм имал,но към днешна дата мисля че трябва да има казарма поне за 6 месеца.Сега много лигльовци много нещо.....
Последна промяна от sl321 на 06 фев 2012 19:48, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Свободна зона”