Кой кога и къде е бил в казарма?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- petrof
- Контакти:
Re: Кой кога и къде е бил в казарма?
32-ри мотострелкови полк - Дупница в Зенитна батарея през средата на 90-те години - 1 година и 6 месеца. В никакъв случай не съжалявам, че съм служил. Остават само добрите спомени. Ех хубави години....
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
- obi4am_pirin
- Контакти:
petrof написа:32-ри мотострелкови полк - Дупница в Зенитна батарея през средата на 90-те години - 1 година и 6 месеца. В никакъв случай не съжалявам, че съм служил. Остават само добрите спомени. Ех хубави години....
На какъв разчет беше разпределен?На какво оръжие?
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

Враца 6м Д.Камарци 3м 9-та танкова бригада Г.Баня- мотострелковак- 9м.

- petrof
- Контакти:
obi4am_pirin написа:petrof написа:32-ри мотострелкови полк - Дупница в Зенитна батарея през средата на 90-те години - 1 година и 6 месеца. В никакъв случай не съжалявам, че съм служил. Остават само добрите спомени. Ех хубави години....
Преносим зенитно ракетен комплекс "Стрела 2М". Това е аналог на американския "Стингър". Ходихме 2 лета под ред на стрелби на Шабла. Което всъщност беше супер, защото хем си на стрелби, хем можеш да се изкъпеш в морето

ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
-
- Контакти:
До клетвата-Узунджово,след това в Безмер една прекрасна година

donpacko написа:Аз бях във Белене новобрански център.После във село Светлен,много простотия имаше но имаше и хубави неща,а най-важното е,че ти набиват малко навици.Сега се сещам ако някое сегашно пишлеме влезне във казармата и както нас ни посрещнаха във Светлен ще се разплаче,най-вероятно.
Село Светлен ,търговищко

flo написа:donpacko написа:Аз бях във Белене новобрански център.После във село Светлен,много простотия имаше но имаше и хубави неща,а най-важното е,че ти набиват малко навици.Сега се сещам ако някое сегашно пишлеме влезне във казармата и както нас ни посрещнаха във Светлен ще се разплаче,най-вероятно.
Село Светлен ,търговищко
Да,но е на 5 километра от Попово.Аз иначе съм от Разград.Светлен са две поделения със един ЩАБ,другото поделение е във село Голямо Ново,което е много по близо до Търговище.Но иначе за една година служба освен полагаемата отпуска имах 6 единичи гарнизона( от наряд до наряд),и един двоен всичко останало вътре.
- obi4am_pirin
- Контакти:
donpacko написа:flo написа:donpacko написа:Аз бях във Белене новобрански център.После във село Светлен,много простотия имаше но имаше и хубави неща,а най-важното е,че ти набиват малко навици.Сега се сещам ако някое сегашно пишлеме влезне във казармата и както нас ни посрещнаха във Светлен ще се разплаче,най-вероятно.
Село Светлен ,търговищко
Да,но е на 5 километра от Попово.Аз иначе съм от Разград.Светлен са две поделения със един ЩАБ,другото поделение е във село Голямо Ново,което е много по близо до Търговище.Но иначе за една година служба освен полагаемата отпуска имах 6 единичи гарнизона( от наряд до наряд),и един двоен всичко останало вътре.
В Гоце Делчев бяхме охрана на едва военна вила в която се събираха на релакс висши военни!Там ни пуска доста често!През седмица ГСП!Старшината разписваше в петък следобяда ГСП за събота и неделя и си тръгваше!От там веднага навличах цивилките и на последния рейс за Блград!После вместо в неделя се прибирах с първия рейс в понеделник сутринта!
хахахахах

- obi4am_pirin
- Контакти:
petrof написа:obi4am_pirin написа:petrof написа:32-ри мотострелкови полк - Дупница в Зенитна батарея през средата на 90-те години - 1 година и 6 месеца. В никакъв случай не съжалявам, че съм служил. Остават само добрите спомени. Ех хубави години....
Преносим зенитно ракетен комплекс "Стрела 2М". Това е аналог на американския "Стингър". Ходихме 2 лета под ред на стрелби на Шабла. Което всъщност беше супер, защото хем си на стрелби, хем можеш да се изкъпеш в морето
Стрелби правехме в Бетоловото до Банско!Сега до него направиха всичко с хотели!Имаше и стрелби на Сливница!
хахахахах

В Банско 3 месеца новобрански център и след това в Благоевград,първо в школа за радисти и след това в ПВО (взвода на преебаните връзкари) в полка.Общо 1 година и 3 месеца.Влезнах октомври 1996 година.Като влезнах службата беше 1 година и 6 месеца.Трябваше да се уволня март 98 година,но ме хвана намалението и се уволних януари 98г.
По принцип по-тъп период в живота си не съм имал,но към днешна дата мисля че трябва да има казарма поне за 6 месеца.Сега много лигльовци много нещо.....
По принцип по-тъп период в живота си не съм имал,но към днешна дата мисля че трябва да има казарма поне за 6 месеца.Сега много лигльовци много нещо.....
Последна промяна от sl321 на 06 фев 2012 19:48, променено общо 1 път.