От ДПС имали интерес към "Левски"
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: От ДПС имали интерес към "Левски"
Вече футболистите на Лефски ще ходят пак с едни и същи костюми,но формата задължително ще включва и фес на главата.Гаврата на мангалите с Апостола продължава!КЕНЕФСКИ,отбора създаден от мангали и резаци изпълнява предназначението си да унижава паметта на великия българин.ДПС отдавна е в Лефски,от момента в който се нагъзиха на Галатасарай 

То тая гавра е единствено в смотаните прасешки тикви. Всъщност реалноста е различна...
Левски е създаден от хора, искали да направят нещо в чест на Апостола. Действие, изпълнено с уважение, признателност и любов. Само поклон към тези хора.
Виж, цура освен че е създадена от власта, без никой да я е искал, си присвоява името на армията. Защото при Левски името е в чест на Левски, ние сме привърженици на клуба и на човека, а вие се водите армейци, без никой от вас да е виждал пушка на живо. Водите се клуб на армията, въпреки, че сте жалка частна фирма.
Левски е създаден от хора, искали да направят нещо в чест на Апостола. Действие, изпълнено с уважение, признателност и любов. Само поклон към тези хора.
Виж, цура освен че е създадена от власта, без никой да я е искал, си присвоява името на армията. Защото при Левски името е в чест на Левски, ние сме привърженици на клуба и на човека, а вие се водите армейци, без никой от вас да е виждал пушка на живо. Водите се клуб на армията, въпреки, че сте жалка частна фирма.
tprodanov написа:Тъпанар. Треньор на дубъла е Бисер Хаздай. От създаването на дублиращите отбори та до днес. Избърши си задника с тоя вестник.
ей не е треньор а ДИРЕКТОР на дубъла- още по- голям пост.
гледайте телевизия бе!
http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=235&video_id=10517
Един особено интелигентен и ограмотен фен на цдна, пусна супер-новината!!! Леле, колко им се иска да е истина!!! Но, не е! Виж арабските чалми са си съвсем актуални и истински на армията!!! Айде честито, дано титаните на чистотата, ви поизчистят малко.....

kalo написа:Тия от ДПС-то с боклук занимават ли се?
-;) сега ще им е за първи път
Дубъла няма директор. Много си прост наистина, какво ми пращаш някакви линкове, аз мога да ти напиша, че садам хюсеин е жив и в момента се ебат с удоджи, и да ти пусна линк. Нямаш ли малко собствено мнение или поне някакъв смислен източник?
За да не те тревожа толкова - да, гибона има пост в Левски, и той няма нищо общо с дубъла. Това по какъв начин ангажира отбора с него? Аз като не мога да понасям комунисти означава ли, че фирмата в която работя не е направена с комунистически пари, както на практика всички фирми тук? Тъп си дете, много си тъп!
За да не те тревожа толкова - да, гибона има пост в Левски, и той няма нищо общо с дубъла. Това по какъв начин ангажира отбора с него? Аз като не мога да понасям комунисти означава ли, че фирмата в която работя не е направена с комунистически пари, както на практика всички фирми тук? Тъп си дете, много си тъп!
Създаден от мангали.До 1944-фашисти и се крият от мачове с нас.След 1944 - подлоги на ДС и милицията.След 1989 - на съветската мафия,след 2000-на ДПС.От създаването до ден днешен цапате името на Апостола,то с тази цел мангалите ви основатели са ви нарекли Лефски,да се гаврят.ДПС затваря кръга на гаврата,Доган скоро ще маха с шал в ръка от Подуяне 

tprodanov написа:Дубъла няма директор. Много си прост наистина, какво ми пращаш някакви линкове, аз мога да ти напиша, че садам хюсеин е жив и в момента се ***т с удоджи, и да ти пусна линк. Нямаш ли малко собствено мнение или поне някакъв смислен източник?
абе нали аз тва казвам- ДПС превзе лефскито.
гибона е назначен от дпс
честито ахмаци!
просто батков се надупи за парички
а дпс не е фирма но си има фирми
а щях да забрава - най голямата фирма на дпс се казва България.
И чрез кой точно ДПС е в Левски? Гибона не е член на дпс. Взел пари за да се кандидатира - кандидатирал се. Неговия морал, или липсата му по никакъв начин не са ангажирани с Левски. И като тема за размисъл - Гибона е играл в цска повече отколкото Бербатов. Единия обаче си е ваш, а другия не? Странна е прасешката логика...
Върни се в “Футбол - България”