terata написа:Били, били, лошо няма. Само едно да питам червените фенове. Абе що аджеба винаги преди мач с Левски, вие говорите че е мач, като мач, за вас са важни мачовете в евротурнирите и т.н, а пък след всяка победа видагате шум до небесата? Нещо много противорвечие има във вашите думи и дела. Ай кефете се сега, че на бихте на хокей, утре кат ни дръннете и на крикет, мое пак да се пофалите
Айде да не слагаш всички ни под един знаменател. Все едно да ти кажа, че си наркоман, само защото в сектор Б са най-големите наркомани в цяла България...
Относно дербито - това е мачът на България между двата най-големи и популярни отбора. Всеки левскар и цесекар би трябвало да уважава този мач, защото най-големият съперник на ЦСКА е Левски и респективно на Левски е ЦСКА! Аз лично като цесекар винаги съм искал и съм се настройвал да ви бием, когато се срещаме и друго не приемам. А това, което ти намекваш, е по-скоро за сравнението, че една титла или пробив в евротурнирите винаги е на по-високо място при нас в сравнение с победа над вас. Докато при вас е обратното, поради което и имате предимство в преките двубои поради по-силната си мотивация в тях. Но и това с мотивацията напоследък се промени, защото последните няколко години по-често ние печелим дербито.