Димитър Якимов: Ди Стефано ме призна, а в България – никой

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Димитър Якимов: Ди Стефано ме призна, а в България – никой

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 28 яну 2012 13:53

nikolay_stoychev_ написа:Вие, Левскарите, сте с тотално промити мозъци. Искате да изкарате Гунди най-велик футболист, а сама истина е, че по негово време е имало няколко играчи, които са били по-добри от него. Единият от тях е Якимов, Георги Денев, та дори Никола Котков е имал повече футболни достойнства от Гунди. Гунди, за годините си е бил също играч от техния калибър, но Якимов е бил футболният маестро на България! Факт неоспорим. Всепризнат от футболни величия като Ди Стефано, непризнат от некадърни сини журналисти!

Аз пък искам да разбера и да ми докажеш как един плеймекър е по-добър от друг футболист играещ на КОРЕННО РАЗЛИЧЕН ОТ НЕГОВИЯТ ПОСТ!!! Нима този плеймекър ако играе като централен нападател, централен защитник, опорен халф или вратар ще се справи по-добре от тях ли?
ФУТБОЛА Е КОЛЕКТИВЕН СПОРТ С РАЗЛИЧНИ ПОЗИЦИИ И ПОСТОВЕ НА ТЕРЕНА, НЯМА КАК ДА СЕ СРАВНЯВАТ РАЗЛИЧНИ ФУТБОЛИСТИ ЕДИН С ДРУГ АКО НЕ СА ИГРАЛИ НА ЕДИН ПОСТ!!! Защото това е ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ а не доказан факт? Едно е да сравняваш Бастен с Батистута и Малдини със Замер, друго е да сравняваш Бастен с Малдини нали? Ако разбираш поне малко от футбол ще ме разбереш кво ти говоря!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 28 яну 2012 14:02

nikolay_stoychev_ написа:Вие, Левскарите искате да изкарате Гунди най-велик футболист, а сама истина е, че по негово време е имало няколко играчи, които са били по-добри от него. Единият от тях е Якимов, Георги Денев, та дори Никола Котков е имал повече футболни достойнства от Гунди. Гунди, за годините си е бил също играч от техния калибър, но Якимов е бил футболният маестро на България! Факт неоспорим. Всепризнат от футболни величия като Ди Стефано, непризнат от некадърни сини журналисти!

ди стефано вдигнал ръка на някои и хоп тои е наи добрия в бг,а защо якимов не е бил на престижно място в класацията за златна топка...
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 28 яну 2012 14:29

Преди време бях чел едно интервю на Христо Бонев които беше казал че е играл с много големи играчи на които хора като Лечков примерно само могат да носят вода.Но най-добрия футболист с които е играл някога е Димата Якимов,така го беше нарекал.
Така,че в България не някой го е признал,а едни от най-големите.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 28 яну 2012 15:23

Митата Якимов е бил страхотен играч, сигурно най добрият халф който България е имала.Имал е труден характер и това не се е харесвало на власта по това време и затова не е оценен и признат .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 28 яну 2012 18:50

Това е нормално за нас, същия пример е и с Бербатов, жалко, че не го осъзнаваме на време :evil:
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 28 яну 2012 21:32

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8[/youtube]
Дядо ми е казвал така : Митата на една носна кърпичка терен можеше трима да излъже ...
В дадения мач е правил Пеле и Гаринча криви . ;)
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 29 яну 2012 07:29

Това,може,би е най-силният футболист,играл някога в България.Не говоря за успехи,а за индивидуални качества като дрибъл,техника,бързина и голове.Още 1 гигант от великия ЦСКА!!! ;)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 29 яну 2012 10:17

Поклон пред Якимов, един от наистина най-стойностните играчи, раждали се в България. В оценките си за играч от такава величина, всеки трябва да забрави клубните си пристрастия. Жив и здрав да си, Мита! Публиката те уважава, а това е най-важното!

На момчетата от Левски, които пишат тук, бих искал да им кажа, да попитат някой от по-старите левскари за Митата Якимов, сигурен съм, че не биха си позволили след това да пишат неща против него или да се съмняват в гениалните му качества. Всяка година е сред хората, поднасящи цветя пред гробовете на Гунди и Котков, така че споровете в тази тема лично за мен са безмислени.
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 29 яну 2012 12:10

Бил е велик играч,уникален,за жалост не е получил признание в България!!!
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 29 яну 2012 17:15

Димитър Якимов е ЦСКА! Голям! Нека е жив и здрав, че вече стана на години, човекът.
А Титаните и техните хора са това, което заслужават феновете на ЦСКА в момента. Освен Черноморец и Ботев Пловдив всичко останало (вкл. спортни "журналисти" и БФС) трябва да бъде убито и запалено, ако искате да има смисъл от този спорт по нашите географски ширини.

Върни се в “ЦСКА”