Мнениеот POPCORN » 23 яну 2012 21:36
Hrabar написа:POPCORN написа:Какво е станало ли? Сега ще ти кажа. Този Анисе има договор с Черноморец. Заплатата му е смешна. Титаните му дават 4-ри пъти по-висока заплата. Оня направо цъфти от щастие. Но има действащ договор с Черноморец. В договора има освобождаваща клауза 350 хил евро. Титаните не искат да ги платят. Дават по-малко. Те си знаят.
Димитър Борисов лично ходи до Бургас да говори с Херо. Тук в този форум, аз лично го похвалих за тази мъжка постъпка да отиде лично при Херо и да преговарят за футболиста.
И сега се вкарва схема с "неполучаване на заплатаи"! Като Да Коща, който въпросните Жейновци и Заберски го водеха и заобикаляше паркинга на летището, за да не се срещне със служителя на ЦСКА и да си получи заплатата. И едно заседание на Комисията на БФС, дето се изтегли ИЗВЪНРЕДНО за по-предна дата.
а така ли?а не изключваш ,че черноморец може да ментат?както ментат за някакви пари за Платини, където от БФС казаха, че всичко около Платини е изрядно!
Всичко е възможно. Но "отишъл, върнал заплати" и разтрогнал за неполучени заплати... аре стига!
И стига сте защитавали грешната позиция. Вашата позиция не е позицията на ЦСКА. Когато есента на 2010 тук всички плюехте по Титаните-аз си купих абонаментна карта. После след победата над Рапид ви питах, "КЪДЕ БЯХТЕ ЦЯЛА ЕСЕН?", аре да не си изкарвам постингите. Сега ситуацията е друга. Дори и БФС да отсъди в полза на ЦСКА, означава едно:
НИЕ СМЕ СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В ЧАСТ ОТ ПРЕСТЪПНОТО СТАТУКВО В БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ. Нас ни крадяха, сега и ние почнахме да крадем. С това никога няма да се примиря.
а моля те сегада не разкривяваме темата в друга посока..няма нужда да говориш в множествено число, защото не мога да кажа със сигурност ,че съм ходил на повече мачове от тебе, но 100% не са малко.да протестирал съм против Титан, но на стадиона, а не извън него!другото което е, какво престъпно..целият футбол ни е престъпен, само че винаги се плуе и единствено по ЦСКА!Как веднъж не казаха , лоша дума за друг отбор бе?Или те никога не са заслужвали ?Каквито са ЦСКА такива са и другите...не си мислете,чеса по разли1ни...Като не сте запознати и незнете нищо , а пишете само във форумите няма нужда да плуете.наБългарина му дай самода плуе..това го можем 100% !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !