Адидас се отказа от Ливърпул,

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Re: Адидас се отказа от Ливърпул,

Мнениеот david_villa » 17 яну 2012 19:02

Двете фирми нямат изгода една от друга и сега всяка ще каже нещо, което да направи нещата така, че тя да е била по-незаинтересована от продължаване на сътрудничеството.

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 17 яну 2012 19:07

Не мисля,че договора ще е прекратен а по скоро изпълнен до край ;) Тези Уорио рсе знае,че от сезаон 2012/2013 ще са те още от миналта година ;)

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 17 яну 2012 19:10

Това добре,въпреки че екипите на Уориър са уникално тъпи парите са си пари.
Само Левски!
You'll never walk alone!

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 17 яну 2012 19:30

тея ливърпул напоследък са ми толкова противни ,колко пари ми взеха тея мисири за последните 2 месеца преди са били велики ама сега са пълен таш.к :evil:
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

Потребителски аватар
lyubaka
Контакти:

Мнениеот lyubaka » 17 яну 2012 19:43

uppercut написа:тея ливърпул напоследък са ми толкова противни ,колко пари ми взеха тея мисири за последните 2 месеца преди са били велики ама сега са пълен таш.к :evil:

Таш*к си ти,Ливърпул винаги са били и ще бъдат велик клуб,а ти като не знаеш за кого да залагаш,проблема си е твой.
Изображение

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 17 яну 2012 19:49

Hakercheto написа:Това добре,въпреки че екипите на Уориър са уникално тъпи парите са си пари.

Е как знаеш че екипите са уникално тъпи? :) Това което е излизало в интернет са само слухове и някакви скици и модели които не се знае кой ги е правил...като ги представят официално тогава ще говорим :) Може пък да ни изненадат нещо :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 17 яну 2012 19:56

Това е най-голямата реклама на Уориър в света на световния спорт досега, убеден съм че ще дадат всичко от себе си за да се презентират максимално добре и няма да ни подведат. От това им зависят договорите с останалите отбори след като Ливърпул е начина по-който стъпват във футбола /един огромен пазар с адски много пари/

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 17 яну 2012 20:03

CTAHKO написа:1.Заглавието на темата не е коректно ;) Още като ги купиха новите собственици и стана ясно,че ще имат нови екипи и съответно ще получават повече пари от американците доставчици на екипа ;)
2.Новината е стара :!:
3.Какво означава някоя фирма да ти каже "Не сме доволни от резултатите" :roll: Каквито и да са резултатите на клуба,самата фирма доставчик я интересуват единствено продажбите на екипи :!: А в това отношение Ливърпул мисля,че бяха на трето място от всички футболни клубове в света.Така че и това е несериозно ;)
4.Като става въпрос за 25 000 000,не се знае кой от кого се е отказал ;)

Перфектно си изчерпал темата :!:
Все пак това е бизнес,а там при американците сантименти няма и така трябва да е!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 17 яну 2012 20:22

Gil-galad написа:
Hakercheto написа:Това добре,въпреки че екипите на Уориър са уникално тъпи парите са си пари.

Е как знаеш че екипите са уникално тъпи? :) Това което е излизало в интернет са само слухове и някакви скици и модели които не се знае кой ги е правил...като ги представят официално тогава ще говорим :) Може пък да ни изненадат нещо :)

От последната тема която беше за екипите на Уориър имам много лошо впечатление
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 17 яну 2012 20:23

Ненужна тема според мен. Достатъчно се изписа по тази тема, пък и бе 100% ясно, че Уориър ще наследят Адидас след идването на новите собственици. Можем само да чакаме да видим как ще се развият нещата и разбира се - с какво по-различно ще се отличат от немците, относно дизайн и изработка. В момента са някакви предположения от фенове...

Върни се в “Ливърпул”