Адидас се отказа от Ливърпул,
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- david_villa
- Контакти:
Re: Адидас се отказа от Ливърпул,
Двете фирми нямат изгода една от друга и сега всяка ще каже нещо, което да направи нещата така, че тя да е била по-незаинтересована от продължаване на сътрудничеството.
- RobiVanPersie
- Контакти:
Не мисля,че договора ще е прекратен а по скоро изпълнен до край
Тези Уорио рсе знае,че от сезаон 2012/2013 ще са те още от миналта година 

- Hakercheto
- Контакти:
Това добре,въпреки че екипите на Уориър са уникално тъпи парите са си пари.
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
тея ливърпул напоследък са ми толкова противни ,колко пари ми взеха тея мисири за последните 2 месеца преди са били велики ама сега са пълен таш.к 

BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
uppercut написа:тея ливърпул напоследък са ми толкова противни ,колко пари ми взеха тея мисири за последните 2 месеца преди са били велики ама сега са пълен таш.к
Таш*к си ти,Ливърпул винаги са били и ще бъдат велик клуб,а ти като не знаеш за кого да залагаш,проблема си е твой.

Hakercheto написа:Това добре,въпреки че екипите на Уориър са уникално тъпи парите са си пари.
Е как знаеш че екипите са уникално тъпи?

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Това е най-голямата реклама на Уориър в света на световния спорт досега, убеден съм че ще дадат всичко от себе си за да се презентират максимално добре и няма да ни подведат. От това им зависят договорите с останалите отбори след като Ливърпул е начина по-който стъпват във футбола /един огромен пазар с адски много пари/
- Liverpool_EC
- Контакти:
CTAHKO написа:1.Заглавието на темата не е коректноОще като ги купиха новите собственици и стана ясно,че ще имат нови екипи и съответно ще получават повече пари от американците доставчици на екипа
![]()
2.Новината е стара![]()
3.Какво означава някоя фирма да ти каже "Не сме доволни от резултатите"Каквито и да са резултатите на клуба,самата фирма доставчик я интересуват единствено продажбите на екипи
А в това отношение Ливърпул мисля,че бяха на трето място от всички футболни клубове в света.Така че и това е несериозно
4.Като става въпрос за 25 000 000,не се знае кой от кого се е отказал
Перфектно си изчерпал темата

Все пак това е бизнес,а там при американците сантименти няма и така трябва да е!
- Hakercheto
- Контакти:
Gil-galad написа:Hakercheto написа:Това добре,въпреки че екипите на Уориър са уникално тъпи парите са си пари.
Е как знаеш че екипите са уникално тъпи?Това което е излизало в интернет са само слухове и някакви скици и модели които не се знае кой ги е правил...като ги представят официално тогава ще говорим
Може пък да ни изненадат нещо
От последната тема която беше за екипите на Уориър имам много лошо впечатление
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
- liverpool96
- Контакти:
Ненужна тема според мен. Достатъчно се изписа по тази тема, пък и бе 100% ясно, че Уориър ще наследят Адидас след идването на новите собственици. Можем само да чакаме да видим как ще се развият нещата и разбира се - с какво по-различно ще се отличат от немците, относно дизайн и изработка. В момента са някакви предположения от фенове...