Искаме радио ГОНГ!

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Искаме радио ГОНГ!

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 яну 2012 09:51

MORSKI написа:А, ако не си в момента във Варна какво правим/ Това е национално радио все пак, а не клубно на Левски, прави разликата!

Oпппаа, националното радио на България е само едно! И "Дарик" и "Гонг" са частни радиа и ако искат цял ден могат да си говорят само за кърлинг или дартс, това си е абсолютно тяхна работа. Щом един левскар си е пуснал темата ,в която изказва някакво желание, ти от каква позиция идваш тук да му обесняваш какво трябва и какво не трябва да иска? :roll:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 яну 2012 12:34

BLUE CHAMPIONS написа:
MORSKI написа:А, ако не си в момента във Варна какво правим/ Това е национално радио все пак, а не клубно на Левски, прави разликата!

Oпппаа, националното радио на България е само едно! И "Дарик" и "Гонг" са частни радиа и ако искат цял ден могат да си говорят само за кърлинг или дартс, това си е абсолютно тяхна работа. Щом един левскар си е пуснал темата ,в която изказва някакво желание, ти от каква позиция идваш тук да му обесняваш какво трябва и какво не трябва да иска? :roll:

Като покритие имам предвид, че е национално. Това, че е частно не значи, че не се води национално. Прави разлика между частно национално и държавно.
Много се бъркаш като смяташ, че цял ден могат да си правят каквото искат едва ли не. Явно въобще не си запознат с материята. Първо, че за да получи честота дадено радио и да стартира то представя портфолио с това каква му е концепцията и към кого е насочено и, ако не го спазва може да му се отнеме дори лиценза. Такъв е случая с радио "Алма М,атер". Не знам Дарик и в частност Гонг да са заложили като концепция Радио Левски или в случая едночасово предаване наречено Левски. Ако има промяна, явно само вие си я знаете :mrgreen:
АХАХха левскар си бил пуснал темата- първо това е форум и всеки мопже да каже каквото иска и където поиска стига да е по правилата. Това не ви е бащиния и няма Левски, ЦСКА или Черно море. По тази логика дай като те засека във форума на Черно море да пишеш в наша тема директно да те отпращам и санкционирам- това си е наша тема какво правиш там :mrgreen: :lol:
Второ- темата е за ГОНГ повтарям за връщане на РАДИО ГОНГ- тоест къде намесваш Левски, тук се касае за съвсем друго нещо и всеки може да си каже мнението- колкото и да ви е неприятно нас вас левскарите, че неофициално си имате едночасово предаване.
А ти от каква позиция ми обясняваш на мен какво аз искам и не трябва да искам по тази логика?

И господина е написал- всички, че едва ли не искат да се върне- кое му дава право да говори от името на "всички", кои са тези всички? Защото например аз не искам и като мен са много фенове на други отбори. И си изразявам мнението- няма по-естествено нещо от това!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 яну 2012 15:51

Решение на казуса! Щом сега има едночасово предаване само за Левски, когато се върне Радио Гонг ще има 1 час, в който няма да се говори за "сините". Така феновете на други отбори ще знаят кога да чуят новина за своя клуб :) :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 яну 2012 18:44

Гениално, няма що :lol: 23 часа радио Левски ще е тогава :mrgreen:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 яну 2012 19:24

Не се оплаквай... за 1 час все ще чуеш нещо около моряците :) А без хич!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 яну 2012 21:26

MuFc1878 написа:Не се оплаквай... за 1 час все ще чуеш нещо около моряците :) А без хич!

Вие сте тези които се оливате, че и нахалствате. На вас трябва да ви направят 1 час предаване, а за останалите отбори да е 23 часа да ви видя тогава, все нещо ще чуете за Левски :lol: Пък и да не чуете как Гонзо ходил до кенефа днес няма да е голяма загуба

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 21 яну 2012 21:59

MORSKI написа:
MuFc1878 написа:Не се оплаквай... за 1 час все ще чуеш нещо около моряците :) А без хич!

Вие сте тези които се оливате, че и нахалствате. На вас трябва да ви направят 1 час предаване, а за останалите отбори да е 23 часа да ви видя тогава, все нещо ще чуете за Левски :lol: Пък и да не чуете как Гонзо ходил до кенефа днес няма да е голяма загуба

:evil: :evil: :evil: Не с лошо....

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”