ЦСКА застана зад* капитана си Янчев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: ЦСКА застана зад* капитана си Янчев

Мнениеот Pichichi » 03 дек 2011 10:52

Пълна пародия е психозата около Т.Янчев , хубаво издъни се с/у Лудогорец. Той и без това играе доста противоречиво от години за ЦСКА (особенно последните 2 г., даже някои треньори го пускаха като централен защитник в някои мачове където беше пълна трагедия). Нима целият отбор не игра трагично с/у Славия и не изгуби поне 1 т. от този мач (домакински при това), нима Ж.Мораес не пропусна дузпа с/у Ботев Вр. и тогава отборът не загуби 2 т. с/у отбор от който задължително трябваше да вземе 3т. за класирането. Това е футбола мисля че мачът ЦСКА - Лудогорец беше един от най-хубавите през есента и гостите си заслужиха точката , да не говориме че можеха и 3 да вземат !!!!
Аз лично на Янчев не съм му голям фен, винаги съм твърдял че на него му липсват много неща за да бъде голям футболист, точно едно от тези неща го издъни с/у Лудогорец -> липсата на техника в боравенето с топката. Човека обаче си има други качества които го правят ценен за отбора в доста мачове .

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 03 дек 2011 12:19

CSKAr4eto0 написа:И аз го подкрепям ... той е дал всичко на отбора ... той е най-сърцатият футболист ... дано след като се откаже от футбола ... да стане част от ръководството на ЦСКА !!!

Напълно съм съгласен с колегата!
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
cska1974
Контакти:

Мнениеот cska1974 » 03 дек 2011 13:58

аз не подкрепям сегашните шефове,струва ми се че само ни мажат очите.защо махат чистите Цесекари?кой добър трансфер направиха?нямаме стадион-все пари дължим,за какво взехме Д.Пенев,нямаше ли някой по-млад тренер.трябва нещо да направим ние феновете,защото с тия алкохолици нищо добро не ни чака. :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 04 дек 2011 10:10

Това вече е смущаващо.Наскоро застанаха и зад Радуканов.
СПУКАНОГЪРНЕ

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 05 дек 2011 17:39

Тошко ще остане в ЦСКА, защото заслужава. Догодина, когато вдигне титлата вече може да се пенсионира и то с почести. Заслужава висок пост в клуба, заради верноста си. Посочете ми друг играч играл на такова ниво последните години. Няма и скоро няма да има, защото в мозъците на сегашните играчи са само жени, коли и заведения. Футбола е на по-заден план и затова в Европа не ни искат или взимат играчи още в юношеска възраст.

Върни се в “ЦСКА”