Световна купа в Япония
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Световна купа в Япония
Б*си Световната купа. Играят вече 1 месец 

Бразилия да останат без квоти трябва Италия да бие Полша чисто а поляците да паднат с 2-3 или да бият Бразилия,иначе Бразилците пак ще си вземат квотата за сметка на Полша или Италия
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата
- mistreated
- Контакти:
tirion написа:Бразилия да останат без квоти трябва Италия да бие Полша чисто а поляците да паднат с 2-3 или да бият Бразилия,иначе Бразилците пак ще си вземат квотата за сметка на Полша или Италия
Ако седнат и се разберат трите европейски отбора, може да нагласят така нещата, че Бразилия да изхвърчи от тройката. Въпросът е дали са тук заради самото класиране на Олимпиадата или ще се борят и за спечелване на първото място в тази световна купа. Иначе Италия ако бие до края, а Русия даде 3 точки на Полша, то Бразилия са аут.
Полша и Италия ще се разберат естествено, не знам само дали Русия са склонни да участват в тази комбина. Ако обаче им обещаят първото място, мисля, че ще се навият.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Това ще е голям бонус за всички, които ще участват на Олимпиадата, Бразилия да не вземе квота
Дано и нашите диваци да спечелят догодина турнира в новата зала.

MuFc1878 написа:Това ще е голям бонус за всички, които ще участват на Олимпиадата, Бразилия да не вземе квотаДано и нашите диваци да спечелят догодина турнира в новата зала.
Който от европейските не се класира тук ще играе с нас в София така ли? Демек Сърбия и може би Италия?

А Бразилците тази купа единствената им опция ли е за класиране?

- mistreated
- Контакти:
runnersa написа:MuFc1878 написа:Това ще е голям бонус за всички, които ще участват на Олимпиадата, Бразилия да не вземе квотаДано и нашите диваци да спечелят догодина турнира в новата зала.
Който от европейските не се класира тук ще играе с нас в София така ли? Демек Сърбия и може би Италия?
Засега са сигурни са Сърбия, Финландия, Германия и Испания. Най-вероятно ще участват и отборите на Словения и Словакия. Не знам само кой ще е осмият отбор, защото с нас отборите стават 7...
Може би Чехия или Италия, ако не завършат сега в топ 3.
- mistreated
- Контакти:
Интересно ми е Франция къде е в цялата схема. Нищо не мога да намеря за тях.
mistreated написа:Интересно ми е Франция къде е в цялата схема. Нищо не мога да намеря за тях.
Франция загубиха полуфинала на предолимпийска квалификация срещу Белгия вкъщи и отпадат окончателно за турнира в София.
Това че ни няма там, не е болка за умиране. Мен лично продължава да ме дразни отношението на ФИВБ и начина на провеждане на първенствата. Да уточня, винаги се правят смешни и/или измислени групи, половината мачове се играят само за да се избегне по силен противник в следващата фаза. И във футбола се правят математики, но това във волейбола ме дразни защото срещи като Бразилия и България, взеха да зачестяват много от което не печели никой. Нека мачовете да се играят едновремено, да не се дава възможност за калкулации. Зъбележете, ние бяхме в една група миналата година с много слини отбори, а в другата само 1 или 2 ако не се лъжа. Ясно е че всеки бяга от Бразилия, РУсия и Сърбия но не мисля че това е начина. Ако си тръгнал да се бориш за медали както тгвърдят всички участници в лигата, какво значение има с кой кога ще играеш. Лично мнение, може и да не съм прав, но винаги математиките са ме дразнили много.