Ще ги пратим Лудогорието ранно да си лягат

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
zuekaa написа:Ник'ви проблеми за БЕРОЕ 4 -1 Доказали сме се в този турнир ЛУДОГОРЕЦ не са ни дразнител в СТАРА ЗАГОРА ( дано не дойдат пак със 12 човек на терена )
mad forest написа:zuekaa написа:Ник'ви проблеми за БЕРОЕ 4 -1 Доказали сме се в този турнир ЛУДОГОРЕЦ не са ни дразнител в СТАРА ЗАГОРА ( дано не дойдат пак със 12 човек на терена )
Ти гледай да не ви станат дразнителите Отборите от източната Б група!
Ивайло Лудогорец написа:Кои са големите ? ... Аз големи до сега не съм забелязал ...може би Литекс са малко по - големи от останалите ...
zuekaa написа:Ивайло Лудогорец написа:Кои са големите ? ... Аз големи до сега не съм забелязал ...може би Литекс са малко по - големи от останалите ...
Момче.. ее..... Първо си направете агитка която да подкрепя отбора си и после се дуй ............ ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ АКО ДОГОДИНА ПАДНЕТЕ 3 МАЧА ПОДРЕД НЯМА ИМА НИКОЙййййй
B3ATS написа:zuekaa написа:Ивайло Лудогорец написа:Кои са големите ? ... Аз големи до сега не съм забелязал ...може би Литекс са малко по - големи от останалите ...
Момче.. ее..... Първо си направете агитка която да подкрепя отбора си и после се дуй ............ ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ АКО ДОГОДИНА ПАДНЕТЕ 3 МАЧА ПОДРЕД НЯМА ИМА НИКОЙййййй
Остави ги да се дуятДа ги видим тея селчовци Литекс и Лудогорец къде ще са след 5-10 години , като им свършат паричките. Гришата и вашия като се изчерпат или зачезнат някъде , пак ще си идете на село у окръжните горички. Ние винаги ще си останем при големите
B3ATS написа:zuekaa написа:Ивайло Лудогорец написа:Кои са големите ? ... Аз големи до сега не съм забелязал ...може би Литекс са малко по - големи от останалите ...
Остави ги да се дуятДа ги видим тея селчовци Литекс и Лудогорец къде ще са след 5-10 години , като им свършат паричките. Гришата и вашия като се изчерпат или зачезнат някъде , пак ще си идете на село у окръжните горички. Ние винаги ще си останем при големите
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта