Преизбират Боби, Баткоф в изпълкома
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- GoDDeadman
- Контакти:
Re: Преизбират Боби, Баткоф в изпълкома
А бе Дебил ти май живееш още в комунизма ,а?И като знаеш как стават тия работи ти уреди ли се ?
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.
Приятелю, много се палиш. По-спокойно. Евалла, че си висишист, че можеш да четеш и пишеш, че имаш заплата и че си по-умен от другите. Вярно е че има много глупаци като мен в тия форуми, ама е и вярно, че има и много умници като теб. Само дето не ми стана ясно как ги различаваш, защото аз разлика не виждам. Тия лафове за индийската лига и футбола на сметището май те правят от умните, ако не се лъжа разбира се... И как като ми чете поста видя, че давам за пример "синия" правопис, а не забеляза че цялия пост е за това как БФС-то се пълни с хора, които тикат Лефски напред. Ама ти си по-умен, а аз глупакът явно не съм се изразил правилно. /Въпреки, че работата ми е да говоря./ Както и да е. А относно правописа - пиша "ЛЕФСКИ" /с "Ф"/, за да разгранича отбора ти от великия българин.
Факта ,че си праснал гръмкото **гордея се че съм Българин**,говори само за комплексираност.Ако уважаваш себе си и рода си не е нужно да казваш това пред всички.Щом си се родил като българин за винаги ще си останеш такъв.(дори и да не искаш). И Бай Ганьо тръбеше на всякъде какъв е и по-нормални българи покрай него са се чудели къде да се скрият от срам.
Не ти харесва да лижеш задника на шефа-браво!
Но внимавай! На него му харесва!
- GoDDeadman
- Контакти:
А бе приятелю стига с това синьо БФС.Стига с това все някой друг да ви е виновен.Защо поне един път не си извадите главите от гъзовете,свалете червените очила и вижте реалността.Защо поне един път не кажете "Ние сме втори на полусезона понеже Левски е спечелил повече точки.Ние не играхме в ЕКТ ,понеже Томов е помияр и гледа само как да си напълни гушата и му дреме на кура за нас.Ние нямаме пари затова играчите ни бягат и не им плащат сумите по договорите" Аааааа?
Стига все друг да ви е виновен.Знам че червените фенове имат друго мнение по въпроса ама не всички и всичко е против вас.
Стига все друг да ви е виновен.Знам че червените фенове имат друго мнение по въпроса ама не всички и всичко е против вас.
Последна промяна от GoDDeadman на 19 яну 2009 13:25, променено общо 1 път.
- GoDDeadman
- Контакти:
de.bil написа:Факта ,че си праснал гръмкото **гордея се че съм Българин**,говори само за комплексираност.Ако уважаваш себе си и рода си не е нужно да казваш това пред всички.Щом си се родил като българин за винаги ще си останеш такъв.(дори и да не искаш). И Бай Ганьо тръбеше на всякъде какъв е и по-нормални българи покрай него са се чудели къде да се скрият от срам.
Факта ,че си праснал гръмкото **ДЕБИЛ**,говори само за тъпотия.Ако уважаваш себе си и рода си не е нужно да казваш това пред всички.Щом си се родил като ДЕБИЛ за винаги ще си останеш такъв.Нещо много за задници говориш.Да не си аналофил. Нее просто ми завиждаш.И аз те обичам.
Ето казвам: "Ние сме втори на полусезона понеже Левски е спечелил повече точки.Ние не играхме в ЕКТ ,понеже Томов е помияр и гледа само как да си напълни гушата и му дреме на кура за нас.Ние нямаме пари затова играчите ни бягат и не им плащат сумите по договорите". Никой не отрича фактите - втори сме на сезона и Лупи е помияр. Обаче и факт е че Лефски "игра" на евротурнирите защото си опече работата в БФС-то, факт е че отборът ни е в криза не само заради Лупи, но и заради игричките на Баткоф и БФС, факт е че въпреки всичко пак сме напред в групата и ви дишаме във врата и ако се калсирате първи на финала няма да е заради футболните ви умения, а заради връзките които имате. Защо не ги споменаваш тия неща? Идействително ще е добре да го махнеш тоя Ганьовски надпис... 
Всъщност сега като гледам последния ти пост май няма смисъл да от написаното по-горе, защото едва ли ще сханеш мисълта. Изглежда си се регистрирал във форума след Дебила. Да, да! Името е било вече заето, а на теб щеше да ти подхожда!

Всъщност сега като гледам последния ти пост май няма смисъл да от написаното по-горе, защото едва ли ще сханеш мисълта. Изглежда си се регистрирал във форума след Дебила. Да, да! Името е било вече заето, а на теб щеше да ти подхожда!

GoDDeadзАman написа:de.bil написа:Факта ,че си праснал гръмкото **гордея се че съм Българин**,говори само за комплексираност.Ако уважаваш себе си и рода си не е нужно да казваш това пред всички.Щом си се родил като българин за винаги ще си останеш такъв.(дори и да не искаш). И Бай Ганьо тръбеше на всякъде какъв е и по-нормални българи покрай него са се чудели къде да се скрият от срам.
Факта ,че си праснал гръмкото **ДЕБИЛ**,говори само за тъпотия.Ако уважаваш себе си и рода си не е нужно да казваш това пред всички.Щом си се родил като ДЕБИЛ за винаги ще си останеш такъв.Нещо много за задници говориш.Да не си аналофил. Нее просто ми завиждаш.И аз те обичам.
Заради такива като теб съм с тоя ник
Заради такива като теб скоро БЪЛГАРИН ще стане обидна дума.И като си заобиколен от задници щеш не щеш се налага да общуваш с такива-като в момента.
Язък за хубавото градче Дряново.
- GoDDeadman
- Контакти:
Такааа значи първо ти ме обиждаш,казваш ми че съм лизач подмазвач и какво ли още не и когато аз се защитавам изведнъж злобата ти искача и почваш да бълваш глупост след глупост.Не ти ли хрумва че когато обидиш някой би трябвало той да се защити.Или как така решаваш да принизиш 11 години къртовски труд ,за да постигна това което съм днес, като ми казваш че раста благодарение не на професионалните ми качества.Кой си ти бе?Да не си ми психоаналитик,а? Да аз се гордея че съм БЪЛГАРИН,докато за теб най-важно е да мразиш, разбрах те.И не разбрах защо заради такива като мен БЪЛГАРИН е обидна дума.Може би българи са новото поколение ученици които бият учителите си,а?Или тея които се биха пред Амнезия ,а?Или тея които биха протестиращи пред парламента,а?Кое не ми е българското бе помак?Това че съм съвестен гражданин на тая обрулена държава и си плащам данъците ли?Или това че на моята къще се вее БЪЛГАРСКИЯТ флаг.Ооо да пак позирам сигурно.
Вижте ме аз съм българин.А бе кво ти обяснявам,ти мразиш
Язък за форума след като жалки хора с жалки идеали като теб пишат в него
Вижте ме аз съм българин.А бе кво ти обяснявам,ти мразиш
Язък за форума след като жалки хора с жалки идеали като теб пишат в него
Дебил, не се занимавай с този човек. Не може да те разбере, въпреки че е завършил висше образование.