Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
saffron написа:аз като фен на Вардар Скопие насочвам симпатиите си към Левски, за ужас на червения боец
пп когато Левски и Вардар са мачкали всичко живо в България , це-се-ка-ту още не е било запланувано
Viktor4o_Rs написа:saffron написа:аз като фен на Вардар Скопие насочвам симпатиите си към Левски, за ужас на червения боец
пп когато Левски и Вардар са мачкали всичко живо в България , це-се-ка-ту още не е било запланувано
Кога Вардар е мачкал всичко живо![]()
![]()
Viktor4o_Rs написа:saffron написа:аз като фен на Вардар Скопие насочвам симпатиите си към Левски, за ужас на червения боец
![]()
saffron написа:Viktor4o_Rs написа:saffron написа:пп когато Левски и Вардар са мачкали всичко живо в България , це-се-ка-ту още не е било запланувано
![]()
41-44 тогава се е казвал Македония
dodo7271 написа:Viktor4o_Rs написа:saffron написа:аз като фен на Вардар Скопие насочвам симпатиите си към Левски, за ужас на червения боец
![]()
Е как? Не знаеш ли, че Вардар имат финал за Купата на България? 1943-а, ако не се лъжа. Нали сега македонците правят филм как гадните фашисти от Левски са мачкали комунистите от Вардар?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта