Сбогом Драгане!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Re: Сбогом Драгане!

Мнениеот jermiun » 21 окт 2011 18:41

тоя мач Коко го изгуби , а не Драган, явно Славия ще ги бутат към Европа.
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 21 окт 2011 18:42

Ае кво намесвате пак Бранко бе, се Бранко е виновен за всичко, вие въобще малко, ама малко от малко сядате ли да се замислите или някво усили да разберете какво се случва в тоя отбор да направите?!

Горе някой го написа - днес отбора игра без треньор! Игра, както играха на подготовката в Банско срещу Славия - същия мач, ама тогава белите пуснаха децата да поцъкат, че да не паднем да не се излагаме! И като го питах Драган - защо не играем футбол, той ми отговаря - сега работи за физическа подготовка, да имат въздух после футбола лесно ще го тренираме, когато са здрави! Тоя човек, за цялото това време, през което е начело на отбор НЕ ГИ НАУЧИ НА НИЩО!!!!

Днес гледахме едни мухи без глави! Славия ни изнесоха урок - прибрани, извеждащи пасове, 3:0 без да изпотят фланелите! Само Даксон се опитваше нещо да направи ама като не му върже три удъра и приключваме. Здравко вика 2:0 от без нищо кво да направим, ми кво да направим, как от без нищо бе братче, кви грешки се правят, Вальо как го изтърва тва, Бенжелюна тича около топката като олиго, тва не е игра, това не е футбол!

И не е само тва, виждаш в България има убити отбори, които идват в Пловдив наплашени да паднат и като паднат с 2:0 черпат после. Ми със Светкавица Драгане що не пусна 2 юноши тия хора на стадиона да се зарадват поне бе? Въобще не му е минало през акъла даже да го направи! И после да ми тръгват слухове за тото-та и глупости!

Още нещо - сега ще каже някой ми те му редът състава! Същата работа като ония умствено изостаналия шиптър - ми като ти реди състава някой подай си оставката и си заминавай бе! Мекотело!

ТАКИВА БЕЗДУШНИЦИ НЕ НИ ТРЯБВАТ В ЛОКОМОТИВ!!!! ИЗЧЕЗВАЙ ДРАГАНЕ!

ПП. Въобще, ама ВЪОБЩЕ дори и през акъла да не ви минава да говорите глупости за СЪДИИ, ЗАСАДИ, БФС-та, СЛЪНЧЕВИ ИЗРИГВАНИЯ!!!!!!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 21 окт 2011 18:44

Бранко Миланович иска да напусне Локомотив
Спортно-техническият директор на Локомотив Пловдив Бранко Милованович обяви, че има желание да напусне клуба след загубата от Славия с 0:3 в двубой от десетия кръг на А група, предаде репортер на Novsport.com.

Много ме е срам. Първото полувреме играхме много слабо, въпреки че се подготвяхме много време. Имахме време за всичко. Тази вечер ще го обсъдим с президента на клуба. Искам Локомотив да играе по-силно, ако трябва ще си тръгна. Мислех, че с този отбор можем да играем в Европа. Искам да говоря сериозно с Коко Динев, коментира той след края на мача.

Той допълни, че неговата вина най-вероятно е, че не е намерил точните футболисти и това е основната причина тимът да не играе на нужното високо ниво.

Бранкова работа.Хем не е намерил точните футболисти,хем искал да говори сериозно с президента.......и за какво по-точно ще говорят.Сладки приказки от 1001 нощ.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 21 окт 2011 18:46

Kанатларовски задължително трябва да се маха! Отбора няма никаква игрова идея и играе изключително НЕмотивирано! Промяна задължително трябва,като вземем в предвид предстоящите мачове,и за треньор да бъде назначено голямо име,от което обаче задължително да зависи всичко в спортно техническата област! На първо място Коко трябва да разбере,че цялата власт в спортния щаб на отбора трябва да е в треньора и цялата отговорност да носи той! Собственика ни трябва само да поставя цели,да осигурява исканите играчи и съответно да чака резултати!................иначе и Мауриньо да дойде все тая!
Коко вместо да преспива,да преосмисля всичко в досегашния си престой и да го променя незабавно,защото Локомотив Пловдив не е Вихрен или някой подобен клуб а е един от 5-6-те велики клуба у нас, с все още голяма публика и огромни традиции!
Да назначи голямо име за треньор и мажоретките му в отбора(всички ги знаем кои са) или да започнат само да играят футбол или да си отиват с треньора! По този начин всякакъв вид "лиги" са безсмислени,не защото са недостижими а БЕЗСМИСЛЕНИ!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 21 окт 2011 18:50

Не знам защо го назначихте този Бранко за шеф , не ми е ясно как някакъв сърбин па макар и уш с визитка от Испания ще е шеф в БГ клуб !!! Само развали един от най-прилично играещите отбори в БГ, Локо Пд в момента са много далече от футбола който играха миналия шампионат !

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 21 окт 2011 18:51

Взимайте Хубчев.Бил свободен

Потребителски аватар
Локомотивец
Контакти:

Мнениеот Локомотивец » 21 окт 2011 18:53

Muscarin написа:Взимайте Хубчев.Бил свободен

Няма да е за дълго, скоро ще го върнете. Някой трябва да направлява косачката.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 21 окт 2011 18:54

Ае гледайте си ваща паничка бе. Етър ви думкат като шкембе в дувар, дошъл си тука да ни даваш акъл. После що ви викаме комплексари!

Йешич
Ясен Петров
Мъри Стоилов

такива ни тряват - хора, които могат да дадът на отбора СТИЛ, а не да тичаме безцелно из терена!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 21 окт 2011 18:58

Muscarin написа:Взимайте Хубчев.Бил свободен

Хубчев е много добър треньор и определено проблема ви не е той,и съвсем скоро ще го разберете! Гледай си сдружението и се радвай на вчерашната "велика" поеда,както и на играта на отбора си!
Ние проблемите си ги знаем и ще си мислим!
Искам само да добавя,че Бранко е най-малко виновния в случая! Този човек е играл и живял повече от десетилетие в Испания и със сигурност е имал големи амбиции с идването си тук,но в последствие се убеждава в БГ реалността,която е уникална сама по себе си и...........затова целия ни футбол е на това дередже! Не съм му фен,но съм убеден,че не е той човека,който трябва да понесе отговорността!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 21 окт 2011 18:59

Къде е изказването на Драган! Къде е поемането му на отговорност на тва мекотело! Писна ми от ДОБРИ ХОРИЦА, които не могат да стегнат 22ма души по на 20 години !!!!!!

Върни се в “Локо Пловдив”