РАДИО Гонг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: РАДИО Гонг

Мнениеот modor » 21 окт 2011 10:06

POPCORN написа:Няма да забравя миналата годин ли беше кога беше, ЦСКА беше направил поредният си як мач в Шампионската лига!Говоря за волейбол!Бяхме били Казан с 3 на 2 ако не се лъжа, може и да се бъркам, а в сайта нямаше в топ 5 на новините.Имаше обаче как Левски са се прибрирали с автобус от Каварна :lol: :lol:

Когато го бутаха в преспите ли :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 окт 2011 10:08

modor написа:
POPCORN написа:Няма да забравя миналата годин ли беше кога беше, ЦСКА беше направил поредният си як мач в Шампионската лига!Говоря за волейбол!Бяхме били Казан с 3 на 2 ако не се лъжа, може и да се бъркам, а в сайта нямаше в топ 5 на новините.Имаше обаче как Левски са се прибрирали с автобус от Каварна :lol: :lol:

Когато го бутаха в преспите ли :lol: :lol:

да :lol: :lol: но мене тия неща не ме дразнят!ВСе пак Гонг си е гонг.Тука няма толкова жълтини това ме кефи!В другите пишат каквото им хрумне!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
rosen_ganchev
Контакти:

Мнениеот rosen_ganchev » 21 окт 2011 10:26

arsenalko написа:И аз си спомням много често за радио Гонг гвоздея на програмата беше от 16 до 18 часа - "Пред банята" и "Спортно шоу Гонг".

+1 беше страхотно предаване,всеки ден ги слушах независимо дали съм на работа или не.А относно това дали се прекалява с пристрастията ........то е нормало и нашият Ники Александров не е по назад ;) тези от ГОНГ са супер екипът на Томислав Русев е страхотен дано нещо се измисли и отново да има Радио Гонг ;) ;) ;)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 окт 2011 10:28

rosen_ganchev написа:
arsenalko написа:И аз си спомням много често за радио Гонг гвоздея на програмата беше от 16 до 18 часа - "Пред банята" и "Спортно шоу Гонг".

+1 беше страхотно предаване,всеки ден ги слушах независимо дали съм на работа или не.А относно това дали се прекалява с пристрастията ........то е нормало и нашият Ники Александров не е по назад ;) тези от ГОНГ са супер екипът на Томислав Русев е страхотен дано нещо се измисли и отново да има Радио Гонг ;) ;) ;)

дори да не измислят, ново Радио Гонг, нещо поне да има като пред банята или нещо такова :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 21 окт 2011 10:43

Има си ги новините в интернет и заобикалям новините за някои "грандове". Но при радиото не е така. Фирмата ни нали се показва като европейска, забрани се радиото. Тръгвам си аз и точно почват спорните новини на Гонг. И как звучат - Русев седи при жена си и тя казва едно изречение, той дърпа 2 коментара. Някаква разговорка и в крайна сметка нищо не се разбира и накрая се завършва: "и днес не ни стигна времето, а имаше толкова още интересни спортни новини".

Спортно радио дано има. Ама да са си направили изводите и да поизчистят някои глупости.

Потребителски аватар
cskaplovdiv
Контакти:

Мнениеот cskaplovdiv » 21 окт 2011 11:12

Бербатов не разбра посланията на Сър Алекс и затова си пати

Светослав Табаков

За реди такива статии спряха и коментарите от Facebook защото искат да не ги критикуват но нали те така критикуват всички защо не давате възможност да критикуват и вас смешници плюха кой ли не Бербатов националния биле куци коне циркаджии пияници помия само а на нас не давате дори да се изкажем

Табаков ти си прост много прост най глупавия журналист в България Томислав може да е всичко но е 100 пъти по добре от теб ти мразиш всичко и всеки отивай на лекар брато може всички да са левскари ама ти си много зле ама много

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 окт 2011 13:24

POPCORN написа:Aбе вземете се спрете с тоя правопис, че е адски дразнещо бе!Всички станахте голями учители по български в тоя форум!Ако няма какво да кажете по темта по-добре не пишете, вместо да се заяждате с някой за правописа му!......

Ти нали се сещаш, пуканке, че колкото и правилно да е мнението ти, никой няма да му обърне внимание, ако то е неграмотно написано. По темата аз съм си казал становището, повтарям го специално заради теб: Никой не задължава никого да слуша радио "Гонг". Как ще се казва то, определят неговите създатели. :) А какво да пиша или да не пиша, не си ти този, който ще ми кажеш. Анадънмо? :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 21 окт 2011 20:56

[offtopic]Румба, ти ли си братле? :lol:[/offtopic][/quote]

Аз съм, брат! ;] Попаднах на последния запис на Радио Гонг и се сетих за мача Ливърпул- ЦСКА, който никоя телевизия не беше взел и съм слушал мача от радиото на телефона, само по Гонг! Има много неща, които куцат на Гонг-а, но има около 1000 пъти повече неща, които кефят средностатистическия фен в Бг! Някой беше написал, че говорят само за грандовете! Е за кой друг да говорят?! За Славия? На кой му пука к'во се случва в Славия? Само на някой заблуден еврейн сигурно! Аз искам да си слушам какво става в ЦСКА, puhisamolevski иска да слуша за Левски! Често се включват и от Пловдив, Варна, Бургас! Знаят как да си вършат работата, просто в тоя един час където са им дали е трудно да събереш всичките скандали и неразбории в бг футбола! Силно се надявам да правят нещо по въпроса за спортното радио.... създава си се цяла дупка в радио ефира!
Изображение

Върни се в “Свободна зона”