Черно море - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА

Мнениеот gogo_cska » 18 окт 2011 14:09

Mourinio написа:
gogo_cska написа:Ще победим,макар и трудно.С 1-0 да е,но за нас да е.Дано времето е по-добро,защото вчера във Варна беше страшно,ужасно време.Надявам се да стане хубав мач,в който да победим във Варна за първи път от 2008.

Да си роден и да живееш във Варна и да се радваш на победа на софийски отбор над варненски, безумие :lol: ето защо истинските фенове стават на стадиона, а не пред телевизора

Първо съм роден в Пловдив,не във Варна,с нашите сме дошли във Варна,когато съм бил на 3 месеца.За ЦСКА съм от 3 годишен,баща ми е пътувал с влак от Пловдив,бягал е от часове за да ходи да гледа ЦСКА със Ботев,с Левски.Никога не съм бил за ПФК Черно Море Варна,никога.Не отричам,че живея във Варна,не се срамувам от това,но ЦСКА е най-големия и заради това,че има фенове в цяла България.Да ти си по-голям фен от мен,имаш възможността да гледаш отбора си на живо,аз не,но не можеш да ми кажеш,едва ли,че като живея във Варна не мога да подкрепям ЦСКА.Всеки си има разбирания,никога не съдя и на никого не се натрапвам.От малък съм възпитан да обичам ЦСКА,за мен това най-великия отбор в България.Помисли малко,преди да ми отговориш,ако въобще ми отговориш.
Последна промяна от gogo_cska на 18 окт 2011 20:01, променено общо 1 път.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 18 окт 2011 14:14

IOTUR4O написа:Бягащите цаци малко ги е била градушката тия дни, че пак сънуват конспирации и намеса на свръхестествени сили срещу мега уникалния им отбор, който в последните си два домакински мача не само, че загуби ами и гол не вкара.

Оправдания винаги могат да си намерят,но в крайна сметка те ще са по-отпочинали от нас и те ще имат,доколкото е възможно това предимство.Нека всичко се реши на терена,а не да си намират причина да се оправдават и да се правят на големи.
Последна промяна от gogo_cska на 18 окт 2011 14:14, променено общо 1 път.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 18 окт 2011 14:28

gogo_cska написа:
IOTUR4O написа:Бягащите цаци малко ги е била градушката тия дни, че пак сънуват конспирации и намеса на свръхестествени сили срещу мега уникалния им отбор, който в последните си два домакински мача не само, че загуби ами и гол не вкара.

Оправдания винаги могат да си намерят,но в крайна сметка те ще са по-отпочинали от нас и те ще имат,доколкото е възможно това предимство.Нека всичко се реши на терена,а не да си намират причина да се оправдават и да се правят на големи.

Оправданията са си ваш патент,искрено се надявам да ги чуя и след края на мача от "величието" Радуканов.По-големи сме от вас много ясно,за това и сме фенове на моряците. :mrgreen: ;)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
stoicho_317
Контакти:

Мнениеот stoicho_317 » 18 окт 2011 15:36

2-0 Za Черно море

Потребителски аватар
UniX95
Контакти:

Мнениеот UniX95 » 18 окт 2011 15:39

stoicho_317 написа:2-0 Za Черно море

Що бе, аз и на 3в1 съм навит .. както над един друг шопски гранд.. ;)
100 години Черно Море !

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 18 окт 2011 20:26

Само плиткоумник може да живее във Варна и да подкрепя Софийски отбори.Цска -тези пък кой червен терорист-комунист ги измисли.Четвърто поколение Моряк съм и пето възпитавам само в любов към Варна и Черно море.Мача е 3:1 за Черно море,все пак Пернишките гърнета трябва да финансират този отбор от залагания за загуба на Цска.
Черно море-първият шампион по футбол в България

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 18 окт 2011 20:55

Живи или умрели трябва да ги бием!ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!Кой,как,с какво - не му пука,искам ги размазани на Тича,както по принцип си го правим с тях!Не за друго....но ако паднем ще тръгнат мнооооооооооого грозни приказки след леката победа в Каварна тази вечер.Играчите трябва да си бият по 2 шамара,да забравят,че мач в Каварна изобщо е имало,да си кръвясат погледите от злоба и в петък да унищожат ЦСКА,така както унищожиха и Левски!

ПС:В интерес на истината не вярвам да допуснем цели 3 поредни домакински загуби!Промоциите ги обраха Лудогорец и Черноморец,от ЦСКА си ни трябват 3 точки
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 18 окт 2011 20:56

Успех на Черно море срещу мегагигатурбохиперултрасвръх силния и непобедим отбор на ЦСКА, на който Славия трябваше да вкара много повече голове :lol: :lol: :lol:
Изображение

Върни се в “Черно море”