ЦСКА - Вардар Скопие 4:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

fanta
Контакти:

Re: ЦСКА - Вардар Скопие 4:0 FT

Мнениеот fanta » 08 окт 2011 18:42

BOKA_PALRMO написа:Вардар играха с резервите-титулярите са на лагер с македонския национален отбор ;)

По-голяма глупост не бях чувал :) В националния на макетата има само двама от вардар, ако това за теб е цял отбор нека така да бъде :)

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 08 окт 2011 20:18

Тия макета ги съсипахме. ;) Много добро впечатление ми направи Тони Карачанаков, това момче има страхотно самочувствие и е най-нестандартния млад играч който съм гледал от доста време насам и си мисля, че скоро трябва да бъде пускан и в представителния ни отбор по-често въпреки че много трудно може да измести някой от сегашните титуляри, то трябва да бъде пускан в мачовете с по-непретенциозните отбори или във вече решените мачове с 3+ гола разлика, за да натрупа опит покрай основните ни играчи.
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
Drilldo
Контакти:

Мнениеот Drilldo » 08 окт 2011 23:10

Първо приятели, ЦСКА-ри, Българи, "Макета" не съществуват!!!!!! Второ, искам да поздравя играчите на ЦСКА за сериозността срещу слаб отбор в мач без значение - миналата година това ни липсваше (преди Радуканов). Впечатлен съм от Петър Стоянов, много коментари имаше, че бил сериозен, когато го взехме и сега го доказва. Много ще се радвам да се превърне в титуляр - достоен заместник на Янчев. Също така не знам дали споделяте моето мнение но за да е истинска класа ЦСКА Галчев трябва да е резерва на някой с една идея по-добър халф от него, нищо лошо за играча, показа много напредък в последните мачове, но още не го чуствам като пълноценна част от отбора. Успех на ЦСКА и тази година искам да видя титлата!
Simili a degli eroi, abbiamo il cuore a strisce
Portaci dove vuoi, verso le tue conquiste
Dove tu arriverai, sarà la storia di tutti noi
Solo chi corre può, fare di te la squadra che sei

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 09 окт 2011 00:41

Drilldo написа:Първо приятели, ЦСКА-ри, Българи, "Макета" не съществуват!!!!!! Второ, искам да поздравя играчите на ЦСКА за сериозността срещу слаб отбор в мач без значение - миналата година това ни липсваше (преди Радуканов). Впечатлен съм от Петър Стоянов, много коментари имаше, че бил сериозен, когато го взехме и сега го доказва. Много ще се радвам да се превърне в титуляр - достоен заместник на Янчев. Също така не знам дали споделяте моето мнение но за да е истинска класа ЦСКА Галчев трябва да е резерва на някой с една идея по-добър халф от него, нищо лошо за играча, показа много напредък в последните мачове, но още не го чуствам като пълноценна част от отбора. Успех на ЦСКА и тази година искам да видя титлата!

Няма да е тази година 100%, тази година ще сме есенен първенец на полусезона , но догодина сме шампиони за 32-ри път и в това няма съмнение ;) !!! В България просто нямаме конкуренция !
catch me ... if you can !

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 09 окт 2011 07:24

Много пъти съм писал че като видите как играе П.Стоянов ще разберете че е с класанад Галчев и Янчев.Затова и ми е странно отношението на Радуканов към нега за сметка на Янчев.Затова и казвам че не виждам никакъв професионализъм от Радуканов в тази а и др.ситуации.Стоянов не е играл 2месеца вофициален мач и се представи така а представете си ако играе по-често.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 окт 2011 09:53

fen0212 написа:Много пъти съм писал че като видите как играе П.Стоянов ще разберете че е с класанад Галчев и Янчев.Затова и ми е странно отношението на Радуканов към нега за сметка на Янчев.Затова и казвам че не виждам никакъв професионализъм от Радуканов в тази а и др.ситуации.Стоянов не е играл 2месеца вофициален мач и се представи така а представете си ако играе по-често.

Подкрепям мнението ти на 100%. И ако Янчев не може да го остави резерва по обясними причини, то не виждам какъв е проблема Галчев да потърка малко пейката.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 09 окт 2011 10:11

BaLoN написа:
Drilldo написа:Първо приятели, ЦСКА-ри, Българи, "Макета" не съществуват!!!!!! Второ, искам да поздравя играчите на ЦСКА за сериозността срещу слаб отбор в мач без значение - миналата година това ни липсваше (преди Радуканов). Впечатлен съм от Петър Стоянов, много коментари имаше, че бил сериозен, когато го взехме и сега го доказва. Много ще се радвам да се превърне в титуляр - достоен заместник на Янчев. Също така не знам дали споделяте моето мнение но за да е истинска класа ЦСКА Галчев трябва да е резерва на някой с една идея по-добър халф от него, нищо лошо за играча, показа много напредък в последните мачове, но още не го чуствам като пълноценна част от отбора. Успех на ЦСКА и тази година искам да видя титлата!

Няма да е тази година 100%, тази година ще сме есенен първенец на полусезона , но догодина сме шампиони за 32-ри път и в това няма съмнение ;) !!! В България просто нямаме конкуренция !

Недей така. Не сме играли още 1 сериозен мач , а ти ни правиш Шампиони
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
zino
Контакти:

Мнениеот zino » 09 окт 2011 11:31

Пепи Стоянов трябва задължително да е титуляр за сметка на Янчев,срещу по-сериозни отбори,Тошко издиша и губим центъра на терена!Дано Радуканов се усети,преди да е станало късно! :idea:
болят ме пръстите много щраках, препих, преядох, не ставам...не приемам извинения от типа – малко сме преуморени, един ми ходи назад, друг настрани, трети ми скача надолу.

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 09 окт 2011 13:31

Браво за победата,макар и в контрола,отбора трябва да има самочувствие преди тежката серия.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 окт 2011 21:33

fen0212 написа:Много пъти съм писал че като видите как играе П.Стоянов ще разберете че е с класанад Галчев и Янчев.Затова и ми е странно отношението на Радуканов към нега за сметка на Янчев.Затова и казвам че не виждам никакъв професионализъм от Радуканов в тази а и др.ситуации.Стоянов не е играл 2месеца вофициален мач и се представи така а представете си ако играе по-често.

то не е много пъти, а направо нямаш друг коментар, все за Пепи :roll: и аз не съм съгласен с много неща ама кво от тва.
аз искам Костов да е титуляр вместо Зику, друг иска друго и тн. Милен си знае най-добре, представи си, че Пепи е интригант или не се раздава в тренировките или е слаб характер, все неща, които ние не знаем ;)а и на всеки треньор ще му е много трудно да сложи Янчев на пейката, особено по -младите, не че е правилно! няма угодия, пич и това не го приемай лично към теб ;)

между другото аз Пепи Стоянов не го харесвам, има качества, но не е за ЦСКА!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”