Сериалът "Етажна собственост"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Re: Сериалът "Етажна собственост"

Мнениеот ivo1964 » 29 сеп 2011 22:40

Гледа, пих и... съжалих! Влиянието на "някой испански сериал" е повече от очевадно. Антон Радичев, Маца и Неве са единствените професионалисти (като отношение и излъчване), но това не стига. Като цяло: до тук бях с този сериал. Не само че е изтъркан, но все не ми се вярва, че българите може да сме толкова проЗти...

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 29 сеп 2011 22:47

Kavon написа:Ако сте гледали "Моите мили съседи", ще усетите разликата. Испански сериал, но хумора е велик и съм се хилил на него с глас. Дано и нашите се стегнат и направят нещо подобно :)

Много слаб опит за копиране на испанския сериал на който и аз съм се кикотил със сълзи ;) Тотото , погребалната агенция , домоуправителя и жена му , дъртия който разбира от всичко , бабичката клюкарка - всичко това го имаше в "Моите мили съседи" само , че в пъти по-смешно.
"Етажна собственост" е пълна боза според мен :roll:

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 29 сеп 2011 22:47

Сериалът си е доста забавен, има и тънък хумор, но може би малко по-сериозен вид ако му бяха придали щеше да е по-успешен, нещо като Столичани в повече-комедийна драма

Потребителски аватар
kiko3
Контакти:

Мнениеот kiko3 » 29 сеп 2011 22:49

В момента немога да се сетя дали съм гледал по прост сериал от този :mrgreen: .
Няма такава излагация,а каква реклама имаше само!
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 29 сеп 2011 22:50

Kavon написа:Ако сте гледали "Моите мили съседи", ще усетите разликата. Испански сериал, но хумора е велик и съм се хилил на него с глас. Дано и нашите се стегнат и направят нещо подобно :)

Ако си гледал днешния епизод, имаше един момент, в който един плешив спечели от тотото, скри парите от жена си и за да е достоверно, реши да се претрепе сам. Отиде после при някакви приятели негови, и единия, дето носеше хапване, не разбрал какво станало точно и му каза : "Твойта май не с знае силата"

Това най-ми хареса

[offtopic]Макар че го гледах 15 мин. де, ама това е друг въпрос :lol: :lol:[/offtopic]
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

urkoto

Мнениеот urkoto » 29 сеп 2011 22:54

Тоя сериал на J(ew)TV ли е?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

barman
Контакти:

Мнениеот barman » 29 сеп 2011 22:59

kokic1986 написа:

Много слаб опит за копиране на испанския сериал на който и аз съм се кикотил със сълзи ;) Тотото , погр****ната агенция , домоуправителя и жена му , дъртия който разбира от всичко , бабичката клюкарка - всичко това го имаше в "Моите мили съседи" само , че в пъти по-смешно.

Само дето испанския сериал се казва "Щурите съседи" и няма нищо общо с дадения от Kavon, но наистина нашият е някакво копие поне от първия епизод, ще видиме как продължава натам :)

Kavon
Контакти:

Мнениеот Kavon » 29 сеп 2011 23:19

barman написа:
kokic1986 написа:

Много слаб опит за копиране на испанския сериал на който и аз съм се кикотил със сълзи ;) Тотото , погр****ната агенция , домоуправителя и жена му , дъртия който разбира от всичко , бабичката клюкарка - всичко това го имаше в "Моите мили съседи" само , че в пъти по-смешно.

Само дето испанския сериал се казва "Щурите съседи" и няма нищо общо с дадения от Kavon, но наистина нашият е някакво копие поне от първия епизод, ще видиме как продължава натам :)

Абсолютно си прав, имал съм предвид "Щурите съседи" :)

Потребителски аватар
tendulkar
Контакти:

Мнениеот tendulkar » 29 сеп 2011 23:37

Има още много какво да се желае, но да му дадем шанс :)

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 29 сеп 2011 23:51

Мега плосък хумор..., по - зле от турски сериял , не че съм гледал някой ...

Върни се в “Свободна зона”