izgrevist написа:отборът на Пловдив написа:Един град-един отбор написа:Той е млад и перспективен играч и бъдещето му е в чужбина, но нека първо помогне на Ботев за осъществяването на главната ни цел
Извинявай за въпроса, но да ме светнеш, каква е тази "главна цел", че не ми е много ясноЩо се отнася до това че бъдещето му е в чужбина, така е, но преди това трябва да мине през София. Щото, не помня последните да речем 20 години, Ботев да е продавал играч в чужбина
За да сме скромни и здраво стъпили на земята-целта е да влезем в А група и да има някакъв стойностен отбор,без да бием барабани за титли,медали и т.н.А колкото за продадени футболисти в чужбина за последните 20 години-доста са.Чисто статистически дори трансфера на Велко Йотов в Еспаньол за тогавашните 1 500 000 долара не е достижим за ваш играч.Дори оня олигофрен селския успя да вземе 250 000 долара за Какалов от Динамо Минск.Така че неподготвен не се изказвай !
Никога не се изказвам неподготвен...Велко Йотов дойде при вас когата наближаваше 30-те години, беше се доказал и направи име в Левски, брокерите го доведоха също както, Сираков, Боби Михайлов и още някои други шопски играчи. Всички знаем с каква цел. Така, че, аз за Велко се сетих, но все пак не е, така да се каже "ваш" играч. Само за сравнение да ти кажа(защото ни споменаваш), че продадохме Христо Колев-Бащата за 800 000 долара на Панатинайкос, което за онези години се равняваше на няколко милиона. Що се отнася до Какалов, да съгласен съм за този трансфер, но вярваш ли на селския за обявената от него сума от 250 000. Аз не