Captain Stottlemeyer написа:james написа:Ако Диян вземе този мач срещу малоумника Гонзу -връщам си всичките обидни думи по негов адрес назад и ще ходя да му гледам идиотската построика на футболистите във всеки мач колкото и стресиращо да е за мене това
Бъди спокоен, няма да ти се наложи да взимаш успокоителни.А що се отнася до т.н. от теб "малоумник", ти можеш само да му завиждаш за това, което е постигнал в живота и за което ти можеш само да мечтаеш, компютърна мишко.
Никога не съм обиждал съфорумници и сега не виждам причина да го правя ти достатъчно сам се обиди със мнението си.А единственното с което ти ме обиди е сравнението с очевАдно слабоинтелигентния треньор на Левски, и до ден днещен когато някой ме види с топка в крака спира да погледа футбол от класа какъвто не може да види в държавното първенство където се е състезавал този индивид, чиято единствена гордост може да бъде гол с бинтована глава .Но във вашия отбор(който няма нищо общо с Левски от преди 1969)явно легенди стават такива хора като този ,като Мариан Огнянов,като Гунди ,а сигурно имате и други с велики постижения като тях.