Домусчиев: Ако бях взел ЦСКА, щях да смажа всички!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- captain_drifuss
- Контакти:
Re: Домусчиев: Ако бях взел ЦСКА, щях да смажа всички!
ми да беше, сега какво да коментираме...
-
- Контакти:
Като фен на ЦСКА, мога да кажа само едно. Жалко. Но пък наистина е по-добре за българския футбол като цяло. Още един отбор се присъединява към топ 3, което увеличава конкуренцията. Без конкуренция няма как да се вдига нивото. Тук се споменава липсата на публика, но вчера не видях такова нещо. При такива цени на билетите, трудно друг отбор щеше да събере повече публика. Там хората явно са доста по-запалени по футбола, отколкото в Ловеч. Добре си е направил сметката Домусчиев.
Mourinio написа:Aз се чудя защо хора като Ганчев и Домусчиев не инвестират в отбори с фенове и традиции, а отиват в Разград и Ловечправят ги после шампиони, но някак си е друго, когато отбор с повече фенове играе в ЕКТ, във Варна и Пловдив всички знаем какво ще е, ако се играе мач от ЕКТ, стадион късащ се по шевовете, но в тези градове все още няма никакви предпостаки да има стадион отговарящ на изискванията за Евро-мачове...
Защо? Щото в Разград и Ловеч каквото кажат-това става. Я си представи ако тръгне да прави някакви далавери в отбор със сериозна публика. Ще го изядат с парцалите и ще му направят живота ад, докато не се махне. Повечето хора не са мазохисти като Христолов да издържат с години. Докато в Разград ще си му пляскат и няма да им дреме особено, когато реши да си обере крушите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
- Контакти:
А, и още нещо. Ако беше взел ЦСКА, т.нар. "змии" щяха да засъскат още с назначаването на Петев, примерно. В Разград е лесно. Петев и толкова. Човекът вчера разказа играта тактически на инженера, но на "Армията" щяхме да го емнем още след хикса в първия кръг.
-
- Контакти:
Армейския поп написа:Като фен на ЦСКА, мога да кажа само едно. Жалко. Но пък наистина е по-добре за българския футбол като цяло. Още един отбор се присъединява към топ 3, което увеличава конкуренцията. Без конкуренция няма как да се вдига нивото. Тук се споменава липсата на публика, но вчера не видях такова нещо. При такива цени на билетите, трудно друг отбор щеше да събере повече публика. Там хората явно са доста по-запалени по футбола, отколкото в Ловеч. Добре си е направил сметката Домусчиев.
Всяко чудо за 3 дни! Вярвай, че публиката ще спре да ходи на мачове. Левски, ЦСКА, Литекс, Локото са дразнители. Славия, Светкавица, Видима и тем подобни са нищо в сравнение с горепосочените и не вярвам да има публика на мачовете с тях. Да не говорим като натрупат някоя загуба какво ще става
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
-
- Контакти:
Армейския поп написа:А, и още нещо. Ако беше взел ЦСКА, т.нар. "змии" щяха да засъскат още с назначаването на Петев, примерно. В Разград е лесно. Петев и толкова. Човекът вчера разказа играта тактически на инженера, но на "Армията" щяхме да го емнем още след хикса в първия кръг.
Петев целия Разград го псува последната година. Май не си запознат

Един ИСТИНСКИ българин !
-
- Контакти:
Всяко чудо за 3 дни! Вярвай, че публиката ще спре да ходи на мачове. Левски, ЦСКА, Литекс, Локото са дразнители. Славия, Светкавица, Видима и тем подобни са нищо в сравнение с горепосочените и не вярвам да има публика на мачовете с тях. Да не говорим като натрупат някоя загуба какво ще става[/quote]
Срещу Светкавица и Видима никой отбор няма да събере публика.Ще видим де. А Петев може да са го псували, но едва ли са псували Домусчиев. Докато в "грандовете" го отнася и президента. "Батков вън", "Вън боклуците"... Все реални случки.
Срещу Светкавица и Видима никой отбор няма да събере публика.Ще видим де. А Петев може да са го псували, но едва ли са псували Домусчиев. Докато в "грандовете" го отнася и президента. "Батков вън", "Вън боклуците"... Все реални случки.
Да не е луд да си влага парите в ЦСКА, Левски, Ботев или Локо Пд. В тези отбори винаги ще има сериозна опозиция, ако тръгне да прави нещо не както трябва. Тези отбори разполагат с огромна маса фенове, които имат позиция и знаят как да я изразят. В Литекс и Лудогорец каквото и да направят, ще са богове. Вижте в Ловеч, там Гришата и да се наака, медиите пишат, че той всъщност рисува.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Поне като поведение и излъчване Кирил Домусчиев ми допада.А защо е в Разград? Защото в ЦСКА щеше да е един от няколкото и винаги някой щеше да му диша във врата.Освен това дълговете,които имаха армейците(да добавим и много плащания,които изскочиха на по-късен етап) определено май го притесниха.Трето-в момента ЦСКА се радва на някакъв комфорт докато преди година бе тъпкан по всякакъв начин.Това не може да не безпокои,освен това на такова ниво винаги ще се намери някой да ти гледа в канчето или да ти търси сметка за нещо.(говоря за някои недотам чисти сделки-приватизационни и подобни).А там,поне в момента не пречи на никого,даже се явява сериозен благодетел на региона.Заради което ще му простят много неща.А и да се провали с проекта Лудогорец никой няма да му иска сметка защото хората там нямат и очаквания.С Левски и ЦСКА нещата стоят по коренно различен начин. Да,много по добре щеше да имаме такъв собственик.Но ако искаме Европа трябват сериозни суми.Не знам доколко Домусчиев има готовността да ги извади.И дали няма да се перат пари.За Гришата какво-всичките му титли са купени.Когато реши да се опита честно просто не стана.А после в Европа-излагация.Токова за него.Нищо,че отбора(Литекс) играе приятен футбол и е някакъв фактор в първенството.Все пак смятам,че "Титан"-ите се понаучиха от грешките си.В момента се иска само да има спокойствие в отбора и да се плаща навреме.С още две-три попълнения(говоря за дефанзивен халф,разиграващ халф и централен защитник) поне на наша сцена ще сме непобедими.Пък и нека да видим директния сблъсък на Лудогорец с Литекс и ЦСКА-два отбора от съвсем друга класа в сравнение с Черно море и Левски.Защото се видя,че при добре построен тактически тим,дори без особени звезди(ЧМ иЛоко ПД) лудогорци изпитват сериозни затруднения.Какво остава когато срещу тях има и можещи нападатели.Засега единствения шанс на разградчани срещу ЦСКА е халтавата ни двойка дефанзивни халфове.Но пък ще видим до каква степен наистина е така.Само ЦСКА!
Едно е на село съвсем друго е при грандовете където напрежението и проверките от данъчните са повече.
Върни се в “Футбол - България”