Защо мисля така:
1. Определянето на състава. Заалъгването с викането на Бодуров. Непредубеденият зрител си казва: "Ето, викна друг"...А защо?! За да се замажат очите на този непредубеден зрител. Всеки знае, че България може да изкара 11 човека, които да се справят с отбори като Кипър, Уелс и Естония и то да ги качат на разлика. Недоразумения като Иван Иванов и Чак са почти несменяеми титуляри. Защо? Мисля всеки може да си отговори как едни и същи недоказали се за националната гарнитура играчи биват викани при различни треньори, нали? И отговора не е, че са некадърни треньорите. Никой не бяга от парата.
2. Участието на националите ни в манипулиран мач. Оправданието, че само съдиите са виновни виси! Въпросът не е дали са знаели Боби и ко. (или тези, които го контролират), а доколко се изразява участието им и дали има друг подобен мач в последните години? Случайно да си спомняте в последните 5 години, да речем колко пъти са разхождали отбора до Южна Америка. Аз се сещам за 2 такива случая.
И въобще...
Same old, same old...
Lyubaka01 написа:Много сте зле! Значи щом няма да отиде на Левски -ЦСКА, не става за националния отбор![]()
Или може би това, че извикал няколко левскари, пък не ги пуснал да играят и вече се превърна в "същия като предишните"...
В България ако 3 000 000 души(смятат че) разбират от футбол, ще има 2 999 999 различни варианти а състав на националния отбор...
Айде стига с тея изтъркани народопсихологически клишета! Щом те кефи това, което става - браво! Или имаш хипер висок праг на търпимост или работиш за БФС.
"Левски" и ЦСКА бяха единствените отбори играли в групова фаза на ЕКТ този сезон. Както искаш го разбирай, дали не трябва да присъства на мача.