Развитието на играчите на Левски!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Развитието на играчите на Левски!!

Мнениеот Gonzi_407 » 12 сеп 2011 09:26

То само тези млади да бяха.... факт е че след управлението на Ям Деркс от школата не излиза нищо, даже по-зле! Аз искам да попитам в кой европейски отбор имащ се за гранд в страната си имаш всеки ден по 1,5 часа тренировка?!?!?!? Това е смешно. Няма как да стигнем големите не за друго, а защото футболистите там отиват в 10:00 на базата, цял ден се тренира и УЧИ (тактика, поведение и т.н.) хранят се правилно и то под наблюдението на лекари и треньори. А ние тука събираме се в 18:00 малко крос после един сандър, хайде сега една двустранна, беж под душовете, че баровете затварят!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: Развитието на играчите на Левски!!

Мнениеот slavi_1914 » 12 сеп 2011 09:48

Gonzi_407 написа:То само тези млади да бяха.... факт е че след управлението на Ям Деркс от школата не излиза нищо, даже по-зле! Аз искам да попитам в кой европейски отбор имащ се за гранд в страната си имаш всеки ден по 1,5 часа тренировка?!?!?!? Това е смешно. Няма как да стигнем големите не за друго, а защото футболистите там отиват в 10:00 на базата, цял ден се тренира и УЧИ (тактика, поведение и т.н.) хранят се правилно и то под наблюдението на лекари и треньори. А ние тука събираме се в 18:00 малко крос после един сандър, хайде сега една двустранна, беж под душовете, че баровете затварят!

:)
Кой голям европейски отбор имащ се за гранд има 15 мача(и то 8-9 с полупрофесионални отбори) за 5 месеца ?
Да ме извиняват Светкавица, Ботев БР .... ама няма никакъв смисъл от тях в А група !
По колко и за какво да тренират като те няма вече срещу кой да играят
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Върни се в “Левски”