Важно и Спешно!!!Към Модераторите на този форум

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

cskaole

Re: Важно и Спешно!!!Към Модераторите на този форум

Мнениеот cskaole » 12 яну 2009 16:43

Добре де, съгласен съм и аз с това, което пишете, но едно питам аз, как да оставам безучастен като гледам как малоумни фенове, ако може така да се нарекат на отборчето от подуене, както и тяхното БФС, се гаврят с иконата на БГ футбол ЦСКА. Ами колкото и железни нерви да има един човек, все пак понякога му се налага да изкаже мнението си за тези плужеци по-цветущо както и не един път съм го правил. А това, че всеки трябва да си гледа в своята паница, подкрепям на 100%.

Потребителски аватар
xi4o_93
Контакти:

Мнениеот xi4o_93 » 12 яну 2009 16:46

AЗ сам на 16 ;) но сам много верен фен на Левски и обичам отбора си!!!И винаги ще си го обичам!!!За мене е по добре всеки да си гледа отбора!!!не един цскар да обсажда ЛЕВСКИ,СЕКИ ДА ПИШЕ В СВОЯ ФОРУМ!!!!! НИТО КРАЧКА НАЗАД!

ОБИЧАЙ И СЛЕДВАЙ ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 12 яну 2009 16:57

cskaole написа:Добре де, съгласен съм и аз с това, което пишете, но едно питам аз, как да оставам безучастен като гледам как малоумни фенове, ако може така да се нарекат на отборчето от подуене, както и тяхното БФС, се гаврят с иконата на БГ футбол ЦСКА. Ами колкото и железни нерви да има един човек, все пак понякога му се налага да изкаже мнението си за тези плужеци по-цветущо както и не един път съм го правил. А това, че всеки трябва да си гледа в своята паница, подкрепям на 100%.

Ало Гошко объркал си сайта с тези мисли за световен заговор и конспирация срещу ЦСКА. Ако вярваш във всичко това, то значи ти си малоумен, а не феновете на ЛЕВСКИ, така се пише името на отбора, да знаеш. В друг форум ще те разберат най-добре, сам се сещай кой е.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 12 яну 2009 16:59

cskaole написа:Добре де, съгласен съм и аз с това, което пишете, но едно питам аз, как да оставам безучастен като гледам как малоумни фенове, ако може така да се нарекат на отборчето от подуене, както и тяхното БФС, се гаврят с иконата на БГ футбол ЦСКА. Ами колкото и железни нерви да има един човек, все пак понякога му се налага да изкаже мнението си за тези плужеци по-цветущо както и не един път съм го правил. А това, че всеки трябва да си гледа в своята паница, подкрепям на 100%.

Абе вие можете ли 1 коментар да напишете без Левски да са ви виновни и без БФС да е синьо?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 12 яну 2009 17:08

1000 % подкрепям инциативата! Дайте да покажем,
че нормалните хора преобладават в този форум, а не
малоумни, малограмотни и комплексирани фенове!
Предлагам обръщението на Ясен и с дадената му
от нас подкрепа да бъдат оформени като обръще-
ние към Томето и Ники. Убеден съм, че те всеки
ден четат написаното във форума и ще вземат спеш-
ни мерки, вклюючително, че ще се променят и усло-
вията за писане в него!
Вярвам, че при положителна промяна и нашите лю-
бими отбори ще имат полза от това и то в много
направления.

cskaole

Мнениеот cskaole » 12 яну 2009 17:08

bigbonusprize написа:

Абе вие можете ли 1 коментар да напишете без Левски да са ви виновни и без БФС да е синьо?

Пак нещо грешно разбирате, ама то си е до сиво вещество. За левски нищо лошо не съм написал. Напротив без наличието на отборчето от подуене, първенството нямаше да е интересно. За бай ганьо много мога да напиша, ама той от това по-умен няма да стане, а че БФС-то си е синьо, това и децата в имаше едно предаване ...го знаят. Просто като четете, малко вниквайте в думите и изреченията като цяло, ако успеете, а не търсете отделни фрази, айде и малко по-образно да го кажа, не търсете под вола теле...... :mrgreen:

LukaToni
Контакти:

Мнениеот LukaToni » 12 яну 2009 17:10

И какво си постигнал с това освен да докажеш, че и ти си същия плужек нищо друго. Всички, които се псувате и умирате от кеф сте еднакви, разберете го! Простака няма цвят, той е резил за всички!

xi4o_93 написа:AЗ сам на 16 ;) но сам много верен фен на Левски и обичам отбора си!!!И винаги ще си го обичам!!!За мене е по добре всеки да си гледа отбора!!!не един цскар да обсажда ЛЕВСКИ,СЕКИ ДА ПИШЕ В СВОЯ ФОРУМ!!!!! НИТО КРАЧКА НАЗАД!

Няма нищо лошо да коментираш чуждия отбор, да признаеш футболистите с качества на противника и да ги аплодираш дори! Какво лошо има и да критикуваш по обоснован и цивилизован начин!

А сега към Томислав Русев, който все говори за тиквите в парламента: Томе стига празни приказки, вземи разкарай първо тиквите от собствената си градина, като този прогнил форум, това поне е лесно! Пък после ще разкараме и другите тикви.

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 12 яну 2009 17:14

И аз съм за. В тая държава критериите са паднали тотално. Ще ме се да не се чувстваме като дебили заобиколени от олигофрени поне тука.

cskaole

Мнениеот cskaole » 12 яну 2009 17:18

LukaToni написа:

И какво си постигнал с това освен да докажеш, че и ти си същия плужек нищо друго. Всички, които се псувате и умирате от кеф сте еднакви, разберете го! Простака няма цвят, той е резил за всички!

xi4o_93 написа:AЗ сам на 16 ;) но сам много верен фен на Левски и обичам отбора си!!!И винаги ще си го обичам!!!За мене е по добре всеки да си гледа отбора!!!не един цскар да обсажда ЛЕВСКИ,СЕКИ ДА ПИШЕ В СВОЯ ФОРУМ!!!!! НИТО КРАЧКА НАЗАД!

Няма нищо лошо да коментираш чуждия отбор, да признаеш футболистите с качества на противника и да ги аплодираш дори! Какво лошо има и да критикуваш по обоснован и цивилизован начин!

А сега към Томислав Русев, който все говори за тиквите в парламента: Томе стига празни приказки, вземи разкарай първо тиквите от собствената си градина, като този прогнил форум, това поне е лесно! Пък после ще разкараме и другите тикви.

Ето, пак обиди...Кофти работа. Лека провокация и се започва. В този случай, ако бях еди-си какъв, сега в 10-15 реда щях да се изкажа доста цветущо за това как би правил някои услуги без ръце, как доста хора биха те уважили както и една твоя роднина от женски пол по права линия, както и какви приключения ще имаш ако идеш на екскурзия до една съседна на България страна и т.н., и т.н. Но понеже съм твърде културен човек с умствен капацитет доста над твоя, коректно ще си замълча и ще оставя по-вещите от мен да се изкажат.... :D

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 12 яну 2009 17:23

А сега към Томислав Русев, който все говори за тиквите в парламента: Томе стига празни приказки, вземи разкарай първо тиквите от собствената си градина, като този прогнил форум, това поне е лесно! Пък после ще разкараме и другите тикви.[/quote]
Изключително точно мнение! Томе, за мен ти си най-добрия спортен журналист в България! А сигурно и за много други! Излез малко от журналистическата си роля и изгони мършата от стадото. Докажи, че не си евтин популист! Стига само празни приказки. Радвам се, че много хора подкрепиха тази идея... това означава, че все още има мислещи хора в тази държава, колкото и все повече да деградира.
Нека започнем отнякъде... да свършим това, което зависи от нас!

Върни се в “Свободна зона”