Кой да стане треньор на Левски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой да стане треньор на Левски?

Георги Иванов да остане
12
12%
Станимир Стоилов
25
26%
Илиян Илиев
27
28%
Люпко Петрович
7
7%
Славолюб Муслин
7
7%
Георги Василев
3
3%
Ясен Петров
1
1%
Антони Здравков
0
Няма гласове
Емил Велев
4
4%
друг
11
11%

Общо гласове: 97

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Георги Василев да идва докато е време.

Мнениеот UltraBlue » 05 авг 2011 11:00

СВОБОДЕН написа:Аз предложих Гочето, защото не виждам друг изход. Ако ще махаме Гонзо, не ни трябва да слагаме някой друг като него. Да си стои тогава. Гочето и Бай Гроздан може да са динозаври, но знаят повече от всеки друг. Хайде примерите с Черноморец и Несебър да не ги давате тук. И в двата случая беше взет на почивката на първенството да оправя чужди бакии и направи каквото можа. Той все пак не е господ. Добре, може и да греша. Нека тези които са безгрешни да предложат някой друг. Аз не виждам кой.

Бай Гроздан е доста по добра алтернатива ако питаш мен... иначе може да се заложи на някой млад треньор, а такива ще се намерят доста...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

bokomilanista
Контакти:

Мнениеот bokomilanista » 05 авг 2011 11:01

редът за излизане на среноевропейско ниво е ясен-нов стадион по всичките нови изисвания на уефа и фифа,нов камп поне 10 затревени и 2 изкуствени игрища,нов треньор за предпочитане западен специалист на който поне 5 години да му се даде пълната власт да изгради структурите от децата до мъжете,тогава вече поне 5 класни попълнения за поставяне на основите .еххх мечти.но това е изходът ако искаме да се развиваме.и не на последно място да се съберат всички президенти и да се разберат да играят на игрището.видяхме какво се получава с организации и разни тем подобни.иначе скоро и македонци и албанци ще ни отстраняват.а нищо чудно и от сан марино и лихтенщайн и фарьорите.ТОВА Е РЕЦЕПТАТА ДРАГИ МИ ПРЕЗИДЕНТЧЕТА. П.П.-а за ЛЕВСКИ,ВЯРНАТА РЕЦЕПТА ВКЛЮЧВА И НАСКО СИРАКОВ ДИРЕКТОР ДОЖИВОТ. нещо против гонзо-обичам си го но наско си е НАСКО :)

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 05 авг 2011 11:04

bokomilanista написа:редът за излизане на среноевропейско ниво е ясен-нов стадион по всичките нови изисвания на уефа и фифа,нов камп поне 10 затревени и 2 изкуствени игрища,нов треньор за предпочитане западен специалист на който поне 5 години да му се даде пълната власт да изгради структурите от децата до мъжете,тогава вече поне 5 класни попълнения за поставяне на основите .еххх мечти.но това е изходът ако искаме да се развиваме.и не на последно място да се съберат всички президенти и да се разберат да играят на игрището.видяхме какво се получава с организации и разни тем подобни.иначе скоро и македонци и албанци ще ни отстраняват.а нищо чудно и от сан марино и лихтенщайн и фарьорите.ТОВА Е РЕЦЕПТАТА ДРАГИ МИ ПРЕЗИДЕНТЧЕТА. П.П.-а за ЛЕВСКИ,ВЯРНАТА РЕЦЕПТА ВКЛЮЧВА И НАСКО СИРАКОВ ДИРЕКТОР ДОЖИВОТ. нещо против гонзо-обичам си го но наско си е НАСКО :)

+1 даже ако треньорът е чужденец, да бъде холандец ако питате мен... е вижте Висла колко грамотен футбол играха...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 05 авг 2011 11:17

bokomilanista написа:редът за излизане на среноевропейско ниво е ясен-нов стадион по всичките нови изисвания на уефа и фифа,нов камп поне 10 затревени и 2 изкуствени игрища,нов треньор за предпочитане западен специалист на който поне 5 години да му се даде пълната власт да изгради структурите от децата до мъжете,тогава вече поне 5 класни попълнения за поставяне на основите .еххх мечти.но това е изходът ако искаме да се развиваме.и не на последно място да се съберат всички президенти и да се разберат да играят на игрището.видяхме какво се получава с организации и разни тем подобни.иначе скоро и македонци и албанци ще ни отстраняват.а нищо чудно и от сан марино и лихтенщайн и фарьорите.ТОВА Е РЕЦЕПТАТА ДРАГИ МИ ПРЕЗИДЕНТЧЕТА. П.П.-а за ЛЕВСКИ,ВЯРНАТА РЕЦЕПТА ВКЛЮЧВА И НАСКО СИРАКОВ ДИРЕКТОР ДОЖИВОТ. нещо против гонзо-обичам си го но наско си е НАСКО :)
Донякъде си прав. Е,това за Наско до живот е малко в повече. Човек се изхабява, амортизира се. Но Батков никога няма да даде пари за добър чужд специалист. Казвам добър, а не просто чужденец защото примерът с Абрамчик не чак толкова далечен. Вижте изявленията на Батков след мача. Той разсъждава колко пари е загубил и не му пука, че ние левскарите ще се мъчим гледайки безидения футбол на гонзовата чета. Защото не всичко е пари, но Батков само те го интересуват. В смисъл да вземе, не да даде.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 05 авг 2011 11:22

Ха-ХА-ха-ХА-ха!!!
Това ми е коментарът за предложението "Гочето".
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 05 авг 2011 11:56

ей тук вече гласувам с двете ръце,Гочето е може би най-добрия наш тренер и е спешно да се завърне и заедно с НАско Курдов Левски ще се прероди за нула време.иначе ни чака поредния нулев сезон.
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 05 авг 2011 12:13

За мен главният въпрос е колко време ще е нужно за да се съвземем от ерата"Гонзо". Не мисля, че можем да вземем титлата с него начело. Миналата година Литекс бързо се съвзе от евронеудачите, но смениха треньора и имаха импулс. Сега неадекватния Батков(само си припомнете за какво изгони Наско, Мъри, Борето и Кокъла) ще чака до последно и ще провали и следвашото първенство.

danchobara
Контакти:

Мнениеот danchobara » 05 авг 2011 12:20

Здравейте.Мисля,че който и да дойде ще е по-добре от колкото Гонзо да продължава да затрива отбора,с тази игра нищо хубаво не ни чака та дори и в родното първенство,за това колкото по-бързо се махне Гонзо толкова по-добре и за отбора и за нас феновете.Само ЛЕВСКИ!!!

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 05 авг 2011 12:25

Cesc Fabregas написа:Вие луди ли сте да искате тоя динозавър с разбирания за играта отпреди 25-30 години, вижте че го гонят където и да го вземат-Несебър, Черноморец и къде ли още не ! Мина му времето, това е ! В 2011 година не може да ми играеш със схема с ЛИБЕРО (?!?) или тактиката "W-M" !!! В момента няма треньор в България, който може да се справи с отговорността. И не ми казвайте Илиан Илиев, защото ако не станете шампиони, и него ще го псувате като хамалин, как Левски не му е Берое, как не е "училище за треньори" и куп други клиширани и заучени фрази! На Левски, а и на всеки български отбор му трябва треньор-скандинавец или немец!

Няма млади и стари, има можещи и не можещи. Той и Люпко е с остарели разбирания, но който и български отбор да поеме, няма да се изложи.
Сега нека се изкажат тези, които яростно приказваха, че Гонзо умее да води подготовка. Не може да играем само едно полувреме. Първият мач, който със сигурност се игра, беше така. Вторият мач е в графата "съмнителни". Този мач не бива да се подлага на сериозен анализ. Единствено трябва да се анализира незабавното избавление от Гонзю и Батков.
По-прост футболист и треньор от него едва ли може да има. Стига сте защитавали тази отрепка, която вкара само един гол на ЦСКА и онзи красавец на Нефтохимик.

Потребителски аватар
rezaacha
Контакти:

Мнениеот rezaacha » 05 авг 2011 12:50

Айде сега пак старата песен се почна-Гочето,Херо меро и Мъри.Тия са дежурните като стане някой гаф.В момента Гонзо е треньор и трябва да му се даде време(справка Мъри Стоилов).Вначалото го плюха ,а после бил най добрия и го молеха на колене да остане.Първото нещо е че в Левски няма пари.Второ трябва ни технически от калибъра на Наско или Жужо и трето стабилен треньор като Ст.Грозданов например.

Върни се в “Кошче за отпадъци”