Декларация на Национален фен клуб Берое отностно Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

urkoto

Re: Декларация на Национален фен клуб Берое отностно Литекс

Мнениеот urkoto » 10 авг 2011 13:46

Ей, сладури, как пък при 0:1 не ви се пикаеше и пиеше вода, а при 2:1 едвам стискахте и за да се "облекчите" почнахте да трошите!? Ей това ми обяснете, не ми пускайте някакви кьорфишеци и приказки за наивници!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 10 авг 2011 13:49

shotgun blues написа:и кое му е кофтито,кой кара беройци да чупят ,300 фена на ЛИТЕКС не вярвам да са ги провокирали като знаем че феновете в ЛОВЕЧ сме кротки,кой кара цесекарите да нахлуват :?: ясно както винаги съдията е причината е това ли е начина да чупиш или нахлуваш на стадиона на който гостуваш :?:
знаете как левскарите ви чупиха стадиона на един финал за купата е това правилно ли е :?:

Прав си, 300-та фена на ЛИТЕКС няма как да ги провокират, по-простата причина, че феновете на Берое не разбират... китайски?! :mrgreen: :shock: :mrgreen:

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 10 авг 2011 13:50

urkoto написа:Ей, сладури, как пък при 0:1 не ви се пикаеше и пиеше вода, а при 2:1 едвам стискахте и за да се "облекчите" почнахте да трошите!? Ей това ми обяснете, не ми пускайте някакви кьорфишеци и приказки за наивници!

това казва всичко,май започнаха да се "облекчават" :lol: :lol: :lol: върху седалките защото искаха дузпииииииииии :lol: :lol: :lol: ама нема :lol:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 10 авг 2011 13:51

Това за условията е вярно,но едва ли трябва да се оправдават "селските" изпълнения на феновете,трошали чисто новия стадион.Това е много лошо за имиджа на феновете на "Берое".Сега вече кадето и да отидат всички ще имат едно на ум.А и има нещо друго,всички знаем какви са условията на стадион "Лазур".След един мач с ЦСКА всички писуари и клекала бяха смляни... :o Не става въпрос само за ЦСКА,а за "гаменщината",която се рее навред.Може да се направи опит с една хубава тоалетна на някой стадион,да видим колко време ще оцелее...само фенове на Локо Мз,Своге и подобни отбори биха я пощадили,просто защото те не ходят на гостувания... ;)

Потребителски аватар
startx
Контакти:

Re: Декларация на Национален фен клуб Берое отностно литекс

Мнениеот startx » 10 авг 2011 13:52

mastor написа:
офффффффф човек как да ти го обесня по нагледно , първо няма от къде да си купиш вода в гостуващия сектор на литекс нито вътре нито вънка ( по закон са задължени да осигурят вода )

По закон?Я ми копни да прочета този закон.
И какво ревете сега все едно за първи път ходите на този стадион и за първи път сте на този сектор, че сега такива претенции имате?На колко стадиона у нас има тоалетна и вода или май с тази декларация се опитвате да отклоните вниманието от хулиганската ви постъпка?Как когато Литекс обърна мача почнахте да трошите и да искате вода, тоалетна и прочие?
Вие май не сте яли бой от полицията в Ловеч и затова си развявате коня, ама я питай сините и червените как бият там?Сега след тези постъпки май ще ви почнат и вас пък да видим дали ще ревете тогава за тоалетни води и сандвичи.Тоалетна има там, ама както се вижда вие не заслужавате да е ползвате защото и тя щеше да замине заедно с 20-те седалки или ще ми кажеш, че щяхте да оставите новите тоалетни здрави?Я ме излъжи :)
Последна промяна от startx на 10 авг 2011 13:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 10 авг 2011 13:57

startx написа:
mastor написа:
офффффффф човек как да ти го обесня по нагледно , първо няма от къде да си купиш вода в гостуващия сектор на литекс нито вътре нито вънка ( по закон са задължени да осигурят вода )

По закон?Я ми копни да прочета този закон.
И какво ревете сега все едно за първи път ходите на този стадион и за първи път сте на този сектор, че сега такива претенции имате?На колко стадиона у нас има тоалетна и вода или май с тази декларация се опитвате да отклоните вниманието от хулиганската ви постъпка?Как когато Литекс обърна мача почнахте да трошите и да искате вода, тоалетна и прочие?

мехура беше на предела си :lol:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 10 авг 2011 13:58

stannn написа:
mastor написа:
офффффффф човек как да ти го обесня по нагледно , първо няма от къде да си купиш вода в гостуващия сектор на литекс нито вътре нито вънка ( по закон са задължени да осигурят вода ) второ аз мога да отида да се изпикая на улицата но има и момичета къде да пикаят те ??? трето при 35 градуси жега нали се сещаш какво става а ......... и дори някой да е имал вода тя е станала на пикня за 20 мин става вряла .........

И това е причина да чупите? Голяма логика. Енергото ми спрели тока отивам и чупя прозорците на най близката им сграда. Водното ми спрели водата отивам и набивам инкасатора. Тия от кабелната ми спрели телевизията и какво. Много ясно. Отивам и им чупя стъклата на служебните коли. Логиката е желязна. Чупене му е майката.

Е как бе.Ти не знаеш ли,че като счупиш седалка,от нея потича вода :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Kuco_Pile
Контакти:

Мнениеот Kuco_Pile » 10 авг 2011 14:17

stannn написа:
mastor написа:ako беше ходил някога на гостуване на отбора си щеше да ти стане ясно .............но как да ти обясня като не си ходил ??? всеки който е ходил му е ясно ....................

Да ти кажа никъде не са ми забранявали да вляза с бутилка с вода. Може да ме карат да махна капачката, но бутилката си е с мен. Не ми обяснявай, че са ви държали жадни. Или искаш специално да ви носят вода на крака. По вашата логика дай да изпочупим всички стадиони защото не са ни донесли специално вода. А защо да не искам и уиски да ми носят като отида на мач. Направо шведска маса да има в сектора. Що да не ви напоят и нахранят за да не трошите. За тоалетни не споря защото може и да е вярно. НО за водата няма как да ме убедиш, че са ви прибрали бутилките на входа на сектора.

Колега,явно наистина са ти малко маочвете на ЦСКА.На доста гостувания съм бил и на доста от тях съм оставял пълната бутилка с вода на входа..
Към колегата от Берое-никой с нищо не може да оправдае чупенето,въпреки,че в екстремни ситуации и в изнервени групи от хора,всичко най-лошо излиза на показ..

cuzco
Контакти:

Мнениеот cuzco » 10 авг 2011 14:52

mastor написа:
stannn написа:
mastor написа:ako беше ходил някога на гостуване на отбора си щеше да ти стане ясно .............но как да ти обясня като не си ходил ??? всеки който е ходил му е ясно ....................

Да ти кажа никъде не са ми забранявали да вляза с бутилка с вода. Може да ме карат да махна капачката, но бутилката си е с мен. Не ми обяснявай, че са ви държали жадни. Или искаш специално да ви носят вода на крака. По вашата логика дай да изпочупим всички стадиони защото не са ни донесли специално вода. А защо да не искам и уиски да ми носят като отида на мач. Направо шведска маса да има в сектора. Що да не ви напоят и нахранят за да не трошите. За тоалетни не споря защото може и да е вярно. НО за водата няма как да ме убедиш, че са ви прибрали бутилките на входа на сектора.

офффффффф човек как да ти го обесня по нагледно , първо няма от къде да си купиш вода в гостуващия сектор на литекс нито вътре нито вънка ( по закон са задължени да осигурят вода ) второ аз мога да отида да се изпикая на улицата но има и момичета къде да пикаят те ??? трето при 35 градуси жега нали се сещаш какво става а ......... и дори някой да е имал вода тя е станала на пикня за 20 мин става вряла .........

Абе смешник защо говориш глупости,наред със седалките към терена хвърчаха и бутилки с минерална вода.Казвам го от позицията на човек който е присъствал на мача и съм го видял с очите си.Истината е че чупенето беше вследствие на резултата,а не пълните тъпотии от сорта на тоалетни,вода ,храна,нямало легла,някой трябвало точно тогава да си измие зъбите и други глупости.Като стана резултата 2:1 ожадняхте ,допика ви се ,огладняхте и се облекчихте с чупене на седалки-сметката ви я представиха вчера 4000 лева глоба +възстановяване на щетите.Заповядайте пак и си носете цокала и вода !!!!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 10 авг 2011 15:01

Kuco_Pile написа:Колега,явно наистина са ти малко маочвете на ЦСКА.На доста гостувания съм бил и на доста от тях съм оставял пълната бутилка с вода на входа..
Към колегата от Берое-никой с нищо не може да оправдае чупенето,въпреки,че в екстремни ситуации и в изнервени групи от хора,всичко най-лошо излиза на показ..

И на кой мач са ти вземали малка бутилка с вода? Не говорим за 1,5 литра, а за 0,5. Ако ти ходиш с бидона за зелето на мач е нормално да не те пуснат с него. Виж с нормална бутилка от 0,5 литра никой не те е спрял. Няма как да ме убедиш в обратното.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “Берое”