Има ли място Чавдар в националния отбор ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Има ли място Чавдар в националния отбор ?
Много спорна фигура е, но предпочитам него пред Гаджев със сигурност! Отделно след отказването на Стилян, единственият ни по-опитен халф ще остане Галчев (който впечатлява, ама на ниво "А" група - нагоре кой го знае?) и тогава Чавдар може да се окаже безценен (ако реши, че му се играе за национала и се вземе в ръце... а също така и свали шкембето!)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Славист съм, но с игрите си Чаво с нищо не е показал, че заслужава титулярно място в националния отбор. Най-добре играеше при Стоичков, особено добре в гостуването на Хърватска
Оттогава обаче формата му бележи спад ... За съжаление след отказването на Балъков така и не можем да намерим типичният плеймейкър, който да раздава пасове и да ръководи средната линия
Гаджев и Галчев са добри футболисти, но по-скоро са разбивачи, отколкото с градивни функции.

абсурд.нееееееееее.само като фен.
- Тони Шумахер
- Контакти:
ros написа:Когато трябва да се валира тревата на Стадион Васил Левски Чавката е идеален - метър и петдесет дължина, 100кг равномерна тежест, бавна ротация - ПЕРВЕКТЕН ЗА ВАЛИРАНЕ
Оправи ми настроението

Мисля,че отдавна трябваше да е извън националите
единствената причина Чавдар да бъде в националният отбор е ако в хотела нямат сателитна телевизия, та го използват да улавят сигнала на Булсатком...
колкото до футболните му умения те са дълбоко скрити в него и никога няма да излязат на яве...
колкото до футболните му умения те са дълбоко скрити в него и никога няма да излязат на яве...
Твърдо НЕ! И то от много време.На стадиона не трябва да го пускат,а Господин Е..чев го вика да играе на терена.Пълен абсурд.Чавката не може да ходи,а пък го карат да бяга.Стига с некадърници и протежета,същият е като Гошко Пеев.
- калпазанчо
- Контакти:
Никак не става за националния. Не и по или около тревните площи на стадиона. На трибуните може.
[center]Member of Old School Boys [/center]
-
- Контакти:
Тоя не от националния......от хола ми ще го изгоня ако дойде да играе 

Както Чавдарите нямат място по пътя, така и Чавдар няма място в националния отбор 

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.