Берое - Лудогорец - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Берое-Лудогорец ,Събота 13 Август 18.00часа
и аз като колегата мисля.. един Х 0:0 или 1:1 ,въпреки че ми се иска победа за Берое
Non Mollare Mai ! Merda AS !
-
- Контакти:
може да не се играе мача в Стара Загора, ако утре Берое ги накажат с лишаване от домакинство заради изцепките в Ловеч. Мн ги хвана яд май че бяха на толкова хубав стадион!!!
-
to6ko_toki4a написа:може да не се играе мача в Стара Загора, ако утре Берое ги накажат с лишаване от домакинство заради изцепките в Ловеч. Мн ги хвана яд май че бяха на толкова хубав стадион!!!
Кви изцепки ? Кво е станало ?
Non Mollare Mai ! Merda AS !
- greenlandia
Какви изцепки бре, кой от Вас е бил на стадиона ,че и коментира!
Твърда победа за Берое поне с 2:0.
Твърда победа за Берое поне с 2:0.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Убеден съм,че Берое ще бият и то поне с 2 гола разлика! Сигурен съм не само заради големите ми симпатии към старозагорци а и заради факта,че те са стабилен отбор със стабилен треньор и мачкат от началото до края а онези в събота показаха,че имат въздух до 30-40-тата минута и после са пълна трагедия! На всичкото отгоре Беройци ще са домакини а всички знаем,каква атмосфера създават в зарата! У нас публиките на Локо Пд и Берое са ненадминати! Сигурен съм,че Лудогорец ги чакат много разгромни загуби като гости,защото имат пари и играчи като единици,но нямат никакъв отбор все още! След второто полувреме в Каварна се убедих,че Лудогорец едва ли имат сили за нещо повече от златната среда! Те не са нищо особено,ама нищо! Успех на Берое,в който не се съмнявам!
irriducibile написа:to6ko_toki4a написа:може да не се играе мача в Стара Загора, ако утре Берое ги накажат с лишаване от домакинство заради изцепките в Ловеч. Мн ги хвана яд май че бяха на толкова хубав стадион!!!
Кви изцепки ? Кво е станало ?
Неприятни сцени се разиграха около 80-та минута, когато феновете на Берое започнаха да рушат трибуната за гости, 20-ина седалки полетяха към терена, както и други предмети. Полицията зае места пред сектора, като до по-сериозни инциденти все пак не се стигна.
Победа за Лудогорец с разлика от 2 гола.
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
- hristo1306
- Контакти:
Baev написа:ВСИЧКИ НА СТАДИОНА ! ТОВА Е СИГУРНО !
звучи като всички на манифестация

Пореден хикс за отбора от Разград и първа точка за Берое за новият сезон.
- hristo1306
- Контакти:
fire написа:Убеден съм,че Берое ще бият и то поне с 2 гола разлика! Сигурен съм не само заради големите ми симпатии към старозагорци а и заради факта,че те са стабилен отбор със стабилен треньор и мачкат от началото до края а онези в събота показаха,че имат въздух до 30-40-тата минута и после са пълна трагедия! На всичкото отгоре Беройци ще са домакини а всички знаем,каква атмосфера създават в зарата! У нас публиките на Локо Пд и Берое са ненадминати! Сигурен съм,че Лудогорец ги чакат много разгромни загуби като гости,защото имат пари и играчи като единици,но нямат никакъв отбор все още! След второто полувреме в Каварна се убедих,че Лудогорец едва ли имат сили за нещо повече от златната среда! Те не са нищо особено,ама нищо! Успех на Берое,в който не се съмнявам!
голяма любов минавайте направо на 69