Нереална драма във Франция - ЛИЛ - ОЛИМПИК (МАРСИЛИЯ) 4:5!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Нереална драма във Франция - ЛИЛ - ОЛИМПИК (МАРСИЛИЯ) 4:5!

Мнениеот Tommi » 28 юли 2011 01:53

ttt10 написа:Искам да питам хората, на които постоянно тотото им е в главата, защо изобщо гледат футбол? Има ли нещо в играта, което да ви развълнува, да ви хареса и да ви прави щастливи, когато гледате футбол? Значи, когато има такива мачове веднага „тотото“ , а когато завършват 1:0 скучни били. Аз заради такива мачове обичам играта, защото това е същността ѝ. Вземете се малко в ръце, спрете да си набивате в главите едно и също и стига с това черногледство, защото иначе винаги ще гледате откъм негативната страна на нещата и няма да изпитвате удоволствие от нищо в живота. Разбира се, че е хубаво човек да е критичен, но вие понякога си говорите наизуст. Според вас мач завършил над 2:2 е уреден. Значи всички мачове трябва да завършват 0:0, или 1:0.
Поправете ме, ако греша, но просто не разбирам как вие възприемате играта.

В днешно време във футбола се разиграват такива суми (а понякога влияние оказват и други фактори, различни от парите), заради които много малко неща се оставят на случайността. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 28 юли 2011 02:01

Много ми харесва, как все още са останали наивни и леко романтични фенове на футболната игра, които мислят, че всичко, което се разиграва пред очите им, е чисто като роса. В 2 часа след полунощ нямам намерение да развивам теориите за влиянието на буукитата върху футболната игра, но определено бая пара е паднало след този мач.
Извън Европа се е играл мача (някъде из Мароко), "обръщачка", дузпи, 9 гола, 4:5 като резултат... така смърди този резултат и мач, че и мароканското енфие не може да му се опълчи.
Горките хора, които са залагали на тази среща, особено тези, които са почитатели на Live залозите...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

ttt10
Контакти:

Мнениеот ttt10 » 28 юли 2011 07:54

ehh написа:Много ми харесва, как все още са останали наивни и леко романтични фенове на футболната игра, които мислят, че всичко, което се разиграва пред очите им, е чисто като роса. В 2 часа след полунощ нямам намерение да развивам теориите за влиянието на буукитата върху футболната игра, но определено бая пара е паднало след този мач.
Извън Европа се е играл мача (някъде из Мароко), "обръщачка", дузпи, 9 гола, 4:5 като резултат... така смърди този резултат и мач, че и мароканското енфие не може да му се опълчи.
Горките хора, които са залагали на тази среща, особено тези, които са почитатели на Live залозите...

Пич, аз не си мисля, че всичко е чисто, но не ми беше това мисълта в предишния коментар. Не мисля, че всеки мач, в който има драма и голям резултат трябва да се смята за уреден.

gandi
Контакти:

Мнениеот gandi » 28 юли 2011 08:27

Не знам ама на мен ми излезе обръщачката ,обаче 100 настроения смених докато свърши мача
- голям мач :) :)

skarvi
Контакти:

Мнениеот skarvi » 28 юли 2011 08:42

За всички.които коментират манталитета и препълненият стадион.само ще им кажа,че мача се игра в Мароко.

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 28 юли 2011 09:29

Втората дузпа беше смешна и несъществуваща. Не знам защо съдията реши да прекрати мача в 90 мин., а не да изпрати отборите в продължение.
Въпреки че първата дузпа беше 100%, малко е несериозно да свириш втора една минута по-късно, още повече ако измислена!!!
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 28 юли 2011 09:51

напомня ми на един мач от евротурнирите с българско участие, където единия (българския) отбор пак водеше с 3-1 малко преди края... и се случи, че загуби с 4-3 и то с човек повече :idea:

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 28 юли 2011 10:01

ehh написа:Много ми харесва, как все още са останали наивни и леко романтични фенове на футболната игра, които мислят, че всичко, което се разиграва пред очите им, е чисто като роса. В 2 часа след полунощ нямам намерение да развивам теориите за влиянието на буукитата върху футболната игра, но определено бая пара е паднало след този мач.

А ти ми смърдиш на българско и на сашо-диковщина. Ако искаш си направи експеримент - влез в някой френски, английски, немски и испански спортен сайт, където я има тази новина и прочети коментарите под нея. 100% съм сигурен, че 1 коментар няма да има за "тото", но тук 2/3 от пишещите говорят за "тото", "обръщачки", "точен резултат". Сигурно българите сме най-големите тарикати и разбирачи, а останалите са заслепени?! Не, по-скоро С.Д. яко ги облъчва от евтината си кабеларка, а и на много хора залаганията им са се превърнали в основен източник на препитание и съвсем започват да изперкват.

deladog

Мнениеот deladog » 28 юли 2011 10:08

Нашият Тото ряпа да яде ;)
Тези с един мач си избиха не само разходите по подготовката, но и коледните си подаръци.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 28 юли 2011 10:18

boys85 написа:

А ти ми смърдиш на българско и на сашо-диковщина. Ако искаш си направи експеримент - влез в някой френски, английски, немски и испански спортен сайт, където я има тази новина и прочети коментарите под нея. 100% съм сигурен, че 1 коментар няма да има за "тото", но тук 2/3 от пишещите говорят за "тото", "обръщачки", "точен резултат". Сигурно българите сме най-големите тарикати и разбирачи, а останалите са заслепени?! Не, по-скоро С.Д. яко ги облъчва от евтината си кабеларка, а и на много хора залаганията им са се превърнали в основен източник на препитание и съвсем започват да изперкват.

Наивен роматник... горкият. Ще ме разплачеш от умиление.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Футбол - Свят”