Гледали ли сте по слаба Бразилия?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Freelancer
Контакти:

Re: Гледали ли сте по слаба Бразилия?

Мнениеот Freelancer » 18 юли 2011 02:16

С такива играчи толкова. Големите имена в отбора са вече на години или са далеч от най- добрата си форма- Жулио Сезар, Лусио, Майкон и Кака в момента са много слаби. Неймар, Гансо и Робиньо са по- скоро медиини балони. Елано и Фред са свършили за голям футбол. Рамиреш е много надценен и е за отбор като Уигън, а не за Челси. Единствените двама, които знаеха какво правят на терена и си вършеха работата са Тиаго Силва и Лукаш Лейва. Бразилците от Роналдо и Роналдиньо нямат голяма фигура в отбора, която да изпъква над останалите и да бъде лидер на отбора. Кака и Пато понякога упяваха да вършат тази работа, но не и в момента.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 юли 2011 02:17

Още при обявяването на състава на Бразилия имах усеането, че ще се издънят. В интерес на истината те в последните години наистина са си зле - и на СП 2006, и на СП 2010 не показаха нищо кой знае какво. Цяло чудо е, че спечелиха последната Копа Америка.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Мнениеот moreni_max » 18 юли 2011 02:19

Нормално е, смяна на футболните поколения- след последния им успешен отбор да има спад. Няма как да не извадят успешен отбор в следващите години, защото в страната има работеща система от таланти и множество къркорещи стомаси, които тренират от малки за да станат звезди един ден. От това по-добра мотивация няма.

Когато големите отбори правят смяна на поколенията или има някое/няколко прекалено изхабено такова в голям отбор, аутсайдерите или подценените отбори с потенциал правят големите пробиви.

[offtopic]Справка- САЩ '94 ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 18 юли 2011 02:21

Freelancer написа:... Кака в момента са много слаби.

Точно Кака в момента е в много добра форма, миналата сутрин го показа срещу ЛА Галакси. ;)
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 18 юли 2011 02:26

Freelancer написа:С такива играчи толкова. Големите имена в отбора са вече на години или са далеч от най- добрата си форма- Жулио Сезар, Лусио, Майкон и Кака в момента са много слаби. Неймар, Гансо и Робиньо са по- скоро медиини балони. Елано и Фред са свършили за голям футбол. Рамиреш е много надценен и е за отбор като Уигън, а не за Челси. Единствените двама, които знаеха какво правят на терена и си вършеха работата са Тиаго Силва и Лукаш Лейва. Бразилците от Роналдо и Роналдиньо нямат голяма фигура в отбора, която да изпъква над останалите и да бъде лидер на отбора. Кака и Пато понякога упяваха да вършат тази работа, но не и в момента.

Напълно съм съгласен с напиисаното. Пато наистина нямаше ден, но това може да се случи на всеки. Пое великолепно на гърди при пропуска, който направи. Робиньо игра добре, Тиаго също. Дузпа може да пропусне всеки. Отрази се липсата на Кака. Не съм сигурен, че това е оптималния състав на Бразилия. Гансо ми се понрави (гледам му цял мач за първи път). Неймар ми се струва, че ще повтори кариерата на Робиньо. Особено, ако отиде толкова млад в Реал (Мадрид). Може би Пеле е прав в изказванията си. Майкон ме разочарова тотално с изявите си. Може би трябваше да играе Алвеш. Този от Фенербахче, забравих му името, не може да стъпи на малкия пръст на Роберто Карлуш. Все пак съм оптимист за Бразилия. След 3 години на световното ще имат повече опит и ще спечелят титлата.

П.п. Марсело също можеше да помогне много.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Freelancer
Контакти:

Мнениеот Freelancer » 18 юли 2011 03:04

joring написа:
Freelancer написа:... Кака в момента са много слаби.

Точно Кака в момента е в много добра форма, миналата сутрин го показа срещу ЛА Галакси. ;)

И аз гледах мача. Да в добра форма е, но за шоу мачове. Ако беше в отбора за Копа Америка, още в първия- втория мач, щяха да го наритат- и пак в лазарета. Просто физически не е навлязал все още във форма и трудно би издържал на такъв турнир. П.С. Дано се възстанови напълно от поредицата от контузии и повече не се контузва ;)

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 18 юли 2011 03:13

според мене си обиграват млади и надеждни играчи за световното 2014 в Бразилия!
Не са си поставили да вземат Копа Америка :!: 8-)

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 18 юли 2011 03:22

Аз продължавам да се чудя защо Кака и Марсело не бяха извикани. А и един Фелипе Мело е класи над Рамирес! Къде е Луиш Фабиано и какво прави Фред на Копата :roll:
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 18 юли 2011 06:45

Не за жалост...Бразилия през годините е станала синоним на футбола, но това е пародия... Аз лично харесвам красивия футбол и затова останах и разочарован на световното от любимите ми "лалета".. Пълна трагедия... От тоталния футбол на Кройф и компания, до жалките напъни на Бомел и Де Йонг да строшат нечии крак... Идеята ми е, че има някакво сериозно разместване на пластовете в световния футбол...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 18 юли 2011 07:18

E в Бразилия играят супер измислени футболисти? Тоя Неймар всеки ден чета за неговата уникална класа и талант, ама не ги виждам :shock: Тоя Гансо е същия. А Елано никой не може да ме убеди, че става за национал на която и да е нормална футболна държава
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “Футбол - Свят”