БОТЕВ ВЗЕ ХАЛФ ОТ ЛЕВСКИ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Re: БОТЕВ ВЗЕ ХАЛФ ОТ ЛЕВСКИ

Мнениеот botev_fen » 06 яну 2009 21:17

SHYNE написа:на мен пък идеята да си псуваме играчите изобщо не ми се нрави .......не те са виновни за нашите мъки ....

И аз съм на това мнение.По-добре да изкараме някви фланелки или знамена със свастики и такива работи...
Изображение

hools_1912

Мнениеот hools_1912 » 07 яну 2009 10:28

Ами,ако тези футболисти почнат да побеждават какво правим?

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 07 яну 2009 10:31

Кво праим..кви са тея въпроси...докато Селския е собственик на клуба, ще има война и тва е положението :evil:
Изображение

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 07 яну 2009 10:54

Поне четири класни попълнения ще привлече Ботев, ако приключи сделката по продажбата на клуба. Става въпрос за бразилците от Литекс Дубала и Дуду, халфа на Черно море Петър Костадинов и Костадин Марков от Локомотив (Мз). Личните условия на играчите са договорени. Чака се сделката да стане факт.

Изпълнителният директор Борислав Димитров и финансовият Христо Андреев са преговаряли с още няколко класни футболисти, сред които е и младежкият национал от Спартак (Пл) Цветомир Панов. Жълто-черните вече си осигуриха халфа на Левски Джунеид Яшар. Както е известно, настоящият президент Димитър Христолов желае да уволни двамата директори.

- Единствената причина аз и Христо Андреев все още да стоим в Ботев е надеждата ни скоро да има сделка за продажбата на клуба - заяви Борислав Димитров. - Двамата с Андреев още през декември уговорихме четиримата. Не искам да разкривам техните имена. Освен това, също през декември, бяхме уговорили лагери в петзвездни хотели в Поморие и Анталия, както и новата екипировка. Единствената причина нашите проекти да не бъдат осъществени на този етап е липсата на смяна на собствеността в Ботев.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 07 яну 2009 12:53

hools_1912 написа:Ами,ако тези футболисти почнат да побеждават какво правим?

Има ли значение, дали ще си разкрием "пълния потенциал със Сельо" който е 10-11 място, или не? Ти ако си доволен на тва, кефи се на 2-3 победи, повечето искаме сериозен Ботев.

П.С. Жалко, че турчето няма да остане :( Доволно псувни щеше да изяде, хем турче, хем под наем от говедарес :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 07 яну 2009 19:01

Мангала избягал :-D
щом и циганите не искат да играят при селянина - значи всики вече го знаят колко струва!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ботев”