Как бихте се справили, ако от утре сте Бащицата на клуба?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Re: Как бихте се справили, ако от утре сте Бащицата на клуба?

Мнениеот gilento93 » 07 юли 2011 13:07

1.Намирам няколко стабилни спонсора(независимо български или чуждестранни),които да наливат пари в клуба.
2.Назначавам качествени специалисти от Испания и Холандия за треньори в ДЮШ.
3.Бих водил всякакви битки в съда и където и да било за да мога да направя чисто нов 32 500 стадион(числото ми дойде съвсем случайно),който да отговаря на всички изисквания на УЕФА.Ще е изцяло футболен стадион с покрити трибуни,паркинг за 5 000 автомобила(минимум),места за инвалиди на трибуните,кафета за закуски и напитки,ресторант,зала за пресконференции,още 2-3 терена за тенировки,осветление и всички други екстри,които сме виждали по терените в Европа на запад.
4.Ще назнача скаути за следене на основните школи в страната.
5.Ще присъствам на всеки мач на отбора,на който съм собственик разбира се. :mrgreen:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 юли 2011 13:09

bigbonusprize написа:1. Уволнявам всичко живо в школата и назначаваме специалист от холандия със задължителното условие да следи подготвителният процес на мъжете и да го налага при всички възрастови категории, особено от тактическа гледна точка Пари от къде ще намериш за холандеца и за обезщетения на уволнените?
2. Назначавам Гонзо за спортен директор САМО. :) Взимам треньор с готова програма за развитие за близките 3 години. Кандидатите трябва да си представят програмата, заедно с детайлен анализ на състоянието на първият отбор - проблемни постове и детайли от играта с предложения за решение. Пари от къде ще намериш за новия треньор
3. Назначавам скаути да следят основните школи в България. Намирам 3 ма сериозни агенти (агентски къщи), с които да си партнирам относно трансфери от Франция, Холандия и Латинска Америка. Пари за скаутите от къде ще извадиш
4. Намирам терен и инвеститори за изграждане на спортен комплекс с бизнес сгради, по възможност на комуникативно място, дори и в покрайнините на София.А ти с какви пари ще се включиш
5. Регистриране на Левски Б отбор, стартиращ от аматьорите с цел постоянно присъствие в Б група. Пари за издръжката на Б отбора от къде ще намериш?

Това е на първо време. :)

Всичко лесно да се планува, но най-важното е да имаш Пари
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 юли 2011 13:11

Проблема на България е, че има малък пазар и намирането на спонсори е много трудно

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 юли 2011 13:11

ma6inkata написа:
milen.hristov написа:
Thsmith написа:Пишете бързо преди оня философ да затвори темата под предлог, че "има тема за Батков " :lol: :lol: а в същото време да пише тук във форума на Левски какво му било на дучето и как трябвало да го подкрепяме защото сме били Българи... че чак теми да отваря :lol: :lol:

Оня философ я пусна на ново

какво ми пишеш на лични съобщения да не си ми гадже? До колкото си спомням имена не съм споменавал? Да не би да си се засегнал от нещо? За какъв добър тон ми говориш?

А помниш ли как изписа името на ФК ЦСКА
9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.

Потребителски аватар
Yulu_Matondo
Контакти:

Мнениеот Yulu_Matondo » 07 юли 2011 13:12

Също от клубния форум бих цитирал едно мнение. Ако бях Бащицата бих направил това:

Неква букмейкурска къща предлага коефициент 51, че Бербатов може да заиграе в Левски. Ганьо да залага парите от транфера на Дембеле, да привлича Барби и е към 85 млн. евро напред . Ей ти и пари за нов стадион, селекция, пък и ще си имаме най-скъпата резерва

Изображение Най-скъпата резерва Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 юли 2011 13:13

pomiqrat написа:Проблема на България е, че има малък пазар и намирането на спонсори е много трудно

Адски много си прав,почти никой иска да инвестира в спорта или не сериозно

ma6inkata
Контакти:

Мнениеот ma6inkata » 07 юли 2011 13:15

Оня философ я пусна на ново[/quote]

какво ми пишеш на лични съобщения да не си ми гадже? До колкото си спомням имена не съм споменавал? Да не би да си се засегнал от нещо? За какъв добър тон ми говориш?[/quote]
9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.[/quote]

Ок, а за другите точки които ми писа? Сега ми цитираш една точка с дължина 2 реда? На лични си ми писал по 5-6 точки. Като видях колко е дълго даже не съм се занимвал да чета. Да го копирам ли за да ти напомня? Някакви обиди на модератори, неуважение... и т.н и т.н

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 юли 2011 13:18

ma6inkata написа:Оня философ я пусна на ново

какво ми пишеш на лични съобщения да не си ми гадже? До колкото си спомням имена не съм споменавал? Да не би да си се засегнал от нещо? За какъв добър тон ми говориш?[/quote]
9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.[/quote]

Ок, а за другите точки които ми писа? Сега ми цитираш една точка с дължина 2 реда? На лични си ми писал по 5-6 точки. Като видях колко е дълго даже не съм се занимвал да чета. Да го копирам ли за да ти напомня?[/quote]
Вземи прочети точките, защото вече си за бан :mrgreen:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 юли 2011 13:19

ma6inkata написа:Оня философ я пусна на ново

Ок, а за другите точки които ми писа? Сега ми цитираш една точка с дължина 2 реда? На лични си ми писал по 5-6 точки. Като видях колко е дълго даже не съм се занимвал да чета. Да го копирам ли за да ти напомня? Някакви обиди на модератори, неуважение... и т.н и т.н[/quote]
Мога да ти покажа други твой мнения със същите думи където са насочени точно към мен.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 07 юли 2011 13:25

pomiqrat написа:
bigbonusprize написа:1. Уволнявам всичко живо в школата и назначаваме специалист от холандия със задължителното условие да следи подготвителният процес на мъжете и да го налага при всички възрастови категории, особено от тактическа гледна точка Пари от къде ще намериш за холандеца и за обезщетения на уволнените?
2. Назначавам Гонзо за спортен директор САМО. :) Взимам треньор с готова програма за развитие за близките 3 години. Кандидатите трябва да си представят програмата, заедно с детайлен анализ на състоянието на първият отбор - проблемни постове и детайли от играта с предложения за решение. Пари от къде ще намериш за новия треньор
3. Назначавам скаути да следят основните школи в България. Намирам 3 ма сериозни агенти (агентски къщи), с които да си партнирам относно трансфери от Франция, Холандия и Латинска Америка. Пари за скаутите от къде ще извадиш
4. Намирам терен и инвеститори за изграждане на спортен комплекс с бизнес сгради, по възможност на комуникативно място, дори и в покрайнините на София.А ти с какви пари ще се включиш
5. Регистриране на Левски Б отбор, стартиращ от аматьорите с цел постоянно присъствие в Б група. Пари за издръжката на Б отбора от къде ще намериш?

Това е на първо време. :)

Всичко лесно да се планува, но най-важното е да имаш Пари

:) Благодаря за въпроса колега. Първо - два стабилни спонсора. Единият го има - Мтел = 1млн лева. Втори = 1млн лева. Приходи от ЛЕ = 4млн лева. Приходи от тв права = 800к лева. Приходи от абонаментни карти, билети и артикули = 600к лева. Продажба на 1 основен футболист всяка година = 2млн лева. Тотал: около 10 млн бюджет на година.
Отделно се търсят приходи от реклами и евентуални отличия не повече от 700к.
С такъв бюджет могат да се направят по-горните промени. В състава ще има не повече от двама човека със заплати над 10к лева.
За стадиона - аз няма да имам участие. Със 2к на месец какви участия ;) Левски ще има като дружество някакъв малък процент, останалото отива в инвеститорите за срок от 30 години.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Левски”