Фен тема за Мони Райков!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Фен тема за Мони Райков!

Мнениеот Blue_Girl » 02 юли 2011 21:34

forzajuve написа:Бях сигурен,че ще има недоволни,но скоро някои ще си връщат думите назад.Райков е играч на Левски и ако това е абсурдно за някои,ок.За разлика от повечето ни таланти,той ще получава шанс и ще го управдае.Поздрави на всички и който не му харесва,да не пише

+1
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 02 юли 2011 21:41

Синьо сърце написа:Отдалече се вижда,че това момче има много качества.Дали ще ги развива и показва е друг въпрос и си зависи от него.Бих искал обаче да питам тези,дето са го гледали във Враца-би ли могъл да играе отдясно на атаката?

Силния му крак е левия,иначе с техниката която притежава и бързината,да ще стане.Във Враца в някои мачове си сменяха позициите по време на мач с цел да се обърка противника.Това е запазена марка на крилата,да редуват смяна по фланговете.Но така в ляво ще се създаде проблем при не добра игра на Христов и недай си боже контузия.Трябва конкуренция на двата фланга
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 02 юли 2011 21:44

Успех на Симеон Райков в Левски,дано разгърне потенциала си и се пребори за титулярно място при нас и да ни радва с голове и титли!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 02 юли 2011 22:01

Не е хубаво да се правят заключения от един мач, но е факт, че даде феноменален пас за гола на Иван Цветков. ДАно така да продължи Райков. И да не обръща внимание на злобарите, а да гледа напред и да се развива. Личи си, че има хляб в него.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
ficho17
Контакти:

Мнениеот ficho17 » 02 юли 2011 22:04

Моля орките да си гледат красивия пернишки футбол и да не коментират тук :) Или пък да ходят да стрелят с пушки хората , очевидно това им е хобито ! :) Иначе по темата,не бях на мача но го гледах по канал 3 и наистина Райков ми направи силно впечатление ! За жалост обаче,не можах да видя гола,защото имаше реклами до 50тата минута ..
Завинаги оставам аз Левскар
Верен на отбора си до край
Аз не ще го предада
За нищо на света
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов
Але,але,але,але,але....

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 02 юли 2011 22:11

Без прибързани заключения да пожелаем успех на Райков и на Левски!
Авторът малко е избързал с фен тема,но...
Не можах да отида на мача,а от трагичното излъчване по К3 не може да придобиеш впечатление,при положение,че при тази замазана картина и постоянно прекъсване,не можеше дори да се разпознае кой е играча(от новите) :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 02 юли 2011 22:54

Райков е наше момче и беше страхотен, още се чудя наще защо го махнаха и не му даваха шанс, добре, че го взеха Ботев, понеже беше пред отказване. Това момче има голямо бъдеще, много успехи му пожелавам, сега с Левски ще го видят и в Европа.
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 02 юли 2011 23:06

Определено ми направи впечатление това момче ... въпреки , че непосредствено преди да почне второто полувреме ( на загрявката ) не успя да центрира нито веднъж като хората , то в началото на 2-то полувреме го направи по перфектен начин ... после имаше още 2 хубави центрирания и интересни 2-3 пробива ... интересното обаче е , че последните минути на мача като мина отдясно , никой не се сети да му подаде да го видим ще стане ли и от дясната страна на атаката ... :?

nikit0o_ndn
Контакти:

Мнениеот nikit0o_ndn » 02 юли 2011 23:53

Абе защо сси мисля че Райков е дясно крило ? А иначе за мен е по добър от Христов и може да стане звезда в Левски!!!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 03 юли 2011 01:38

Баща ми на Райков е много богат : ) ... Райков се отказваше на 2 пъти от футбола ... често ходи по казина ...
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”