Проблем с Blizoo

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

donpacko
Контакти:

Re: Проблем с Blizoo

Мнениеот donpacko » 22 юни 2011 13:47

При нас пак те са много добри,става вече половин година интернета им на който съм е им е перфектен.Не знам,но при нас ползват кабелите на една бивша кабеларка и те са сложени във шахтите,ако това оказва някакво влияние.Макар,че нетворка набират скорост сега,имам колеги които вече са там от интернета са много по доволни,но Булсата докато не пуснат при нас пакет със интернет се каня до тогава да чакам.

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 22 юни 2011 14:20

даа не са много искренни.. скоро подписах нов договор за супер бързия им интернет но се оказа че рекламата им от 35 мб се отнася за БГ хаххаа доунлоада ми извън БГ е 5 мб при условие че великите им реклами по тв бяха за 35

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 22 юни 2011 14:21

Бягай от тях като дявол от тамян,другият начин е здрави ругатни по телефона.Това е най-заспалата фирма с най лошото обслужване което може да съществува в България изкупува перфектни доставчици на интернет и след това го съсипва

Levski_Sofia1914
Контакти:

Мнениеот Levski_Sofia1914 » 22 юни 2011 14:31

santi_santi написа:Бягай от тях като дявол от тамян,другият начин е здрави ругатни по телефона.Това е най-заспалата фирма с най лошото обслужване което може да съществува в България изкупува перфектни доставчици на интернет и след това го съсипва

Колега и ругатните не помагат...казват ти че до 5 работни дни ще изпратят екип,който така и не идва!Не си заслужава да се набутваш и по телефона с тези глупаци.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 22 юни 2011 14:35

Само туба бензин и клечка кибрит ги оправят тези . Няма по дезориентиран доставчик от тях ! Да не говорим какво става ,когато искаш да се свържеш с някой оператор при проблем . Само още месец ще си имам работа с тях и с най-голяма радост няма да си подновя договора !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 22 юни 2011 14:36

Levski_Sofia1914 написа:
santi_santi написа:Бягай от тях като дявол от тамян,другият начин е здрави ругатни по телефона.Това е най-заспалата фирма с най лошото обслужване което може да съществува в България изкупува перфектни доставчици на интернет и след това го съсипва

Колега и ругатните не помагат...казват ти че до 5 работни дни ще изпратят екип,който така и не идва!Не си заслужава да се набутваш и по телефона с тези глупаци.

Това е самата истина! всеки път записват разговора с "цел подобряване на услугата", а и седиш и има слушаш музиките по телефона по 15 минути, папура ми да ги утепе тея боклуци!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

ascona
Контакти:

Мнениеот ascona » 22 юни 2011 14:37

ivo_fen написа:Колега,бягай от тез измамници!!!!Аз едвам се отървах от техния "перфектен и високоскоростен интернет"
За Пловдив само N3 има стойностен нет и телевизия!!!!

Айде пък сега... Само http://cooolbox.bg/ са най-добрите за Пловдив!!! На ниският пакет съм им и тегла с 11 МБ/сек. Всичко си зарежда уникално бързо и отделно не спират, а и са оптика.. :) Цената е перфектна! ;)

Levski_Sofia1914
Контакти:

Мнениеот Levski_Sofia1914 » 22 юни 2011 14:40

BultraStyle написа:Само туба бензин и клечка кибрит ги оправят тези . Няма по дезориентиран доставчик от тях ! Да не говорим какво става ,когато искаш да се свържеш с някой оператор при проблем . Само още месец ще си имам работа с тях и с най-голяма радост няма да си подновя договора !

Направо ти завиждам,аз от цифром и словом 1 седмица съм им абонат,и вече се чудя как да ги разкарам :)

ivo_fen
Контакти:

Мнениеот ivo_fen » 22 юни 2011 14:42

ascona написа:
ivo_fen написа:Колега,бягай от тез измамници!!!!Аз едвам се отървах от техния "перфектен и високоскоростен интернет"
За Пловдив само N3 има стойностен нет и телевизия!!!!

Айде пък сега... Само http://cooolbox.bg/ са най-добрите за Пловдив!!! На ниският пакет съм им и тегла с 11 МБ/сек. Всичко си зарежда уникално бързо и отделно не спират, а и са оптика.. :) Цената е перфектна! ;)

извинявай,но автора на темата има проблем с цифровата телевизия,а не с нет-а!!!!
Споделих за моя доставчик,защото за разлика от кулбокс(които нямат равни в скоростите в Пд),предлагат и телевизия!!!

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 22 юни 2011 15:05

От известно време съм с Близу и самото минаване към тях си е едно минаване :mrgreen: Много са зле...и нета,и кабелната,и цифровата. :x
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”