Официална фен-тема на Жуниор Мораес
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Официална фен-тема на Жуниор Мораес
Този играч е доста добър, направил е добро име в Румъния, дано да се приспособи добре при нас и съм сигурен, че ще вкарва доста.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
- Layne Staley
- Контакти:
А той подписа ли ... или съм пропуснал нещо?
ЦСКА не е литекс!!!
Joni_ написа:Този играч е доста добър, направил е добро име в Румъния, дано да се приспособи добре при нас и съм сигурен, че ще вкарва доста.
тоя играч мисля,че е играл в Украйна,а не в Румъния.
Запазваме засега звездите си (Делев,Платини,Маркос,Нелсън) плюс правим добра селекция.Борим се за високи цели.
- цска е оТбора
Ето и първото му интервю http://www.novsport.com/news148364_1020.html
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
Deluxx написа:Joni_ написа:Този играч е доста добър, направил е добро име в Румъния, дано да се приспособи добре при нас и съм сигурен, че ще вкарва доста.
тоя играч мисля,че е играл в Украйна,а не в Румъния.
Запазваме засега звездите си (Делев,Платини,Маркос,Нелсън) плюс правим добра селекция.Борим се за високи цели.
Точно в Румъния е играл и има 18 гола в 32 мача за Глориа Бристрица

Дано се докаже в ЦСКА и да се окаже сполучливо ново попълнение и сполучлив чужденец като цяло.Много недоразумения дойдаха на Армията през последните години,но имаше и сполучливи чужденци,живият пример е Нелсън.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
той още не е вкарал гол вече и машина за голове го направихте даже и по 40-50 гола да вкара ади изчакайте малко
В синия форум можеш да се правиш на оригинален колкото щеш, тук си на гости и прави усилия да се съобразяваш.
В синия форум можеш да се правиш на оригинален колкото щеш, тук си на гости и прави усилия да се съобразяваш.
Последна промяна от jeliotr на 18 юни 2011 17:03, променено общо 1 път.
Мразя журналиста Г.А.
Този странсфер стана доста неочаквано за всички. Надявам се бързо да се приспособи и да ни радва с голове.
Сега остава да вземат и един добър опорен халф, че на това добро нападение, което се заформя ще му трябва стабилна подпора в тила.
Сега остава да вземат и един добър опорен халф, че на това добро нападение, което се заформя ще му трябва стабилна подпора в тила.

Layne Staley написа:А той подписа ли ... или съм пропуснал нещо?
http://pfkcska.sportal.bg/bg/article:1904
Дано да е добър а не отново някоя издънка