Нафтата тук ли ще си играят баража? Кога е той?
И къде ест
Трите баража телевизионно излъчване
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- wicked1913
- Контакти:
Re: Трите баража телевизионно излъчване
фалшива коса - фалшив футбол!
Тези три мача, ако ги излъчат, ще избият рибата в родния тв ефир.
Просто вече чувам, как шумят десетките рекламни договори; борбата всеки да си пусне рекламата в паузата на тези дербита ще бъде велика; вече общината в Сливен подготвя хотелите за хилядите привърженици, които ще дойдат да подкрепят своите отбори... въобще, поредна футболна българска драма.
Просто вече чувам, как шумят десетките рекламни договори; борбата всеки да си пусне рекламата в паузата на тези дербита ще бъде велика; вече общината в Сливен подготвя хотелите за хилядите привърженици, които ще дойдат да подкрепят своите отбори... въобще, поредна футболна българска драма.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- hristo1306
- Контакти:
wicked1913 написа:Нафтата тук ли ще си играят баража? Кога е той?
И къде ест
за 22 06 за Варна е предвиден, ако се вярва на плешивия циганинин БОБИ !!! цяло лято ще има баража ВЕРВАЙТЕ ми ! Сега като падне ЕТЪР и почват от начало! То че Светкавица нямат стадион, то че БОБИ не е циганин а дядо му Бисер, то че КИРО зета и сина НИКИ не спали на едно легло ама са имали сексуални контакти! Ами снахата Алисия да избера новия ЧЛЕН за А група, тя поне от това повече разбира ! От където повече членове е прибрала -- той да влиза ---просто и ясно какви са тези панаира цяло лято ???
hristo1306 написа:ако дават и НАФТАТА ще е голям кеф иначе трябва да ходя до Варна !

- hristo1306
- Контакти:
hristo1306 написа:wicked1913 написа:Нафтата тук ли ще си играят баража? Кога е той?
И къде ест
за 22 06 за Варна е предвиден, ако се вярва на плешивия циганинин БОБИ !!! цяло лято ще има баража ВЕРВАЙТЕ ми ! Сега като падне ЕТЪР и почват от начало! То че Светкавица нямат стадион, то че БОБИ не е циганин а дядо му Бисер, то че КИРО зета и сина НИКИ не спали на едно легло ама са имали сексуални контакти! Ами снахата Алисия да избера новия ЧЛЕН за А група, тя поне от това повече разбира ! От където повече членове е прибрала -- той да влиза ---просто и ясно какви са тези панаира цяло лято ???
ДА НАПАДНЕМ БТВ С ЛЕПА БРЕНА И РАКЕТИ ТОМАХОУК!
rebelheartous написа:Аз бих ги гледал и трите, проблем?
+1
За мене един бараж както днеска между Етър и Светкавица или Нафтекс - Тервел би ми бил по-интересен от всеки един от плейофите в Англия,Германия,Испани и т.н.Въпрос на вкус.
Едно не ми е ясно - след като виждате каква каша е с ТВ правата, защо има 5 теми за телевизионно излъчване на тия баражи? Даже Нафтата искате да ви излъчва някой! Форумни феновете сте...като ви се гледа бараж, има стадион! Догодина какво ще правите като пуснат мачовете по ТВ+, ще се насочите към полото ли? Глупаци!
Върни се в “Футбол - България”