“Ботев” взима талант под носа на Берое

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Paco_1912
Контакти:

Re: “Ботев” взима талант под носа на Берое

Мнениеот Paco_1912 » 15 юни 2011 12:50

Месершмит на 15 Юни 2011 11:14

Paco_1912 написа:
според мен досега нашия отбор направи доста добри трансфери изключвам мечечиев но това е друг въпрос.

Да трансферите са ни много добри, особено на младите момчета.
Офтопик:

ще пребоядиса съблекалните и ще полива терена :lol:
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 15 юни 2011 13:10

Петър Атанасов е голям талант. Жалко, че не дойде в Берое, но честито на Ботев. Момчето е имало лични проблеми и е искало да е близо до Раковски, та затова е предпочело Пловдив.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 15 юни 2011 13:19

4oKuTo написа:Петър Атанасов е голям талант. Жалко, че не дойде в Берое, но честито на Ботев. Момчето е имало лични проблеми и е искало да е близо до Раковски, та затова е предпочело Пловдив.

говориш глупости ве пич. стара загора е на 80км от Пловдив и то по магистрала. 40мин. му е пътя. Още колко ще предпочитат Ботев , бедна ти е фантазията.

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 15 юни 2011 13:43

bnborisov написа:
4oKuTo написа:Петър Атанасов е голям талант. Жалко, че не дойде в Берое, но честито на Ботев. Момчето е имало лични проблеми и е искало да е близо до Раковски, та затова е предпочело Пловдив.

говориш глупости ве пич. стара загора е на 80км от Пловдив и то по магистрала. 40мин. му е пътя. Още колко ще предпочитат Ботев , бедна ти е фантазията.

A от Раковски до Ст.Загора е и по-малко ,ама то така е , гроздето е кисело :mrgreen:

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 15 юни 2011 14:06

Аз просто пиша какво знам и какво е обяснил на ръководството на Берое.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 15 юни 2011 14:47

4oKuTo написа:Аз просто пиша какво знам и какво е обяснил на ръководството на Берое.

Може би просто момчето е било тактично. Едва ли си очаквал да каже "Не ща при вас, не ставате" или нещо от сорта... И Берое е име, спор няма, но Ботев си е Ботев. Да не говорим какви са бъдещите амбиции и планове на двата клуба. Аз лично не съм чувал вие да имате такива. А и за един млад футболист със сигурност е мечта да работи при такъв отличен и интелигентен треньор като Хубчев.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 15 юни 2011 16:04

Успех на момчето и да стане голмайстор и с жълто-черната фанелка.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 15 юни 2011 18:32

Лично се надявам да се сработи с Курдов и двамата да си оспорват голмайсторският приз на Б група :)
[offtopic]Мечечиев няма да успее да покаже това което може ,а иначе не е лош играч ала като е такъв професионалист за къвто говори да беше се сетил ,че такива клипчета и песнички могат да му костват мястото в по-голям отбор от Доко и Монтана[/offtopic]
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 15 юни 2011 22:00

Пичове,
чокуто ви го е казал,но се почнаха пак басните на Лафонтен за гроздето. Глупаво е!
Ситуацията е следната: Момчето е сирак, отгледан от баба си и дядо си. баба му е болна от рак,а дядо му е инвалид на легло в момента, той се грижи за тях сега. няма кола и всеки ден си пътува с автобуса.Това го знам от човек, на когото вярвам.
Оцелихте човек на място, талант+ морал, даже МОРАЛ! Поздравявам това момче и му желая късмет в кариерата, в този случай при вас. Можете да го подкрепите и вие,едва ли ще му е излишна помощ. Отдавна агитките и феновет в пловдив и стара загора са показали,че истински обичат отборите и футболистите си, за разлика от другите, и помагат във всякакви моменти.
Колкото и да ви звучи парадоксално ви пожелавам успех и дано от по-следващия сезон се върнете,че скуката в А група се увеличава ,след като влязоха всякакви измислени отборчета в нея,че и с още ще я напълнят тея тъпаци от БФС!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 15 юни 2011 22:24

Успех на момчето. Точно млади,качествени и амбициозни футболисти ни трябват, а не................

Върни се в “Ботев”