Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
blue_lagoon написа:TristaNNN написа:За моя голяма изненада вчера на Автосалона в София имаше изложени модели, които не бяха прототипи иле нещо такова. Даже имах възможността да седна в някои от тях, и ще ви кажа че Hover-a е много, ама много добър автомобил. Това е при положение, че равнопоставяме цена, комфорт, дизайн с доходите и възможностите на хората в България.
Странното за мен беше, че като разгледах брошурите, които красавиците раздаваха, заводите в Китай не бяха реални снимки, а компютърни, даже приличаха на проект а не на реално функциониращо предприятие. Както и да е - става интересно с тия жълти инвеститори
И на теб 22 000 хиляди лева за кола от малкия клас ,с мотор 1,3 и вътрешен дизайн като на Дачия ти се струва малко ли? За твое инфо в тази ценова листа има модели на Форд Фиеста,Опел Корса,Рено Клио, Дачия! Говорят ти нещо нали? А Джип Хувър с мотор на базата на Мерцедес от 97-99 година и плитко равно табло за 58 000 лева как ти звучи? Освен това производствената гама на сглобяваните в БГ коли ще бъде съвсем друга. Тази от брошурите на мадамите. Какъв тарикат е Джуджето ще се разбере скоро. Румънците имат своя марка,Турците правят Рено,Фиат и Пежо 206. Чак пък толкова да сме отворени в Микре
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
PFC Litex написа:Къде в темата става дума за това що за коли са тази марка
Темата става дума за спонсорство и ако ще същата да произвежда тамогочита ми е все тази.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:PFC Litex написа:Къде в темата става дума за това що за коли са тази марка
Темата става дума за спонсорство и ако ще същата да произвежда тамогочита ми е все тази.
Ами решихме, че темата може да се пречупи малко с цел да е по-интересна
blue_lagoon написа:Видях Хувърите на автосалона в София. Дизайна и интериора е на автомобили от 90-те години. Цените са като за свестни коли и джипове,но не бих дал пари за такаеа кола. За мен и всичко които са ги видяли досега за дървета. А дали китайците ще станат спонсори не ми дреме. По-добре ще е да вкарат някой и друг фен на отбора на Джуджето.Иначе на ръст'Пътника" го докарва на китайче
blue_lagoon написа:Това за Kenny G!!! Нямаш грижи. Ако ми кажеш тоя на който си откраднал името,колко вокални и колко инструментални пиеси има? А иначе ако искаш мога да те светна,как да идеш до ИЕЦ на Цариградско от гарата на София! Взимаш автобус до Стадион Васил Левски и там тръгват маршрутки до ИЕЦ ,безплатни са. Обаче входа за автосалона е 6 кинта. Много са за имитатор на Кени Джи! Ценовата листа ще ти я пратя като ЛС ако си платишИначе тичкал до София и ще видиш Хуварите.... които няма да се сглобяват в Ловеч. Там ще се сглобяват едни други,ще ти дата картинки мацките
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта