ФАКТИТЕ САМИ ГОВОРЯТ!!!!НЕКА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИДИ!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LordVOODOO

Re: ФАКТИТЕ САМИ ГОВОРЯТ!!!!НЕКА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИДИ!!!

Мнениеот LordVOODOO » 31 дек 2008 14:43

fcb написа:
LordVOODOO написа:A някой обърна ли внамание на името на вестника??? Т'ва ще е поредното вестнече ала "Жълт Труд", "Уикенд", "Клю-клю" и тн... Трябва да си много голям дебил, за да вярваш на такива работи, но ест понеже така им е удобно на канарите много ясно, че те ще се захванат за тия думи...
Аман от дебили!

Весело посрещане на новата година! :)

защо според теб някой от тя не каже ,че това е лъжа и не го е казвал зума?И ако искаш да знаеш това е от вестник"Меридиан мач".но го има и в други вестници

И искаш да ми кажеш, че ти вярваш на "Меридиан мач"????!?!??! - трябва да си си загубил акъла!!! Само през 2008-та година ги осъждаха 6 пъти за клевети и публикуване на неверни материали точно от този тип!!! Вестник "Меридиан мач" са жълтият вестник на спорта!!!! Ако искаш да си сигурен във информацията провери дали има същото нещо във вестник "7дни спорт"

А колкото до феновете от "Лаута"... как те да отрекат, че Зума не е казвал такова нещо, след като не са били с него! Ти да не би да си видял с очите си и да си чул с ушите си да го казва??? Все пак е възможно да е казал такова нещо, но това може да го потвърди или отрече само човек, който е бил на въпросното интервю. Сега разбираш ли защо феновете на Локото си траят.

Аз лично не вярвам, Зума да е казал такова нещо, но приемам, че има и такава възможност. То ще се стане ясно, дали е дал такова интервю или не, а до тогава теми като тая ще са си за чисто заяждане!
Изображение

fcb

Мнениеот fcb » 31 дек 2008 14:58

LordVOODOO написа:
fcb написа:
LordVOODOO написа:A някой обърна ли внамание на името на вестника??? Т'ва ще е поредното вестнече ала "Жълт Труд", "Уикенд", "Клю-клю" и тн... Трябва да си много голям дебил, за да вярваш на такива работи, но ест понеже така им е удобно на канарите много ясно, че те ще се захванат за тия думи...
Аман от дебили!

защо според теб някой от тя не каже ,че това е лъжа и не го е казвал зума?И ако искаш да знаеш това е от вестник"Меридиан мач".но го има и в други вестници

И искаш да ми кажеш, че ти вярваш на "Меридиан мач"????!?!??! - трябва да си си загубил акъла!!! Само през 2008-та година ги осъждаха 6 пъти за клевети и публикуване на неверни материали точно от този тип!!! Вестник "Меридиан мач" са жълтият вестник на спорта!!!! Ако искаш да си сигурен във информацията провери дали има същото нещо във вестник "7дни спорт"

А колкото до феновете от "Лаута"... как те да отрекат, че Зума не е казвал такова нещо, след като не са били с него! Ти да не би да си видял с очите си и да си чул с ушите си да го казва??? Все пак е възможно да е казал такова нещо, но това може да го потвърди или отрече само човек, който е бил на въпросното интервю. Сега разбираш ли защо феновете на Локото си траят.

Аз лично не вярвам, Зума да е казал такова нещо, но приемам, че има и такава възможност. То ще се стане ясно, дали е дал такова интервю или не, а до тогава теми като тая ще са си за чисто заяждане!

това са фактите.така и не разбрах логиката ти ,защо това не било истина.Те самите нямат тая наглост да го отрекат.Това е показателно.Факт е също ,че наричат стадиона си с турската дума "Лаута".И другите неща които съм написал също са факти.това не е заяждане.но не може тези турци да се правят още малко на ариийци и да си пишат наркоманските теории за най-българския отбор- Ботев без да са подкрепени с факти. АЗ ПИшА ФАКТИ.АЙДЕ НЯКОЙ ДА ОТРЕчЕ ,чЕ СТАДИОНА ИМ НОСИ ТУРСКО ИМЕ.

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 31 дек 2008 15:00

LordVOODOO написа:
fcb написа:
Аман от дебили!

Мисля ,че ти си си загубил акъла. Цял Пловдив знае за това интервю ,буферите ги беше срам да се покажат след това. Явно наистина ,ти не си от нашия град . Всъщност ,защо се месиш там дето не ти е работата ?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 31 дек 2008 15:19

Интелигентните хора знаят, че едни думи извадени от контекста могат да имат напълно противоположно значение. Без да съм слушал лично какво е казал Зума, съм сигурен какво е имал в предвид: Че повечето фенове от Столипиново са от ЛОКОМОТИВ. Говорил е като политик, за проблемите с интеграцията на ромите, казвайки, че те също обичат футбола и се интересуват от футбол. Само че, някои пилешки мозъци не могат да го проумеят и се чудят какви глупости да измислят за да ни дразнят. Аз също мога да кажа, че отбора на Ботев носи името на първия Български терорист, който е отвлякъл кораб, но не го правя, защото не мога да падна толкова ниско. Както виждате истината винаги има много лица и трябва малко повече мозък за да я достигнеш.

P.S.Стадионът се нариа "ЛОКОМОТИВ" а не "Лаута"
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 31 дек 2008 15:49

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Върни се в “Локо Пловдив”