Вижте кои си тръгват от ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Вижте кои си тръгват от ЦСКА

Мнениеот vaskonti » 30 май 2011 10:39

Pichichi написа:Новия централен защитник който не броите за съжеление се казва П.Виданов !!!
Иначе Дечев резрва на Бандаловски , Адемар и слабия Р.Трифонов за ляв бек .
В центъра Попов,Стоянов,Виданов и може би някой нов надявам се да е Т.Дяков, ако го вземем е много вероятно той да е титуляр а Ап. Попов да играе полузащитник .

Моля ви, стига с този Виданов! По-неграмотен тактически играч не съм виждал, честно! Не става само с ентусиазъм и желание! Танко Дяков задължително трябва да дойде ако Акуаро се махне, още повече, че ще излезе без пари...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 май 2011 10:55

За съжеление П.Виданов докато не направи някакъв трансфер за кинти (в чужбина) ще си го коткат в ЦСКА, надявам се някой турски,кипърски или руски клуб да излъжеме ама надали ще е това лято. Макар че аз лично веднага го продавах на Гигов , той сега трябва да прави селекция за ЛЕ , същото важи и за Р.Трифонов .

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 30 май 2011 11:03

До края на тази седмица ще стане окончателно ясно дали Емил Гъргоров остава в ЦСКА и за новия сезон, или ще продължи кариерата си дру­гаде. Бадема очаква в близки­те дни да бъде извикан от ръководството на червени­те за преговори. Договорът му бе до края на сезона, пише в. „Тема спорт”.

„Все още шефовете не са ме викали, но очаквам това да стане съвсем скоро, може би най-късно до петък. Искам първо да говоря с тях, а ако не се разберем, ще търся друг вариант. За момента не преговарям с никого. Корек­тен съм към ЦСКА. Локомотив Сф не са ме търсили и не стоят като вариант пред мен за момента. До края на седмицата ще има яснота", каза Бадема.

Междувременно според изданието босът на Локомотив Сф Николай Гигов е обещал на треньорското ръководство на „железничарите” да доведе Бадема в кв. „Надежда”, за да подсили тима за битките в Лига Европа.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 30 май 2011 11:39

да си заминават всичките тея, имам само някой резерви към бадема, мисля че има с какво да помогне на отбора!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 30 май 2011 14:50

бадема отивал в лудогорец ново 20 хаха
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 30 май 2011 16:25

Това за Бадема все още отказвам да го повярвам. Преди време беше казал, че в България ще играе само за Локо и ЦСКА, значи или новината е партенка, или въпреки ръста си Бадема е един гигантски женски полов орган.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 30 май 2011 16:31

Доста футболисти нямат място в ЦСКА. Важни са трансферите, а не тези дето ще бъдат освободени. Ако Титан решът да продават Делев, Платини, Маркиньос и Тонев, тогава трябва да се прави нов отбор. Тайно се надявам поне първите двама да останан, но ще видим. Колкото до сегашните резерви само Акуаро и то с много забележки може да остане. Шеридън се провали тотално и ако му се вземат някакви пари ще ее чудестно. К.Янев и вратаря Чавдаров също са пътници, защото не показаха нищо това първенство. Оставането на Садула зависи от продажбите, но според мен няма качества за голям отбор. За Грило изобщо не ми се говори-пълна дупка. Не трябва да се преотстъпват Костов и Костадинов, защото имат качества и достойно могат да заместят някой от продадените.

jony
Контакти:

Мнениеот jony » 01 юни 2011 20:30

Остава да изгонят и Акуаро и тогава ще ги призная за идиоти на ента след като по малоумен начин махнаха Бадема! Майкъла ли слушат с неговите фурнаджиийски и профански анализи? Той ли който през два месеца си мени мнението от това че ЦСКА е маргинален отбор който цитирам няма нито играчи нито треньор до това че едва ли не сме най-добри. Стига лумпенски тези от едната в другата крайност. Така ли няма непървосигнални хора. Същото беше и с Платини. Да нопомням ли? Акуаро е един от най-грамотните играчи и ще бъде грешка да не остане. Пак ли нов отбор ще правим? И затова нищо няма да постигнем. Румен показва отличен прогрес и който не го забелязва е предубеден. Може ли слаби играч да го иска шампиона на Полша? Трябва да си върнем Радулович който е много по-класен от играчите които се спрягат. И го показа. връща се и с Платини ще водят атаката. За това се взима един играч да се налага в отбора, а не да имаме по 5 на някои постове и половината въобще да не играят. Костов също трябва да получи шанс.

Върни се в “ЦСКА”