ЦСКА взима голмайстор на Будеслигата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ss_lazio1900
Контакти:

Re: ЦСКА взима голмайстор на Будеслигата

Мнениеот ss_lazio1900 » 29 дек 2008 13:20

Хахахаха забавни коледни смешки. :lol: :lol: :lol:
[center]АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА,СИН КАТО НЕБОСВОДА !!![/center]

l3vSkArA

Мнениеот l3vSkArA » 29 дек 2008 13:31

Xaxa, TITAN AC nqmat pari da platqt na ciganite 6te kypyvat tolkova dobur fytbolist (rofl) :D :D :D :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 29 дек 2008 15:07

l3vSkArA написа:Xaxa, TITAN AC nqmat pari da platqt na ciganite 6te kypyvat tolkova dobur fytbolist (rofl) :D :D :D :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

ЦСКА няма да купува никого, ако беше прочел статията щеше да видиш, че Аилтон е свободен агент. Иначе колко пари имат ТИТАН АС, едва ли си ти човека който може да каже.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 29 дек 2008 15:13

Най известните чуждестранни футболисти са играли в ЦСКА.ФАКТ.
Последното име е БЕНОА КОЕ.
Печелил Купа УЕФА с Интер
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 29 дек 2008 16:16

Borislove написа:абе то и в Левски преди година-две казваха че Мохамед Зидан ше дойде ...

Да бе верно е това,по едно време казаха,че и Диего Тристан и Джеймс Бийти щели да идват в Левски,ама искали много пари.Абе те ЦСКА и да го вземат,тоя като му гледам годините ще бъде най-голямото чучело и ще се върти около гащите си.
:)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 29 дек 2008 20:30

Дори и да е вярно, че се преговаря с него аз лично се надявам да не дойде, дори и толкова да го искат от щаба на шампионите ( което честно казано силно ме съмнява )..

За по-малките ще припомня, че в ЦСКА вече имаше идентичен случай, мисля беше по времето на Джиджи Симони, когато не знам си кой мениджър беше докарал Хамилтън Рикард - дойде със страшната визитка, че бил допреди 2-3 години голмайстор в Англия и като дойде тук за престоя си от 1 сезон вкара мисля не повече от 2-3 гола и успя да докара Симони дотам, да си счупи крака от яд след един негов пропуск....И сега като гледам Айлтон го докарва като него на килограми... ;)

Така че Аилтон може и да е бил голям играч и голмайстор, но ..... е бил!!!

Трансферната политика на ЦСКА трябва да е много внимателна с чужденците....

Междудругото първите чужденци изобщо в родния футбол бяха пак в ЦСКА - дойдоха една пролет по времето на управлението на Вальо Михов - двама колумбийци - Бернардо Редин и Карлос Пимиенто - втория го помня само с един отменен гол срещу много силния тогава отбор на Етър а първия ( който беше и национал даже ) мисля беше вкарал един гол на Левски за някакво реми 1:1 и толкова....

А най-добрите чужденци подвизавали се в Бг са били все в червения клуб....

Мукаси, Петре, Жоао Карлош, Вуядинович, Тиаго Силва, Беноа Кое... няма смисъл да изброявам, все ще пропусна някой който заслужава да се спомене....

Но думата ми е за друго - вижда се, че като се даде път на младите от школата - те го оправдават напълно ( единственото нещо, което не харесвам в Стойчо Младенов е, че не даваше път на младите заради фикцията да бъде винаги шампион )...
Аз лично не виждам с какво Павката Виданов е по-слаб от Фелипе Машадо например....

Е, не е вкарал още гол на УеФски, но и това ще стане.... :P
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

armeeca

Мнениеот armeeca » 29 дек 2008 20:48

Вие тъпи ли сте бе?! Аилтон, ако дойде в ЦСКА може още 5 години да играе в БГ пърленството и 5-те години ще стане голмайстор! Не може никойда ме убеди, че голмайстора на Бундеслигата отпреди 4 години няма да е добър в България сега... Говедата плюят, щото ако верно дойде ще се насерат от страх! Те и сега ги е страх! И с право, все пак един разпродаден и почти закрит отбор от Лупи им еба майката тоя полусезон, та си мислеха, че ще изпаднем...

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 29 дек 2008 23:33

Yasso написа:Трансферната политика на ЦСКА трябва да е много внимателна с чужденците....

Кога е била внимателна :lol: Взимат се чужденци на килограм, а юношите кучета ги яли...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 30 дек 2008 00:09

Мммм приемам новината със смесени чувства. Опита който има от бундеслигата ще му е от полза за жалкото ни първенство, но ми е чудно как ще се надъхва играч вкарвал на Байерн, когато трябва да излезе срещу Беласица примерно!!! За Европа би бил полезен, но от друга страна за там е стар! По-добре да не се набутват много пари за заплатата му (играч като него едва ли ще взима по-малко от 50000 евро на месец), защото хем ще развали атмосферата в съблекалната, хям няма как да има възвръщаемост само с победи в родното първентво, а за Европа трябват млади момчета, които да тичат и да искат да се доказват. Ако ще се купува чужденец, нека е млад на не повече от 23-24 години, по възможност с малко мачове в Европа, за да е мотиваран да играе и да се доказва с червената фланелка! Но най-добре би било да се инвестира в школата! Ако погледенм към западна Европа ще видим, че най-големите отбори имат яки школи, които ги захранват с много добри футболисти и които после пълнят касите на отборите си! Да давам ли примери? Аякс - разполага с една от най-известните школи, от която са излезли куп звезди! Ами какво да кажем за школите на Милан или пък тая на Барселона?!?!? В момента Барса вадят ебаси зашеметяващите играчи от школата си - Меси, Фабрегас, Иниеста, Пике, Къркич, Бускетс... от малко по-далечното минало Шави, Пуйол, Валдес... да изброявам ли още? И всички виждаме какво правят в момента Барселона - мачкат! Та истината е в школите! Когато станахме 4-ти през 94-та... школите на почти всички отбори в България работиха на пълни обороти и си спомнете какви играчи даде майка България на Европа!!! Едва ли има нужда да ги споменавам, знаете ги всички!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”