Дори и да е вярно, че се преговаря с него аз лично се надявам да не дойде, дори и толкова да го искат от щаба на шампионите ( което честно казано силно ме съмнява )..
За по-малките ще припомня, че в ЦСКА вече имаше идентичен случай, мисля беше по времето на Джиджи Симони, когато не знам си кой мениджър беше докарал Хамилтън Рикард - дойде със страшната визитка, че бил допреди 2-3 години голмайстор в Англия и като дойде тук за престоя си от 1 сезон вкара мисля не повече от 2-3 гола и успя да докара Симони дотам, да си счупи крака от яд след един негов пропуск....И сега като гледам Айлтон го докарва като него на килограми...
Така че Аилтон може и да е бил голям играч и голмайстор, но ..... е бил!!!
Трансферната политика на ЦСКА трябва да е много внимателна с чужденците....
Междудругото първите чужденци изобщо в родния футбол бяха пак в ЦСКА - дойдоха една пролет по времето на управлението на Вальо Михов - двама колумбийци - Бернардо Редин и Карлос Пимиенто - втория го помня само с един отменен гол срещу много силния тогава отбор на Етър а първия ( който беше и национал даже ) мисля беше вкарал един гол на Левски за някакво реми 1:1 и толкова....
А най-добрите чужденци подвизавали се в Бг са били все в червения клуб....
Мукаси, Петре, Жоао Карлош, Вуядинович, Тиаго Силва, Беноа Кое... няма смисъл да изброявам, все ще пропусна някой който заслужава да се спомене....
Но думата ми е за друго - вижда се, че като се даде път на младите от школата - те го оправдават напълно ( единственото нещо, което не харесвам в Стойчо Младенов е, че не даваше път на младите заради фикцията да бъде винаги шампион )...
Аз лично не виждам с какво Павката Виданов е по-слаб от Фелипе Машадо например....
Е, не е вкарал още гол на УеФски, но и това ще стане....