Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот TristaNNN » 27 май 2011 12:07

Levskar_90 написа:Левски е ОТБОРА НА НАРОДА и като такъв трябва, да се управлява от народа, а не от г-н Батков 8-)

Народът няма как да управлява, защото народът е алчен за власт, за пари, за доказване на нещо си, за проява на "мъжество" и за какво ли още не. Народът не е дорасъл да управлява, просто в тая държава всичко е толкова изкривено и объркано, че не ми се мисли какво бъдеще ни чака.

Ти как си представяш 30 човека примерно да постигнат съгласие по някакъв въпрос :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 27 май 2011 12:09

Нещо се маха тогава когато имаш алтернатива.
Батков вероятно не е идеален, а и не разполага с такъв ресурс с който да издържа ПФК Левски, колко компании до сега обявиха, че искат да купят контролният пакет от акциите, но Батков не ги продава?

Модела акциите във феновете е модел който няма почва в България, този модел единствено работа в двата испански гранда.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 27 май 2011 12:12

TristaNNN написа:
Levskar_90 написа:Левски е ОТБОРА НА НАРОДА и като такъв трябва, да се управлява от народа, а не от г-н Батков 8-)

Народът няма как да управлява, защото народът е алчен за власт, за пари, за доказване на нещо си, за проява на "мъжество" и за какво ли още не. Народът не е дорасъл да управлява, просто в тая държава всичко е толкова изкривено и объркано, че не ми се мисли какво бъдеще ни чака.

Ти как си представяш 30 човека примерно да постигнат съгласие по някакъв въпрос :roll:

Замени народът с Ганьо и най - вероятно ще си прав :idea:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 май 2011 12:12

ЕМИЛ написа:Изображение

Страхотни кадри - какво трябва да ни напомнят :?: Че онзи вляво го целиха с камъни и бутилки от минерална вода, защото заради него петолъчката беше унижена за сметка на кръвния враг. Лиценз, дългове и какви ли не още поразии.

А този тип вдясно също не е много красив и фотогонечиен, но успява някакси да управлява клуба. И най-важното - не допусна отборът да бъде унижен за сметка на Цска. Сега ще кажете ...1-3 на Герена. Да. Кофти беше. Но не мисля че Батков е виновника за тази загуба, защото не той направи подготовката през зимата с идеята да само и само да бием Цска първия кръг, след това потоп.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 27 май 2011 12:19

zlostar написа:
TristaNNN написа:А този тип вдясно също не е много красив и фотогонечиен, но успява някакси да управлява клуба. И най-важното - не допусна отборът да бъде унижен за сметка на Цска. Сега ще кажете ...1-3 на Герена.
Я дай пак...Агент Тара...Астри...Мъри и Наско...Казан... ако беше само само 1-3 ехееее душичка :mrgreen:

Тая загуба му е най - голямото престъпление,за мене мача не се игра,НЕЗНАЙНО защо :evil: тогава не можех да позная любимия си отбор
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 май 2011 12:20

TristaNNN снимката показва как тези двама се облагодетелстват за сметка на клуба

smith12

Мнениеот smith12 » 27 май 2011 12:47

ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 май 2011 12:58

ЕМИЛ написа:TristaNNN снимката показва как тези двама се облагодетелстват за сметка на клуба

Добре ЕМИЛ. Да го кажем така: Няма и никога няма да има шеф на клуб, предприятие, завод, учреждение и каквото там се сетиш, който да не се облагодетелства за сметка на това, което управлява. По целия свят + родна България това е факт. Просто такъв е жизненият цикъл на властта. Обаче според мен всеки трябва да прави това с мярка. С други думи - да си лапа, но да остава и за важните неща, благадарение на които бърка в меда, и да управлява така, че хем да полапва, хем да оставя толкова, колкото е нужнo за доброто съществуване на съответното учреждение.

Да се върнем на снимката: Единият лапаше, лапаше - ама прекали. Чак до съд го докара. Вторият е лапал, полапва и навярно ще полапва, но не прекалява, а показва че това се прави с умерени темпове.
Последна промяна от TristaNNN на 27 май 2011 13:18, променено общо 1 път.
[offtopic]

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 27 май 2011 12:59

Фен-тема ли е? :lol:
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 май 2011 13:08

sixtynine написа:Фен-тема ли е? :lol:

Ами похвали, критики, клетви...такива неща. :lol:
[offtopic]

Върни се в “Архив”