ЗАщО ОПЛюВАТЕ ИшКОВ !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: ЗАщО ОПЛюВАТЕ ИшКОВ !!!

Мнениеот stannn » 28 дек 2008 10:51

Айде бе БАТЭ сериозно ли ще ми кажеш само една цифра 15. А ако искаш да ти припомня тоя същия какво направи срещу заводското отборче. Айде няма нуждя ти си спомняш то такъв резил не се забравя. А дали ти говори нещо 1:3 пет минути по късно 4:3. Или ти си гледал филма 17 мига от есента. Мога да ти препоръчам и филмите 10 малки негърчета и Финладски скиори 1 и 2
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Armagedon

Мнениеот Armagedon » 28 дек 2008 10:54

stannn написа:Айде бе БАТЭ сериозно ли ще ми кажеш само една цифра 15. А ако искаш да ти припомня тоя същия какво направи срещу заводското отборче. Айде няма нуждя ти си спомняш то такъв резил не се забравя. А дали ти говори нещо 1:3 пет минути по късно 4:3. Или ти си гледал филма 17 мига от есента. Мога да ти препоръчам и филмите 10 малки негърчета и Финладски скиори 1 и 2

Виж какво бе капут, не ме интересува нито Бате, нито Антверп!!! Интересува ме, когато играем с Кочината, прасетата да са на колене в калта!!! повярвай ми - от това по-хубави мигове няма - нито пролетни, нито летни!!!!! Така че същия този, който еди какво си не бил направил срещу еди кого си, ви опъва всеки път и в момента държи рекорда!!!! А този рекорд за ваша жалост ще продължи да набъбва!!!! Вива Гонзо, вива Левски!!!

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 28 дек 2008 10:57

Armagedon написа:
stannn написа:Айде бе БАТЭ сериозно ли ще ми кажеш само една цифра 15. А ако искаш да ти припомня тоя същия какво направи срещу заводското отборче. Айде няма нуждя ти си спомняш то такъв резил не се забравя. А дали ти говори нещо 1:3 пет минути по късно 4:3. Или ти си гледал филма 17 мига от есента. Мога да ти препоръчам и филмите 10 малки негърчета и Финладски скиори 1 и 2

Виж какво бе капут, не ме интересува нито Бате, нито Антверп!!! Интересува ме, когато играем с Кочината, прасетата да са на колене в калта!!! повярвай ми - от това по-хубави мигове няма - нито пролетни, нито летни!!!!! Така че същия този, който еди какво си не бил направил срещу еди кого си, ви опъва всеки път и в момента държи рекорда!!!! А този рекорд за ваша жалост ще продължи да набъбва!!!! Вива Гонзо, вива Левски!!!

Абе,какво им се обясняваш на тези-те са психопати по рождение,болни промити комунистически мозъци!!!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 28 дек 2008 11:03

То за левски мачовете с ЦСКА винаги са били най- важните. Нали като излезете извън България ви бият всички които ви хванат. Победите над ЦСКА са единствените ви победи над Европейски отбор. Радвайте се до идването на есента и поредния резил. Ама вие си знаете. Май сте на принципа "По добре пръв в България отколкото последен в Европа". Обаче има едно условие което забравих. Вие и в България не сте първи. Аз ще ти спомена цифрата 31. Ти си знаеш какво значи. И 16 също е хубаво число. И него го помниш нали.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 28 дек 2008 12:41

delqnski47 написа:Абе тия вие сте мноо тъпи,бе.........!!!!!!!!!!!!!!!!Най-сетне ни взе някой и вие.....ИшКОВ ВЪН,ИшКОВ ВЪН........!?!?!?!?!?! :shock: :shock: :shock: Леле колко е опростял народа,леле.....................

ами пич, определено имаш някой познат у Варна! Питай го с какво свързва управлението на Ишков в СпартакВн, и защо тогава се появи този му прякор "Кукловода"!
Единственото хубаво нещо е че тога ва с Вальо Станчев в състава бихме отбора на ЦСКА след близо 30 годишно прекъсване и радостта на трибуните остави траен спомен в моята детска душа :)
но това беше единствения светъл лъч, после почнаха смешните мачове и унизенията, отбора беше запратен в 'Б' група!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
nikola28

Мнениеот nikola28 » 28 дек 2008 12:51

До феновете на Цецка-понеже съм привърженик на Спартак Варна и помня периода с така наречения Кукловод,отсега мога да ви кажа без да се сърдете ще играете само за УЕФА или там новото му име Европейска лига.този спомен продължаваше 11 години,не помня Спартак така безразборно да е продавал мачове.Това ще стане и с ЦСКА.
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 28 дек 2008 13:23

хаха,не бързайте толкова с изводите :D ЦСКА не е Спартак Вн.Пък говедцата да мълчат,тая цифра 15 знаете къде да си я заврете,пък ако не ви стигне вземете цифрата 31 ;)

Върни се в “ЦСКА”