Визита на мач на Манчестър Ю
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Визита на мач на Манчестър Ю
Добър ден, относно организацията разбрах всичко, само не ми стана ясно как да стана официален член на фен клуба, тоест къде и как да се регистрирам, ще съм ви много благо дарен ако го разясните подробно. Благодаря предварително за вниманието.
Влизаш в официялният сайт на Манчестър,регистрираш се и има меню "One United",избираш го и там плащаш онлайн.
Значи на мене ми излезе към 2000 лв всичко, но аз бях 7 дни в Англия от които само два в Манчестър, останалите дни в Лондон.
Относно билети за мача: Както казаха и другите най-лесно става, като станеш член на Манчестър. Купуваш си един membership и по лесно става самото купуване на билет за мача. Само да уточня с един membership можеш да купуш само един билет, като с този membership ползваш и 50% намаление за обиколка на стадиона, която специално на мене ми хареса. Общо взето получаваш по-голяма възможност да си купиш билет и е на по ниски цени самия билет. Ако мислиш да ходиш чак 2012 да ти дам инфо membershipa излиза по евтин след нова година.
Относно пътуването: Аз пътувах със самолет до Лондон с уйз еър, след което с влак до Манчестър, но това защото исках да разгледам Лондон иначе има и директни полети до Манчестър. Всички пътувания съм си ги правил с онлайн покупки. Хотели търсиш от букинг има добри на много прилични цени. Цените по заведенията са бая голяма цифра, особено в Лондон. Една бира 4 паунда някъде
. Атмосфера на стадиона не е кой знае каква, ние сме си бая мощни в подкрепата. На мене поне два пъти ми направиха забележка, че постоянно ставах. Еми това е общо взето, ако те интересува друго питай.
Атмосфера си беше баш като на театър
Относно билети за мача: Както казаха и другите най-лесно става, като станеш член на Манчестър. Купуваш си един membership и по лесно става самото купуване на билет за мача. Само да уточня с един membership можеш да купуш само един билет, като с този membership ползваш и 50% намаление за обиколка на стадиона, която специално на мене ми хареса. Общо взето получаваш по-голяма възможност да си купиш билет и е на по ниски цени самия билет. Ако мислиш да ходиш чак 2012 да ти дам инфо membershipa излиза по евтин след нова година.
Относно пътуването: Аз пътувах със самолет до Лондон с уйз еър, след което с влак до Манчестър, но това защото исках да разгледам Лондон иначе има и директни полети до Манчестър. Всички пътувания съм си ги правил с онлайн покупки. Хотели търсиш от букинг има добри на много прилични цени. Цените по заведенията са бая голяма цифра, особено в Лондон. Една бира 4 паунда някъде

Атмосфера си беше баш като на театър