Не искам да взимам отношение към проблемите
на цска - те просто не ме касаят!
Единствено което ви препоръчвам, обърнете се
във форума на Спартак Варна и попитайте привър-
жениците на този отбор за работата на Ишков!
Те му сърбаха чорбата достатъчно дълго
време и смятам, че тяхното мнение би било миро-
давно!
ИШКОВ,ВЪН ОТ ЦСКА!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ИШКОВ,ВЪН ОТ ЦСКА!!!
стига с тия глупости за Ишков и за тия декларации към новото ръководство.Още не са почнали хората и ние вече започнахме с глупостите и да ставаме за смях.Нямахме търпение да се махне Томов и сега "леле какви дойдоха".
Незнам какво са сърбали по времето на Ишков феновете на Спартак,ама май тогава беше най-стабилното им положение и не се бореха за изпадане,а за УЕФА и даже ако не се лъжа играха в турнирите .
А и си мисля,че тогава не са били Титан зад него аа и все пак марката "Спартак" не е като "ЦСКА" нали?
И накрая искам да кажа:на всяко правителство се дават 100 дена когато стъпи напълно във власт,нека и ние дадем поне толкокава на новото ръководство!!!
Весела Коледа и Щастлива Нова Година!!!
честит имен ден на всичко именници днес
само ЦСКА
Незнам какво са сърбали по времето на Ишков феновете на Спартак,ама май тогава беше най-стабилното им положение и не се бореха за изпадане,а за УЕФА и даже ако не се лъжа играха в турнирите .
А и си мисля,че тогава не са били Титан зад него аа и все пак марката "Спартак" не е като "ЦСКА" нали?
И накрая искам да кажа:на всяко правителство се дават 100 дена когато стъпи напълно във власт,нека и ние дадем поне толкокава на новото ръководство!!!
Весела Коледа и Щастлива Нова Година!!!
честит имен ден на всичко именници днес
само ЦСКА