Левски - Литекс - 2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Левски-Литекс

Мнениеот ralka_levskarka » 08 май 2011 17:17

Може би Х, но очаквам победа за Левски :) Надявам се няма да има коронната дузпа за Литекс ..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 08 май 2011 17:19

ralka_levskarka написа:Може би Х, но очаквам победа за Левски :) Надявам се няма да има коронната дузпа за Литекс ..

е колко дузпи са дадени за Литекс последните да кажем 10 мача срещу ЛЕВСКИ ЕДНА за купата може и да бъркам естественнно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 май 2011 17:21

shotgun blues написа:
ralka_levskarka написа:Може би Х, но очаквам победа за Левски :) Надявам се няма да има коронната дузпа за Литекс ..

е колко дузпи са дадени за Литекс последните да кажем 10 мача срещу ЛЕВСКИ ЕДНА за купата може и да бъркам естественнно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

а не говорех само срещу Левски :) ако не дузпи то нередовни голове. Въпросче дузпата за КУПАТА дето я нямаше защото беше рамо в рамо малко ли е ? Аз не мисля ..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 08 май 2011 17:29

една дузпа за 10 мача с Левски е проблема ТОВА СЕ КАЗВА ПОДПИРАНЕ :lol: и дузпата за купата можеше и да се даде ДИУФ на скорост си мина тролея и онзи го бутна не е станало кой знае какво дузпата може да се даде :geek:
и колко дузпи за Литекс има последните мачове :roll: ЕДНА срещу Видима ако не бъркам за последните 10 мача ,срещу Сливен и Миньор имаше първият полусезон които си бяха дузпи :geek:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 08 май 2011 17:30

shotgun blues написа:аз очаквам ЛЕВСКИ да победи въпрки че съм за гостите
Пламен Николов е много слаб
в халфовата линия Йеленкович вече е на години и трудно се справя ,Г Миланов е талант но не вярвам да издържи психически и физически на заряда на дерби на ГЕРЕНА
ТОМ го няма което прави дървото Цветанов или някой друг титуляр
за нападател ако Тодоров е титуляр значи отбора е с човек по-малко,Джерманович също си е дърво но поне е млад и нов и предпочитам него,ДИУФ започна добре но се изгуби
това са ми причините според които мисля че ЛЕВСКИ ще победи
гледам реално на нещата ЛИТЕКС ще е чудо да не загуби мача дори ЛЕВСКИ може да победи убедително ако играта на Дембеле,Тасевски,Йовов,Матондо,Грииин,Гаджев потръгне
прогноза 3/4/5 на 0 за ЛЕВСКИ

Стегни се бе пич. Уж си от Литекс, пък прогнозираш 4-5 на 0 за Левски. Какъв си тоя фен? От кой отбор си всъщност?
Иначе прогноза за мача Х2
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 08 май 2011 17:33

ralka_levskarka написа:
shotgun blues написа:

а не говорех само срещу Левски :) ако не дузпи то нередовни голове. Въпросче дузпата за КУПАТА дето я нямаше защото беше рамо в рамо малко ли е ? Аз не мисля ..

Изблъскване с две ръце откога е рамо в рамо? А колко от безкрайните дузпи за Левски бяха дузпи?

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 08 май 2011 17:45

Очаквам убедителна победа на Литекс.Левски ник'ви ги няма през пролетта,ще се радвам да ме опровергаят...гледа ми се динамичен мач с много голове
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 08 май 2011 17:46

победа за Левски в мач без каквото и да било значение на който изобщо нямам идея що ще свири чужд съдия

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 май 2011 17:51

Какво сте се спекли и от двата лагера не ми е ясно. Мач като всеки един, дори и заряд няма в него. Падаш, биеш или равен неносят промени в класирането, това че щяла се промени точковата разлика или не, няма особено голямо значение, а това за моралните шампиони и подобни са български измислици за оправдавания.
Аз преди мача с Черно море бях в несвяст от напрежение, а днес ми е все едно какъв ще е крайният изход. :lol:
Изображение

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 08 май 2011 17:55

PFC Litex написа:Какво сте се спекли и от двата лагера не ми е ясно. Мач като всеки един, дори и заряд няма в него. Падаш, биеш или равен неносят промени в класирането, това че щяла се промени точковата разлика или не, няма особено голямо значение, а това за моралните шампиони и подобни са български измислици за оправдавания.
Аз преди мача с Черно море бях в несвяст от напрежение, а днес ми е все едно какъв ще е крайният изход. :lol:

Ми има значение,Левски се борят за второто место.На всички е ясно,че Литекс е шампион,но ако изпуснат второто,че и без купа...голям срам
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Върни се в “Литекс”