ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Ами какво да кажем за зимата когато трябваше да дадем само 4 000 за Димитър Илиев и сега човекът щеше да вкарва за нас.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:Ами какво да кажем за зимата когато трябваше да дадем само 4 000 за Димитър Илиев и сега човекът щеше да вкарва за нас.
Моите уважения, но човек със 97 мача и едва 18 гола не мисля, че ни е нужен.
Трябва сега да се действа за Цветков, че няма да сме единствените, които ще го искат
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
- blue avalanche
- Контакти:
Цветков е много зле физически.Това ли искате?Човек за 50-60мин.?
Ако ще бележи по гол или два за тея 60 минути - направо да идва.
wolf написа:зеления написа:Ами какво да кажем за зимата когато трябваше да дадем само 4 000 за Димитър Илиев и сега човекът щеше да вкарва за нас.
Моите уважения, но човек със 97 мача и едва 18 гола не мисля, че ни е нужен.
Ами ако асистенциите са негови за повечето голове - ДА!!! По-добър ли е Каптиев или Будинов?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
Аз бях охулен когато се присмях преди няколко дни на селекцията ни и на саботажа срещу Сър Генов.Обиждал съм нашите играчи?Кои?каптиев ли?Будинов?Изчаках само Димитър Илиев да направи един такъв мач за ДА ВИ ГО НАПОМНЯ ОТНОВО - гол и асистенция....когато това го направи Каптиев или Будинов...ЕЛАТЕ ДА МИ СЕ ОБАДИТЕ!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Ако ще гоним високи цели в бъдеще ни трябват по-класни играчи и по двата фланга, както в защита така и в нападение.Всички които играят сега по фланговете трябва да са резерви на евентуалните нови на тези позиции.Трябват ни в най лошия случай двойници на Дока,Занев,Том,Бодуров. Нападателя който задължително трябва да се вземе трябва да е по-добър от Миро в най-добрите му времена(да кажем Жардел на 28 години).Ако Миро няма да играе повече футбол стават нужни двама нападатели.Цветков като плеймекър има техника и поглед,но почти не се движи и не участва в никакви защитни действия.Божилов би се справил перфектно.
-
.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 16:19, променено общо 1 път.
-
.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 16:19, променено общо 1 път.