Какво мислите за кеча и гледате ли го ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Какво мислите за кеча и гледате ли го ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Какво мислите за кеча и гледате ли го ?

Мнениеот Mourinio » 07 май 2011 00:23

shotgun blues написа:гледах го до преди няколко години ,купувах си и списания и плакати но след като пораснах ми изглежда като огромна простотия
всичко е нагласено и изкуствено не го гледам вече много време и не ме интересува :geek:
а що се отнася до любимци това бяха КЕЙН и Гробаря :twisted:

Така е и аз като по-малък бях като теб, голям фен на кеча :mrgreen: , но като пораснеш губиш интерес, осъзнавайки, че всичко е нагласено, но и филмите са нагласени, а пък и ги гледаме с интерес :lol: всичко е до сценарий, но когато постоянно се повтаря едно и също по-лесно ти омръзва и това е причината да не го гледаме и сега, все едно да гледаш един и същи филм, в който понякога побеждава не само добрия, ами и лошия :mrgreen:
Последна промяна от Mourinio на 07 май 2011 00:50, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 07 май 2011 00:28

заради гаврата с Крисчън ли си направил темата :) ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 07 май 2011 00:29

Преди гледах кеч. Ледения беше голям шоумен. Все още съм му фен, но той не се "състезава". Последната му изява била на съдия, доколкото четох. Вече не гледам кеч. Заради годините и липсата на качествени изпълнители.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 07 май 2011 00:31

аз и когато гледах кеч не се интересувах много от футбол и от музика които сега са основните ми развлечения и интереси
футбола и музиката >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>кеч :geek:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 май 2011 00:36

kingofpop написа:заради гаврата с Крисчън ли си направил темата :) ;)

Знам за какво говориш, не е заради нея, но си личи че следиш нещата. Мен не ме е срам да призная, на 22 съм и все още следя нещата, макар и не толкова сериозно, колкото преди :mrgreen: Съгласен съм, че в момента качествени изпълнители няма, а и сценаристите измислят доста тъпотии, в момента всичко се крепи на Джон Сина и Ренди Ортън, тези от по-старото поколение 1 по 1 се пенсионират вече ...
Изображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 07 май 2011 00:40

има и някои наистина реални трагедиии с кечисти ,доколкото си спомням да съм чел и чувал някои от тях се самоубиха и убиха семействата си или нещо такова :shock:
Крис Беноа ,един УМАГА мисля че умря и едни такива историии :|
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 07 май 2011 00:43

Какво им харесвате на тези клоуни?

Ето на 7 Май 2011 г. в град Пловдив ще се проведе турнир по аматьорски ММА “КУПА АРЕНА”, който . Мястото на събитието е зала “ОЛИМПИАДА”.
Това е вече баш бой. За жалост Пловдив ми е далече и ще го пропусна.
На 27 Май ще има MAXFIGHT в София.
Дано скоро има турнир във Варна или Бургас - да гледам на живо истински бой.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 07 май 2011 00:43

Някога ми беше интересен, а и ми се струва, че беше много по-голямо шоу отколкото е в момента. Абсолютно цялата федерация по кеч се крепи на старите кримки като Гробаря, ХХХ и т.н. Някога любимец ми беше Ледения, но вече от доста години не следя нещата. Иначе гледах последната " Кеч Мания " и не бях особено впечатлен.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 май 2011 00:44

shotgun blues написа:има и някои наистина реални трагедиии с кечисти ,доколкото си спомням да съм чел и чувал някои от тях се самоубиха и убиха семействата си или нещо такова :shock:
Крис Беноа ,един УМАГА мисля че умря и едни такива историии :|

Точно така, Крис Беноа изби семейството си и се самоуби, Еди Гереро и Тест починаха от инфаркти, което даде основания за съмнения относно анаболни стероиди. В края на 90-те пък на ринга умира Оуен Харт, брат на легендата Брет Харт :(
Изображение

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

Мнениеот ZelenOtbor » 07 май 2011 00:45

Веяе съм на 18 и не го гледам но наскоро от 2 през ноща го гледах да се посмея малко и наистина успях с Алберрртоооооо Деееел Риооооооооо :lol:

Върни се в “Свободна зона”