Фенът на Манчестър Юн - Уеб свири дербито с Челси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- JohnnieWalker
- Контакти:
- ace_ventura
- Контакти:
Re: Фенът на Манчестър Юн - Уеб свири дербито с Челси
тоя Уеб ше се подиграва с труда на чукотските момчета, как не го е срам!
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.
- football.total
- Контакти:
joe написа:Хауърд Уеб свири дербито, което ще реши титлата, едва ли някой се изненадва, Уеб е най-големият трансфер на Ман Ю през последните години, сега вероятно ще им донесе и титлата, Абрамович сгреши като купи Торес вместо Хауърд Уеб
Кво пискате толкоз ве! Тоя уикенд що не пискахте а? 3 точки с два нередовни гола - единия засада два метра другия топката не мина с пълен обем линията. Ако не беше ви подпрял съдията сега щеше ли изобщо да имате мач за титлата с Юнайтед? Тва феновете на Чукотка са най големите смешковци. По зле сте и от тия на Барса. Онея са вечните симуланти вие сте вечо пискащи от съдиите. В колко мача и вас ви подпират всеки сезон ама само един Уеб ви е все в устите!
Алоо, я се стегнете малко, започвате да ревете една седмица преди мача. После, ако Челси загуби сигурно ще преброите и сбърканите тъчове, за да се оправдаете със съдията.
football.total написа:joe написа:Хауърд Уеб свири дербито, което ще реши титлата, едва ли някой се изненадва, Уеб е най-големият трансфер на Ман Ю през последните години, сега вероятно ще им донесе и титлата, Абрамович сгреши като купи Торес вместо Хауърд Уеб
Кво пискате толкоз ве! Тоя уикенд що не пискахте а? 3 точки с два нередовни гола - единия засада два метра другия топката не мина с пълен обем линията. Ако не беше ви подпрял съдията сега щеше ли изобщо да имате мач за титлата с Юнайтед? Тва феновете на Чукотка са най големите смешковци. По зле сте и от тия на Барса. Онея са вечните симуланти вие сте вечо пискащи от съдиите. В колко мача и вас ви подпират всеки сезон ама само един Уеб ви е все в устите!
Гадно ли тие ?
- football.total
- Контакти:
Gary Shaw написа:football.total написа:joe написа:Хауърд Уеб свири дербито, което ще реши титлата, едва ли някой се изненадва, Уеб е най-големият трансфер на Ман Ю през последните години, сега вероятно ще им донесе и титлата, Абрамович сгреши като купи Торес вместо Хауърд Уеб
Гадно ли тие ?
Не що да ми е гадно? Чакам си мача за титлата кво толкоз? По хубаво от това да се изправиш срещу основния конкурент в директен мач за титлата на края на сезона няма.
Смешно ми е за жените от Чукотка дето са се разпискали 5 дена преди мача кой бил съдия кой бил делегат. А още не са си обърсали задниците от последното посиране срещу Тотнъм.
Не що да ми е гадно? Чакам си мача за титлата кво толкоз? По хубаво от това да се изправиш срещу основния конкурент в директен мач за титлата на края на сезона няма.
Смешно ми е за жените от Чукотка дето са се разпискали 5 дена преди мача кой бил съдия кой бил делегат. А още не са си обърсали задниците от последното посиране срещу Тотнъм.
Айде ,айде поредната доза комплекси кой ми ак* в гащите
съдията вас ви е виновен ,че титлата е на кантар .
Реферските отсъждания също горе доло са по-еднакъв брой .
Не ме карай да изброявам този сезон конкретно колко МЮ беше облагодетелстван от съдии
След като ''пискат'' значи има защо .
- football.total
- Контакти:
Gary Shaw написа:Не що да ми е гадно? Чакам си мача за титлата кво толкоз? По хубаво от това да се изправиш срещу основния конкурент в директен мач за титлата на края на сезона няма.
Айде ,айде поредната доза комплекси кой ми ак* в гащите![]()
съдията вас ви е виновен ,че титлата е на кантар .
Реферските отсъждания също горе доло са по-еднакъв брой .
Не ме карай да изброявам този сезон конкретно колко МЮ беше облагодетелстван от съдии![]()
След като ''пискат'' значи има защо .
И някой да е отрекъл че има моменти когато съдиите са ни подпряли? Ама не подпират само нас ами и Чукотка само дето те още 5 дена преди мача са се разпищяли. Титлата за теб може да е на кантар, за мен не е. Не виждам Челси как ще ни победят на Олд Трафорд но всеки си има мнение. Аз лично се радвам да излезем срещу Челси и да си ги бием после да няма тоя мач оня мач. Излизаш срещу конкурента, биеш и печелиш титлата. От това по сладко няма!
И някой да е отрекъл че има моменти когато съдиите са ни подпряли? Ама не подпират само нас ами и Чукотка само дето те още 5 дена преди мача са се разпищяли. Титлата за теб може да е на кантар, за мен не е. Не виждам Челси как ще ни победят на Олд Трафорд но всеки си има мнение. Аз лично се радвам да излезем срещу Челси и да си ги бием после да няма тоя мач оня мач. Излизаш срещу конкурента, биеш и печелиш титлата. От това по сладко няма!
Аршина ти е еднопосочен и неумесен, момко.
В тезата си е хубаво да има както в едната посока така и във другата. Понеже не само ти , а и почти всички привърженици на Юнайтед ги изкарвате света вода не напита , отбора който винаги е ощетяван ,а само споменавате фактите колко са подпирани останалите отбори .
Поне веднъж кажете как стоят нещата при Юнайтед относно подаръците от ФА .
И тук грешиш !
Не беше ли Фъргюсън този който първи се разпищя от съдии веднага след мача с Арсенал в неделя ?!
Той беше точно така , той повдигна въпроса за съдии , след което естествено ,че ще получи отговор от ''синия'' лагер .
А чрез това ''Чукотка'' изрязяваш някаква дискриминация или ?!
''Аз не виждам'' това ,че ти не виждаш не значи ,че няма да стане .
Gary Shaw написа:Поне веднъж кажете как стоят нещата при Юнайтед относно подаръците от ФА .
И тук грешиш !
Не беше ли Фъргюсън този който първи се разпищя от съдии веднага след мача с Арсенал в неделя ?!
Той беше точно така , той повдигна въпроса за съдии , след което естествено ,че ще получи отговор от ''синия'' лагер .
А чрез това ''Чукотка'' изрязяваш някаква дискриминация или ?!
''Аз не виждам'' това ,че ти не виждаш не значи ,че няма да стане .
A това, че съдията опропасти мача? Да беше изгонил Видич и да им даде дузпа.Приемам.А не после, след почивката като е изгледал повторенията да не свири две дузпи.Това наред ли е?В дерби?Ако ти харесва този типш съдийство, съветвам те да си гледаш само Барса.
И не разбирам какво мрънкат за Уеб?А Аткинсън?Подарява им три поредни мача от първенството, ама си траят за това, всички фенове на Челси.При последният им мач в Премиъра - Челси 0:1 Тотнъм не пищяха, нали? Всички мрънкяте за подпиране на Юнайтед, което никой не отрича, но ако беше разговор очи в очи на секундата няма да се сетите за 3 случая в които са подпряли Юнайтед.Ама сега зад екрана на монитора и наличието на ютуб,форуми и т.н....
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???