Не е борец ли??Вярно не си гледал NBA от отдавна...Така,че по-добре моля те не коментирай...ogrizko написа:мда, верно... сега случайно уцелих по новините точно за победата на Маями и Дуейн Уейд е направил 28т., Леброн Джеймс - 34т.![]()
ама преди мъкнеше целия отбор на гърба си и по 50т. правеше и то във финалната серия, баси уникалния играч ....стана ми набързо любимец![]()
ама пък нещо напоследък съм се отдалечил от НБА... пък и ТВ почти не гледам и новини особено и затова може би.... сега просто ми направи впечатление, че не е в топ5 за МВП![]()
и на мен ми стана интересно МВП с 25т. само за Дерек Роуз... а като гледам не е някой борец или нещо кой знае какво да прави друго
Официално: Дерик Роуз е най-младият MVP в историята
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- boston celtics
- Контакти:
Re: Официално: Дерик Роуз е най-младият MVP в историята
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
- Локомотив1926Пловдив
- Контакти:
Браво на Роуз,а дано да донесе и шампионата за Чикаго 

- Chelsea Forever
- Контакти:
Локомотив1926Пловдив написа:Браво на Роуз,а дано да донесе и шампионата за Чикаго
ДАНО!!!