Шалке 04 - Манчестър Юнайтед 0:2 (FT)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 27 апр 2011 20:20

Шалке 04
30
35%
равен
16
19%
Манчестър Юнайтед
40
47%

Общо гласове: 86

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Шалке - Манчестър Юнайтед

Мнениеот sslevski » 24 апр 2011 20:39

L_Messi написа:Който и от двата отбора да продължи - ще загуби от Барса или Реал.
Лично за мен, като фен на Барса (и при условие, че елиминираме Реал), ще има далеч по-голяма тръпка да се изправим срещу отбора, воден от Раул, отколкото срещу Чичарито и компания.

Какъв пък е тоя Чичерито пълно дърво само на Олд Трафорд го хвалят.Пълен смях.Отидат ли си Гигс и Едвин Ван де Цар и всичко свършва при тях.Сега и по темата като гледам как играят Манчесатър в последните мачове не мисля че имат каквито и да е шансове срещу Шалке нито като домакин нито като гост.
Последна промяна от sslevski на 24 апр 2011 20:50, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 24 апр 2011 20:45

sslevski написа:
L_Messi написа:Който и от двата отбора да продължи - ще загуби от Барса или Реал.
Лично за мен, като фен на Барса (и при условие, че елиминираме Реал), ще има далеч по-голяма тръпка да се изправим срещу отбора, воден от Раул, отколкото срещу Чичарито и компания.

Какъв пък е тоя Чичерито пълно дърво само на Олд Трафорд го хвалят.Пълен смях.Отидат ли си Гигс и Едвин Ван де Цар и всичко свършва при тях.Сега и по темата като гледам как играят Манчесатър в последните мачове не мисля че имат каквито и да е шансове срещу Шалке нито като домакин нито като гост.

Вие от " не свършилия отбор " - кога играете за ШЛ ? ааааа чак догодина . От десет година слушам , как ние сме свършен отбор и все неминават две , три години и пак сме шампиони , все така да " свършваме " .
Поооооо темата : Равен или победа със 0-1 , НИЕ ОБИЧАМЕ ДА БИЕМ СЪС 0-1 .
Последна промяна от DmG на 24 апр 2011 20:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 24 апр 2011 20:45

runnersa написа:
KellyB написа:Зависи колко съдиите ще бутат Юнайтед напред. Все пак е Европа , а не Англия.... Иначе Шалке имат доста по-големи шансове.

Ха ха сега се сетих как говорихте, че Челси има поне 99% шанс да ни отстрани, а накрая кой е на полуфинала :?: :mrgreen: Та сега такива изказвания може да будят само усмивки :)

Да де ама се сещам и друго как ще имате требъл тая година ама нещо купите намаляха до две а дали накрая няма и да сте с калъвки само???

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 24 апр 2011 20:48

DmG написа:
sslevski написа:

Вие от " не свършилия отбор " - кога играете за ШЛ ? ааааа чак догодина . От десет година слушам , как ние сме свършен отбор и все неминават две , три години и пак сме шампиони , все така да " свършваме " !

Какви десет години бе пич като ти гледаш мачове от три.Не ме разсмивай в момента сте такива трагедии че с вас човек може само да се забавлява ;)

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 24 апр 2011 20:52

sslevski написа:Какви десет години бе пич като ти гледаш мачове от три.Не ме разсмивай в момента сте такива трагедии че с вас човек може само да се забавлява ;)

хахахах скоро ще станат две десетилетия , от както следя Манчестър :)
Ние ако сме зле . вие и Арсеналците - НЕ трябва да говорите този сезон .
Ние когато сме " ЗЛЕ " най-бием :) особено със 0-1

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 24 апр 2011 20:53

Опс а???

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 24 апр 2011 20:56

sslevski написа:
runnersa написа:
KellyB написа:Зависи колко съдиите ще бутат Юнайтед напред. Все пак е Европа , а не Англия.... Иначе Шалке имат доста по-големи шансове.

Ха ха сега се сетих как говорихте, че Челси има поне 99% шанс да ни отстрани, а накрая кой е на полуфинала :?: :mrgreen: Та сега такива изказвания може да будят само усмивки :)

Да де ама се сещам и друго как ще имате требъл тая година ама нещо купите намаляха до две а дали накрая няма и да сте с калъвки само???

Става въпрос, че и тогава си си мислел, че 150% ще ни изхвърлите ама не стана точно така ;) Така, че сега тези изказвания ни карат да получим дежавю и най-вероятно крайния изход ще е същия както тогава - в наша полза:)

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 24 апр 2011 21:34

Незнам откъде накъде казвате , че Ман Ю няма шанс срещу Шалке вие просто сте некомпетентни по футбола,коментара е излишен пичове,сложили сте си сини,червени или бяли очила и коментирате.И тоя фен на Челси горе пише глупости пич виж къде сте вие и за какво се борите,ние поне се борим на 2 фронта.Както беше мачовете с Челси викаха "ние ще вземем реванш" е да взехте само,че ви бихме и в 2-тата мача.Много хора почнаха да мразят Ман Ю - мразете го , но аз си оставам фен , макар и без Бербатов,а тоя Ернандес играе много незнам какво е "дърво" яко шие това момче.

Върни се в “Манчестър Ю”